Preskočiť na hlavný obsah

Kórejské masky SKIN79

Ahojte!

Dneska tu mám pre Vás opäť recenziu na masky ;-) Áno už si niekedy začínam pripadať ako riadny maniak ale ja zbožňujem objavovať a testovať stále nové a nové masky. Tieto tri masky mám z
e-shopu bb-cream, ktorý je autorizovaným predajcom korejskej kozmetiky SKIN79 v Českej republike. V tomto obchode si môžte zakúpiť BB krémy, CC krémy, rôzne pleťové krémy, gély, produkty na odlíčenie a čistenie pleti, dekoratívnu kozmetiku a mnoho ďalších produktov. Na tejto stránke si môžte objednať aj vzorky ak chcete niečo vyskúšať. No ale teraz už prejdime k produktom, ktoré som mala možnosť vyskúšať ja.




Podľa obrázka som si myslela, že táto maska je z vajíčok. Prekvapením bolo, že neobsahuje vajíčka ale obsahuje membránu z vaječných škrupiniek. Ďalej obsahuje výťažok z kozieho mlieka, jogurtu, mliečnej bielkoviny, extrakt z kvetu lotosu indického, z plodu japonskej marhule a vitamín B. Je vhodná pre všetky typy pleti. Maska pleť vyživuje, hydratuje, zjemňuje a dodáva jej pružnosť. Textilná časť masky bola úplne nasiaknutá tou emulziou. Na pleti bola príjemná. Jediné čo by som jej vytkla je to, že mi veľmi nesedela okolo očí. Inak sa dávala na pleť ľahko a bez problémov.
Cena za jedno balenie je 59 Kč

2. All that Black Mask



Táto čierna maska je namočená do uhlíkového prášku, ktorý absorbuje nečistoty a čistí póry. Maska bola dobre nasiaknutá ale nie až tak aby to tieklo. Veľkosť mi na tvári veľmi vyhovovala. Na pleť sadla a držala na mieste. Vôňa bola celkom príjemná. Po aplikácii masky som si zvyšok emulzie rozotrela po tvári. Necítila som žiaden lepkavý pocit. Pleť bola vyčistená. Myslím si, že pravidelným používaním by mohla mojej pleti veľmi pomôcť s rozšírenými pórmi. Po jednom použití to žiaľ neviem až tak posúdiť. Ale zdali sa mi menšie a čistejšie.
Žiaľ ako som si všimla tak už táto maska nie je v ponuke čo je dosť škoda lebo bola veľmi príjemná a mne sa veľmi pozdávala.

3. Rice Bubble Cleansing Mask


Poslednou maskou, ktorú som mala možnosť vyskúšať je táto bublinková. Ja som mala doma už jednú podobnú na pol tváre zo Sephory a keďže mi vyhovovala chcela som vyskúšať aj túto. Maska je trošku väčšia ale na pleti celkom sedí. Trošku sa mi zosúvala dole okolo hornej pery ale nebolo to nič hrozné. Po nanesení na pleť začne jemne bublinkovať čo je veľmi príjemné na tvári aj keď niekedy to trošku šteklilo. Pleť mi pekne vyčistila čo som bola veľmi prekvapená. Aj na druhý deň pleť vyzerala čistejšie, hydratovanejšie a bola ako keby pevnejšia. Táto maska ma zaujala najviac z týchto troch a určite ju odporúčam vyskúšať. Plusom je, že môžte pobaviť niekoho kto bude pri Vás. Môj manžel zo mňa dostal menší záchvat smiechu ;-)
Cena je opäť 59 Kč

Všetky tieto masky stoja pár korún čo je super a tak si myslím, že nie je problém s tým aby človek vyskúšal, že či mu tá maska bude alebo nebude vyhovovať. Skúšala som už nespočetné množstvo rôznych masiek a tieto sa radia k tým lepším a myslím si, že v pohode tromfnú aj drahšie značky Kórejských masiek.





Skúšali ste nejakú z týchto masiek? Aký máte názor na kórejské masky a kozmetiku?

S pozdravom Zuzka :-) 

Komentáre

  1. Já zkoušela černou slupovací a pak ty od Garnieru, jsou podobné té poslední bublinkové :) přímo korejské ne, ale tohle mě zaujalo, určitě některou z nich vyzkouším :)


    LENN

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. No tu zlupovaciu som tiež pred asi troma rokmi skúšala 😊 Určite odporúčam jednu z týchto vyskúšať.

      Odstrániť
  2. Wau, tie vyzerajú perfektne! :) Zaujala ma najmä tá čierna :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. No ta čierna je vážne super. Snáď bude opäť v predaji.

      Odstrániť
  3. Černá mě zaujala. Jinak takové masky jsou celkem vtipné, bublinkové apod :D Moderní doba no :D

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. No musia vymýšľať nové a nové 😁 Konkurencia je veľká.

      Odstrániť

Zverejnenie komentára

Ďakujem za komentár :-)

Obľúbené príspevky z tohto blogu

Moja prvá GIVEAWAY

Ahojky Ako sa máte? :-) Ja celkom v pohode. Konečne je piatok a môžem si užívať voľno :-) Po 5tich nočných to vážne potrebujem :-) Minule som Vám sľúbila, že si môžte zasúťažiť na mojom blogu :-) Pôvodne som chcela aby to bol tajný balíček ale žiaľ nenašla som žiadnú peknú krabičku takže tento balíček uvidíte, že čo bude obsahovať ale čoskoro vymyslím na FB alebo instagrame nejakú súťaž, kde bude výhra prekvapenie :-) A o čo môžte súťažiť? 1. Balea peeling jablko so škoricou 2. Aussie Miracle Recharge Colour (balzám na farbené vlasy) 3. Arad krém na ruky  Recenzia 4. Balea malinový balzám na pery

Fenty Beauty By Rihanna - Lesk na pery

Neviem ako to máte vy, ale ja uprednostňujem určite rúž pred leskom na pery. Na leskoch mi vadí, že dosť lepia a stále sa mi na ústa prilepili aj vlasy. Každopádne som si minule jeden lesk na pery zakúpila a práve o ňom by som vám dnes rada napísala.

Lacná ale účinná dekoratívna kozmetika

Ahojte! Dnes si môžete v mojom článku prečítať o troch produktoch z dekoratívnej kozmetiky, ktoré som v poslednej dobe testovala.