Preskočiť na hlavný obsah

Astrid Beauty Elixir - čistiaci pleťový olej


Ahojte!

Dneska som tu opäť s novou recenziou. Tentokrát by som Vám rada predstavila jeden produkt, ktorý som si veľmi obľúbila. Možno ste si už o ňom čítali a možno nie.

Astrid Beauty Elixir - čistiaci pleťový olej



Tento olej je vhodný pre všetky typy pleti čo je super. Ja osobne mám zmiešanú pleť, bez nejakých nedokonalostí (myslím tým, že nemám žiadne vyrážky). Tento čistiaci olej pekne a ľahko pleť vyčistí. Stačí dať len malé množstvo na vatový tampón a jemne s ním zotrieť všetok makeup. Následne ale nastáva menší problém s tým, že keď chcem ten olej zmyť z tváre tak sa žiaľ zmení na ako keby krém, ktorý sa vážne veľmi ťažko dáva dole z pleti. Nie je to veľmi príjemné. Pleť je dosť mastná a trošku to zaberie času kým si tento olej dám z plete dole.

Okrem tejto menšej ťažkosti je tento olej na pleti vážne veľmi príjemný. Neštípe ma ani pri odlíčovaní očí. Ľahko sa s ním odlíči aj vodeodolný makeup. Pleť je po umytí tohto oleja veľmi jemná a hebká. Cítim sa ako keby som mala pleť viac hydratovanú. Po vyčistení tváre nie je pleť vysušená. Ak si po odlíčeni nedávate žiaden olej alebo krém tak sa Vám tento čistiaci olej postará o pleť aj po jeho odstránení. Ako som už spomínala, olej sa ako keby do tej pleti vpije aj po odstránení a zanechávajú hebkú a príjemne hydratovanú. Ja ale po odlíčeni ešte používam aj masky na čistenie pleti. (o jednej ste si už u mňa mohli prečítať)


Tento olej je za fajn cenu čo je určite ďalším plusom. Balenie má jednoduché ale celkom sa mi páči. Pumpičky mám na takýchto produktoch rada. Prvýkrát som ale ten olej vystriekla asi všade, takže je potrebné s ňou manipulovať jemne.

Olej má zvláštnu vôňu a neviem sa stále rozhodnúť, že či mi je nepríjemná alebo príjemná.

Ľahká dostupnosť a super cena sú dve veľké plusy prečo by som ho určite odporúčila. Na odstránenie makeupu je skvelý a tak svoj účel určite plní. Odporúčam ho aspoň vyskúšať. Ja by som si určite kúpila aj ďalšie balenie.

Tento olej prišiel do predaja ešte aj s denným a nočným krémom na tvár. Značku Astrid som doteraz vnímala ako výrobcu opaľovacích prípravkov a balzamov na pery ale tento olej ma veľmi milo prekvapil a snáď vymyslia aj ďalšie takto skvelé produkty.

Tento produkt a aj ostatné produkty značky Astrid si môžte zakúpiť na notino.cz, kde je momentálne aj set tohto oleja s denným krémom.

Čo používate na odličovanie Vy? Skúšali ste tento olej?

S pozdravom Zuzka :-)

Komentáre

  1. Na začátku čtení jsem byla nadšená, ale potom docela zklamaná. Takže nevím, zda olej vyzkouším. Ta malá chybička mi docela vadí a na čištění pleti teď používám micelárku od Priody. :-)
    welcometomyworld

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Já moc tyhle olejové produkty nemusím. Jsou super na odlíčení očí či nějaké voděodolné rtěnky, ale vadí mi ten pocit mastnoty... :/ Věřím, že Tobě vyhovuje. Každý máme jiný typ pleti a jiné požadavky. :-)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. No ja si pleť stále ešte dočisťujem takže nemám pocit masnoty 😊

      Odstrániť

Zverejnenie komentára

Ďakujem za komentár :-)

Obľúbené príspevky z tohto blogu

Moja prvá GIVEAWAY

Ahojky Ako sa máte? :-) Ja celkom v pohode. Konečne je piatok a môžem si užívať voľno :-) Po 5tich nočných to vážne potrebujem :-) Minule som Vám sľúbila, že si môžte zasúťažiť na mojom blogu :-) Pôvodne som chcela aby to bol tajný balíček ale žiaľ nenašla som žiadnú peknú krabičku takže tento balíček uvidíte, že čo bude obsahovať ale čoskoro vymyslím na FB alebo instagrame nejakú súťaž, kde bude výhra prekvapenie :-) A o čo môžte súťažiť? 1. Balea peeling jablko so škoricou 2. Aussie Miracle Recharge Colour (balzám na farbené vlasy) 3. Arad krém na ruky  Recenzia 4. Balea malinový balzám na pery

Fenty Beauty By Rihanna - Lesk na pery

Neviem ako to máte vy, ale ja uprednostňujem určite rúž pred leskom na pery. Na leskoch mi vadí, že dosť lepia a stále sa mi na ústa prilepili aj vlasy. Každopádne som si minule jeden lesk na pery zakúpila a práve o ňom by som vám dnes rada napísala.

Lacná ale účinná dekoratívna kozmetika

Ahojte! Dnes si môžete v mojom článku prečítať o troch produktoch z dekoratívnej kozmetiky, ktoré som v poslednej dobe testovala.