Preskočiť na hlavný obsah

Black Friday v Sephore 2017

Ahojte krásky.

Ak nakupujete v Sephore alebo momentálne plánujete nákup v tomto obchode tak určite čítajte ďalej. Samozrejme čítať môžu aj tí, ktorí hľadajú napríklad nejakú inšpiráciu na darčeky alebo sa chcú len pokochať. Ako už možno viete tak Sephora zrušila zľavy na exkluzívne značky. Samozrejme, že tie, ktoré nakupujú v Sephore to dosť pobúrilo a úprimne nasralo. Prepáčte za ten výraz ale takto si úctu k zákazníkom nepredstavujem. No lenže možno len tá Sephora trochu rozmýšľala nad tým a tak aspoň počas týždňa Black Friday dala 20% zľavu na exkluzívne značky. A ja som sa práve preto rozhodla, že Vám v tomto článku ukážem pár produktov, s ktorými som spokojná. Mám tu nejaké miniatúry, ktoré vážne zbožňujem. Úprimne pri pár produktoch som dospela k názoru, že to mini balenie vážne stačí, pretože ak má doma žena tej kozmetiky viac, tak je trošku problém vypotrebovať plné balenia.



Prvým čím by som začala je tento set rozjasňovačov od značky Becca. Nájdeme v ňom dva produkty: tekutý a púdrový rozjasňovač v odtieni Opal. Osobne mi viac vyhovuje ten púder ale to len preto, že ja mám viac v obľube tuhé a púdrové produkty ako tie tekuté. Ale čo sa týka rozjasnenia vnútorného kutika oči je ten tekutý skvelý. Tieto rozjasňovače majú veľmi peknú farbu a ani sa nedivím, že tento odtieň patrí k jedným z najobľúbenejších od tejto značky. Na pleti vyzerajú skvelo. Ľahko sa nanášajú a pigmentácia je skvelá. Tento set stojí 520 Kč bez zľavy.


Ďalším rozjasňovačom, ktorý doma mám je tento od značky Benefit Dandelion Twinkle. Tento produkt mám v plnom balení. Je to pekná jemná farba, ktorá na pleti pekne zvýrazní to čo potrebujeme. Pigmentacia je fajn. Cena: 1 070 Kč.


Benefit Hoola je za mňa fakt super produkt na konturovanie. Používanie je jednoduché. Tyčinka mi príde celkom praktická. Ja mám tento produkt ešte len pár týždňov ale zatiaľ ma nesklamal. Cena: 890 Kč.


Too Faced je jedna z mojich najobľúbenejších značiek. Táto značka ma skvelé paletky na oči. Doma mám zatiaľ paletky, ktoré boli v minuloročnej vianočnej limitovanej edícii. Tento rok si ale neplánujem žiadnu kúpiť aj keď vyzerajú skvelo a podľa ohlasov na internete sa oplatia zakúpiť. Ďalšou paletkou, ktorú mám a používam ju veľmi rada je Sweet Peach paletka, ktorej cena je 1 370 Kč.


Pri tejto značke ešte zostaneme. Ja osobne zbožňujem ich riasenku Better than sex. Používam ju od kedy som v Čr a zatiaľ ma žiadna riasenka takto neohromila  ako táto. Cena mini balenia: 310 Kč.


Ako ďalšie tu mám 3 malé produkty od tejto značky. Chocolate soleil bronzujúci púder používam už dlho a skoro pri každom líčení. Je to moja láska a aj keď je to malé balenie tak vydrží vážne dlho. Pigmentácia je skvelá a tak stačí použit len malé množstvo. Určite odporúčam.
Love Flush lícenka ma krásnu farbu a momentálne si o ňu môžte aj zasúťažiť na mojom blogu.
Candelight Glow je rozjasňujúci púder, ktorý je vážne super ale žiaľ nepoužívam ho a tak ma napadlo, že ak by ste mali oňho záujem tak by som ho venovala do ďalšej mojej súťaže  (do komentára mi napíšte či by ste mali o neho záujem súťažiť)


Sephora masky mám veľmi rada a kupujem si ich pravidelne takže určite stoja za vyskúšanie.


Sephora rozjasňujúca ceruzka na obočie je fajn. Mne sa páči jej farba a aj pigmentácia. Odporúčam vyskúšať. Taktiež mám rada vodeodolné ceruzky na oči. Taktiež od značky Sephora.


Potom tu mám nejaké produkty na pery. Mám tu Melted rúže od TF ktoré sú za mňa skvelé. Ja ich rada používam. Potom samozrejmosťou sú rúže značky Sephora (Rouge Cream), ktoré majú fajn pigmentáciu ale trošku sa obtiskávajú. Cream Lip stain od Sephory mám veľmi rada a určite odporúčam mať doma aspoň jeden odtieň. Ďalej určite odporúčam vyskúšať aspoň jeden rúž od Urban Decay Vice Lipstick. Huda Beauty má krásne odtiene rúžov a ja mám doma mini balenie Liquid Matte odtieň Icon, ktoré ma až tak neohúrilo ale mám v pláne vyskúšať nejaký iný rúž od tejto značky.


Nars lícenka v odtieni Orgasm je dokonalá. A momentálne majú aj set s rúžom a touto lícenkou.


Na obočie určite odporúčam produkty značky Benefit. Sem tam chodím do Sephory na obočie a ešte nikde mi ho nespravili také super ako tam. Škoda len, že to nie je až také lacné. Každopádne produkty určite odporúčam. Majú aj teraz nejaké zvýhodnené sety.


Tf má skvelú podkladovú bázu pod očné tiene, ktorá ma ešte nikdy nesklamala. Benefit má zase skvelú podkladovú bázu pod make-up. Ak máte rozšírené póry tak určite vyskúšajte aspoň malé balenie.


Clinique  lícenky majú veľmi pekne farby. Ja mám doma osobne odtieň 14 Heather Pop a 15 Pansy Pop. Fajn pigmentácia a balenia mi prídu dosť veľké a som zvedavá kedy ich vypotrebujem. Ja som ich kupovala v kamenej predajni a na internete ich nevidím tak neviem či ich nemajú len na internete alebo ich prestali predávať.


Momentálne sa odporúčam popozerať po rôznych zvýhodnených setoch, kde môžte za fajn cenu vyskúšať viac produktov v mini balení. Sephora má aj tento rok veľmi peknú limitovanú edíciu k Vianociam.

Ja osobne sa chystám kúpiť jednu paletku. Ak si to nerozmyslím do piatka. Ak ju ešte stále budem chcieť tak si ju kúpim (Mám také pravidlo aby som nenakupovala zbytočne veľa vecí, že ak aj po týždni po tej veci v košíku vážne túžim, tak si ju kúpim. Neverili by ste koľko peňazí som už týmto ušetrila.)

Tak čo Vy. Chystáte sa niečo kúpiť? Alebo ste si už kúpili? Budem rada ak sa so mnou podelíte v komentári.

Kód: CZ2BLACK20

S pozdravom Zuzka :-)

Komentáre

  1. Do sephory chodím občas a většinou tam nakupuji masky na obličej a různé čistící vody. Momentálně mám vyhlídlou paletku v nude odstínech, tak uvidím jestli ji koupím se slevou nebo ne.
    SimonetaBlog

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Tak to je super 😊 Ja chcem ešte momentálne vyskúšať aj tú ich masku na vlasy. Tú som ešte nemala 😊

      Odstrániť
  2. ty kraso.. to je nakup. kolik te stalo vsechno celkove?

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Tak ono to nie je všetko kupované teraz 😉 Sú tam aj produkty z minulého roka 😁 Ale áno pár tisíc korún som už v Sephore utratila 😁

      Odstrániť
  3. sephora je super, ty si spravila teda veľký nákup, tie paletky sú krásne <3

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ďakujem ale to nie je všetko kupované teraz 😊 Malo to byť ako také odporúčanie čo mám vyskúšané a som s tým spokojná

      Odstrániť
  4. Wow, tak to je obrovský nákup. Black friday je skvělá akce a plánuji ji využít hlavně u yankee candle. :-)
    welcometomyworld

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Ta tvářenka od NARS vypadá skvostně, jako snad všechny produkty, co sis pořídila :)

    Nela z blogu Růžová rtěnka

    OdpovedaťOdstrániť

Zverejnenie komentára

Ďakujem za komentár :-)

Obľúbené príspevky z tohto blogu

Moja prvá GIVEAWAY

Ahojky Ako sa máte? :-) Ja celkom v pohode. Konečne je piatok a môžem si užívať voľno :-) Po 5tich nočných to vážne potrebujem :-) Minule som Vám sľúbila, že si môžte zasúťažiť na mojom blogu :-) Pôvodne som chcela aby to bol tajný balíček ale žiaľ nenašla som žiadnú peknú krabičku takže tento balíček uvidíte, že čo bude obsahovať ale čoskoro vymyslím na FB alebo instagrame nejakú súťaž, kde bude výhra prekvapenie :-) A o čo môžte súťažiť? 1. Balea peeling jablko so škoricou 2. Aussie Miracle Recharge Colour (balzám na farbené vlasy) 3. Arad krém na ruky  Recenzia 4. Balea malinový balzám na pery

Fenty Beauty By Rihanna - Lesk na pery

Neviem ako to máte vy, ale ja uprednostňujem určite rúž pred leskom na pery. Na leskoch mi vadí, že dosť lepia a stále sa mi na ústa prilepili aj vlasy. Každopádne som si minule jeden lesk na pery zakúpila a práve o ňom by som vám dnes rada napísala.

Lacná ale účinná dekoratívna kozmetika

Ahojte! Dnes si môžete v mojom článku prečítať o troch produktoch z dekoratívnej kozmetiky, ktoré som v poslednej dobe testovala.