Preskočiť na hlavný obsah

Ako som si zútulnila byt s pixers.cz

Ahojte!

Pred nejakou dobou ma oslovila firma Pixers s ponukou spolupráce. Keď ma sledujete tak určite dobre viete, že momentálne prerábam s manželom náš byt a tak som túto spoluprácu rada prijala. Ak chce mať človek domov, tak práve vtedy záleží na detailoch, ktoré ten byt/dom zútulnia.

Heslo tejto spoločnosti je "Žijeme pre zmenu" čo sa určite hodí a plne to vystihuje túto spoločnosť. Na ich stránke si podľa mňa každý niečo vyberie a ak by náhodou nie tak si môžte navrhnúť aj niečo sami čo beriem ako veľké pozitívum. Môžte si vyberať z veľkého množstva tapiet, fototapiet, obrazov a plagátov, rôznych nálepiek. Ak si budete chcieť z tadiaľ niečo vybrať určite si nájdite na to dostatok času, pretože tam majú vážne veľké množstvo produktov.

A čo som si vybrala ja? Dve nálepky na stenu, jednu samolepiacu fototapetu, jeden orámovaný obraz a jeden obraz na plátne. Tieto produkty mi prišli starostlivo zabalené proti poškodeniu a boli rozdelené do dvoch krabíc.



Na stránke si môžte jednoducho nastaviť rozmery a môžte si aj pozrieť ako by vybraný produkt vyzeral na stene.


Na dvere som si vybrala nálepku, ktorá je síce určená na stenu ale mne nakoniec najviac vyhovovala na tomto mieste.



Keďže máme doma psíka tak táto nálepka bola jasná voľba.



Do kuchyne som si vybrala dva produkty. Fototapetu a obraz na plátne. Obraz žiaľ ešte nemám na stene pretože túto stranu steny ešte nemám namaľovanú.



Ako posledné som si vybrala obraz s motivačným citátom. Tento obraz nemám ešte na stene, keďže spálňu a môj kozmetický kútik ešte nemám dorobený. Zatiaľ mi zdobí moju komodu. (fotku si môžte pozrieť na mojom instagrame)


Všetky tieto produkty sú kvalitne spracované a majú krásne farby. So všetkým som nad mieru spokojná. Určite Vám odporúčam, aby ste sa zaregistrovali k odberu noviniek, kde Vám príde zľavový kód na 35 % čo sa určite oplatí.

Čo poviete na tieto produkty? Zaujala Vás táto stránka?
Budem rada ak sa so mnou podelíte v komentári.

S pozdravom Zuzka :-)

Komentáre

  1. Krásně sis vybrala. Já mám z tohoto e-shopu taky obraz a jsem též velmi spokojená. :-)
    welcometomyworld

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Ten pejsek vypadá rozkošně. Nejvíc mě ale zaujal ten poslední obraz s citátem, mám podobné doplnky hodně ráda. Co se eshopu týče už jsem se na něj taky dívala, mají překrásný výběr :)

    MagicBeautyLife

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. No výber je skvelý. Aj ja mám rada obrazy s citátmi.

      Odstrániť
  3. Ten pejsek je úžasný! :) taky jsem od Pixers dostala nabídku, je to moc milé. Mají tam vážně hezký výběr :)

    LENN

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Nálepka pejska vypadá moc hezky :) při objednávání na tomto e-shopu jsem jí obdivovala.

    Nela z blogu Růžová rtěnka

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Áno :-) Hneď ako som ju videla vedela som, že ju musím mať ;-)

      Odstrániť
  5. Už recenzi na tento web vidím poněkolikáté, tak za návštěvu eshopu určitě stojí :) Nejvíce se zaujal obraz s motivačním citátem :)

    WantBeFitM

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Tak ja som si tam plánovala niečo zakúpiť tak či tak :-) Je to super obchod

      Odstrániť
  6. Ahoj, možno to bude znieť trochu hlúpo, ale dajú sa nálepky zo steny ľahko odstrániť? Momentálne bývam na internáte a takéto doplnky by moju izbu určité zútulnili 😊

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ahoj. Vôbec to neznie hlúpo. Dobrá otázka. Áno tieto nálepky môžeš opäť odlepiť a nalepiť niekde inde 😊

      Odstrániť
    2. Paráda, ďakujem za odpoveď :)

      Odstrániť

Zverejnenie komentára

Ďakujem za komentár :-)

Obľúbené príspevky z tohto blogu

Moja prvá GIVEAWAY

Ahojky Ako sa máte? :-) Ja celkom v pohode. Konečne je piatok a môžem si užívať voľno :-) Po 5tich nočných to vážne potrebujem :-) Minule som Vám sľúbila, že si môžte zasúťažiť na mojom blogu :-) Pôvodne som chcela aby to bol tajný balíček ale žiaľ nenašla som žiadnú peknú krabičku takže tento balíček uvidíte, že čo bude obsahovať ale čoskoro vymyslím na FB alebo instagrame nejakú súťaž, kde bude výhra prekvapenie :-) A o čo môžte súťažiť? 1. Balea peeling jablko so škoricou 2. Aussie Miracle Recharge Colour (balzám na farbené vlasy) 3. Arad krém na ruky  Recenzia 4. Balea malinový balzám na pery

Fenty Beauty By Rihanna - Lesk na pery

Neviem ako to máte vy, ale ja uprednostňujem určite rúž pred leskom na pery. Na leskoch mi vadí, že dosť lepia a stále sa mi na ústa prilepili aj vlasy. Každopádne som si minule jeden lesk na pery zakúpila a práve o ňom by som vám dnes rada napísala.

Lacná ale účinná dekoratívna kozmetika

Ahojte! Dnes si môžete v mojom článku prečítať o troch produktoch z dekoratívnej kozmetiky, ktoré som v poslednej dobe testovala.