Preskočiť na hlavný obsah

Recenzia na značku PartyLite

Ahojte!

Ako ste si už mohli všimnúť, tak ja mám veľmi rada sviečky, vosky a proste všetko čo s tým súvisí. Pred nedávnom som mala možnosť otestovať ďalšiu značku, ktorú som pred tým ešte doma nemala. Moje pocity sú zmiešané. Prečo? To sa dočítate v dnešnom článku.



Ako prvé čo som si v balíku, ktorý mi prišiel našla bola tento držiak na čajové sviečky. Má dizajn ideálny na jeseň a mňa veľmi zaujal. Je jednoduchý ale pritom veľmi pekný. Na mojej komode sa teraz pekne vyníma. Žiaľ jeho úplnú krásu sa na fotkách dá ťažko zachytiť. Mne učaroval a každý večer mi v ňom horí čajová sviečka. Vyzerá veľmi kvalitne a je vidno, že si na nej dali záležať.


Ako ďalšie čo som mala možnosť vyskúšať sú čajové sviečky. Tu už žiaľ až taká nadšená nie som. Ako samozrejme, že nečakám od nejakej malej čajovky, že mi rozvonia celú izbu ale očakávam, že aspoň v jej okolí budem niečo cítiť. Žiaľ tieto čajovky vážne necítim. Skúšala som si najprv zapáliť jednu, potom dve, tri...a keď som mala zapálené štyri tak som už vážne aj v tej miestnosti cítila. Je to veľká škoda pretože táto vôňa je za studena úplne krásna a teraz na jeseň je ideálna. Dosť rozmýšľam, že si niekedy kúpim sviečku v tejto vôni. Skoro by som zabudla. Tieto čajové sviečky majú názov Golden Leaves a je to veľmi príjemná vôňa. Cítiť tam sladké hrušky, s dozretými jablkami v kombinácií s klinčekmi a škoricou. Je to vážne krásna vôňa práve na toto jesenné obdobie.
V balení som mala 12 čajoviek a ich cena je 185 Kč.


Posledným produktom, ktorý som vyskúšala je sviečka Marshmallow Vanilla. Do tejto sviečky som sa zamilovala už len pri jej popise. Ja zbožňujem vanilkové vône hlavne v jeseni a v zime. Je v nich cítiť to teplo. Táto sviečka vonia úžasne za studena ale po zapálení je proste dokonalá. Ak máte doma Marshmallow Chicks od YC tak táto je jej dosť podobná ale z tejto cítim viac tú sladkú vanilku. Je to vážne krásna, sladká vôňa. Cítim z nej samozrejme vanilku,potom karamel a proste to sladké marshmallow. Je to za mňa veľmi podarená vôňa. Čo sa týka kvality tejto sviečky tak je super. Dizajn je jednoduchý ale vyzerá veľmi pekne a elegantne. Táto sviečka má tri knoty a to znamená, že jazierko som mala vážne za kratučkú chvíľu. Vôňa sa uvoľnila po celej izbe takmer okamžite a cítila som ju aj na chodbe a aj v ďalšej izbe. Takže týmto ma veľmi milo prekvapila a myslím si, že je to veľmi fajn sviečka. Neviem ako sú na tom s intenzitou iné sviečky od Party Lite ale táto je proste super. Určite ju môžem odporúčať. Sviečka má 385 gramov a jej cena je 599 Kč.


Tieto sviečky sú vyrobené z kvalitných surovín, ktoré sú na prírodnej báze. Neškodia zdraviu. Knoty sú z egyptskej bavlny.

Ak máte záujem o nejaký tento produkt alebo si chcete pozrieť aj iné vôňe určite navštívte stránku na Facebooku, kde Vám určite radi poradia s výberom. Ako som si všimla dosť často tam majú aj nejaké akcie takže prečo ich nevyuži a neurobiť radosť sebe alebo svojím blízkym napr. aj pod Vianočným stromčekom.
Je to moja prvá skúsenosť s PartyLite a milo ma prekvapila. Ja osobne si čajové sviečky kupujem len obyčajné na taký ten efekt takže voňajúce čajovky si nekupujem a tak ich neviem porovnať s konkurenčnými značkami. Do sviečky som sa zamilovala takže nie je o čom.









Máte skúsenosť s touto značkou? Budem rada za komentár :-)
S pozdravom Zuzka :-)

Komentáre

  1. Tyto svíčky nepoznám, ale svícen je hodně pěkný, takový neobvyklý a tím se mi moc líbí. :-)
    welcometomyworld

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Tvůj článek mě moc potěšil, svíčky miluji a ty na fotkách jsou moc krásné :-)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ďakujem 😊 Ja mám veľmi rada sviečky. Je to pre mňa taký malý relax 😊

      Odstrániť
  3. Tak značku Partylite vůbec neznám. Držák na čajové svíčky vypadá skvěle a originálně :) Ta velká svíčka s vůní Marshmallow Vanilla musí vonit božsky, tyhle vůně mám také moc ráda.

    Nela z blogu Růžová rtěnka

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Svíčka musí vonět božsky :-) název snačky mi něco matně říká, ale osobně neznám...
    All my cosmetics

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Je to krásna vôňa 😊 Pred tým som tiež túto značku poznala len málo 😊

      Odstrániť
  5. Odpovede
    1. Tak ja som ju tiež skúšala teraz po prvýkrát 😊

      Odstrániť
  6. Značka mi vôbec nie je známa, ale určite sa ju pokúsim vypátrať, pretože sviečky sú moja závislosť. :)

    OdpovedaťOdstrániť

Zverejnenie komentára

Ďakujem za komentár :-)

Obľúbené príspevky z tohto blogu

Lacná ale účinná dekoratívna kozmetika

Ahojte! Dnes si môžete v mojom článku prečítať o troch produktoch z dekoratívnej kozmetiky, ktoré som v poslednej dobe testovala.

Trio od Uriage

Ahojte! Dneska tu mám pre vás článok o troch produktoch značky Uriage,ktorú určite dobre poznáte. Táto značka sa vyznačuje tým, že ich produkty obsahujú termálnu vodu Uriage.

Blond vlasy bez žltých tónov - Top 3 silver šampóny

Ahojte! Už ste si určite všimli, že som si opäť vlasy prefarbila na blond. Ja mám rada takéto zmeny a vôbec sa im nebránim. Pravidelne si farbím vlasy na čierno a potom na blond už pár rokov. Koncom minulého roka som dostala chuť byť opäť blondínkou a momentálne sa už pomaly približujem ku farbe, akú chcem. So sťahovaním tmavej farby príde niekedy aj ten nechcený žltý efekt a tak mám doma vždy fialový šampón. Dneska vám predstavím top tri šampóny,ktoré sa zbavia žltých tónov.