Preskočiť na hlavný obsah

Fotokalendár od Reptisk.cz


Ahojte!

Koniec roka sa pomaly ale isto blíži a tak je už najvyšší čas si zakúpiť kalendár na rok 2018. Priznám sa, že minulý rok som si nenašla žiaden, ktorý by sa mi páčil a tak sme doma nakoniec žiaden nemali. Tento rok som opäť pomaly hľadala nejaký ale nijaký ma nezaujal natoľko aby som si ho kúpila. Nakoniec ma napadlo, že si môžem urobiť kalendár podľa seba. Na stránke Reptisk si môžte urobiť kalendár podľa svojich predstáv. Ja som mala možnosť vyskúšať Ručne maľovaný fotokalendár. Momentálne je to novinka a ja som sa doňho zamilovala. Tento kalendár si viem predstaviť ako super darček napr. pre starých rodičov, kde by ste dali fotky vnúčat ;-) Ja som do tohto kalendára dala fotky mňa s manželom a s naším psíkom. Výroba kalendára je veľmi jednoduchá. Nie je potrebné sťahovať žiaden program do počítaču. Všetko urobíte pohodlne cez prehliadač.



Po pár dňoch od objednania mi domov prišiel starostlivo zabalený balíček. Kalendáre boli zabalené v krabici proti poškodeniu.


Čo sa kvality týka tak musím povedať, že je to vážne skvelo spracované a kalendár vyzerá vážne veľmi pekne. Obrázky sú na živo ešte krajšie ako na fotkách. Tento kalendár je vo veľkosti A3 a ja si ho plánujem zavesiť do kuchyne. Každý mesiac ma čaká nová fotka a nový obrázok načo sa veľmi teším. Kalendár sa tlačí na kvalitný 170g/m papier. Viazanie je pevné a vyzerá, že vydrží v pohode aj viac ako rok. Zadná strana je z pevného kartónu.


Tento fotokalendár si môžte zakúpiť za 194 Kč a určite stojí zato. Ja ho môžem s čistým svedomím odporúčať. Zatiaľ sa páčil každému, komu som ho ukázala.

Na môj plánovaný kozmetický/pracovný stolík som si vyrobila Stolný týždenný kalendár, do ktorého som si dala fotky prírody. Aj tento kalendár je veľmi kvalitne spracovaný a môžem ho odporúčať. Cena tohto kalendáru je 320,70 Kč.













Zaujal Vás tento kalendár? Kupujete si hotové kalendáre alebo si ich robíte s vlastnými fotkami?

S pozdravom Zuzka :-)

Komentáre

  1. Je to skvělý nápad. Více mě zaujal stolní kalendář. :-)
    welcometomyworld

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Nám už roky robí fotokalendare sestra a máme pokoj. Ale je pravda že nie sú také obrázkové. Ja sa hrajem skôr s fotoknihami no pravdupovediac nieto teraz toľko času odkedy pracujem.
    Ale uchovávať takto spomienky je super. Inak neviem či táto firma funguje aj na Slovensku, či by sa teda dalo objednať knihy aj u nás. Skúsim omrknut..

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Rozumiem 😊 Čo som pozerala tak dodávajú aj na Slovensko 😊

      Odstrániť

Zverejnenie komentára

Ďakujem za komentár :-)

Obľúbené príspevky z tohto blogu

Moja prvá GIVEAWAY

Ahojky Ako sa máte? :-) Ja celkom v pohode. Konečne je piatok a môžem si užívať voľno :-) Po 5tich nočných to vážne potrebujem :-) Minule som Vám sľúbila, že si môžte zasúťažiť na mojom blogu :-) Pôvodne som chcela aby to bol tajný balíček ale žiaľ nenašla som žiadnú peknú krabičku takže tento balíček uvidíte, že čo bude obsahovať ale čoskoro vymyslím na FB alebo instagrame nejakú súťaž, kde bude výhra prekvapenie :-) A o čo môžte súťažiť? 1. Balea peeling jablko so škoricou 2. Aussie Miracle Recharge Colour (balzám na farbené vlasy) 3. Arad krém na ruky  Recenzia 4. Balea malinový balzám na pery

Fenty Beauty By Rihanna - Lesk na pery

Neviem ako to máte vy, ale ja uprednostňujem určite rúž pred leskom na pery. Na leskoch mi vadí, že dosť lepia a stále sa mi na ústa prilepili aj vlasy. Každopádne som si minule jeden lesk na pery zakúpila a práve o ňom by som vám dnes rada napísala.

Lacná ale účinná dekoratívna kozmetika

Ahojte! Dnes si môžete v mojom článku prečítať o troch produktoch z dekoratívnej kozmetiky, ktoré som v poslednej dobe testovala.