Preskočiť na hlavný obsah

Maybelline Color Drama ceruzka na pery

Prajem pekný večer!

Ak hľadáte nejaké produkty na pery, tak určite čítajte ďalej. Dneska tu mám pre Vás recenziu na jeden produkt, ktorý som si už dávnejšie obľúbila. Reč je o ceruzke na pery, ktorá stojí pár korún ale určite stojí za to.


Maybelline Color Drama ceruzky na pery majú veľmi dobrú pigmentáciu a určite si každá z nás nájdete ten svoj vysnený odtieň. Na perách sú veľmi príjemné a také ako keby krémové. Ceruzka mi ale nepripadá nejaká krémová. Je suchšia a veľmi dobre sa s ňou pracuje. Ľahko sa nanáša a dobre sa s ňou obkresľujú pery. Na perách mi vydrží vážne veľmi dlho a nerozmazáva sa. Jedinou nevýhodou tejto ceruzky je, že ak máte suché pery tak ich dosť zvýrazní. A ak nemáte radi strúhanie ceruziek tak táto nebude pre Vás tá pravá. Inak je to menšia ceruzka, takže ju môžte mať kľudne všade so sebou.


Ja mám doma tri odtiene. Svetlo ružová s trblietkami č.140 Minimalist. Je to pekná farba ale príde mi skôr vhodnejšia na leto. Tie trblietky robia veľmi pekný efekt na perách ale k opálenej tvári sa mi hodí viac. Sem tam ju použijem aj teraz ak si chcem urobiť taký svieži make-up ale v tomto období po nej už fakt tak často nesiaham. V lete ale príde opäť na rad.


Ďalšou ceruzkou, ktorú doma mám je č.420 In with coral, ktorá má jasnú ružovú farbu. Je dosť výrazná ale mne nejako učarovala. Pripadá mi ako taká Barbie farba a možno sa viac hodí k letu ale ak mám chuť na jasno ružovú farbu tak si ju rada dám aj teraz.


Posledným odtieňom je č. 210 Keep it classy je to taká vínovejšia farba. Tento odtieň sa mi veľmi páči. Je to kombinácia ružovej a vínovej a mne sadol fakt veľmi dobre. Túto ceruzku mám doma už veľmi dlho a stále ma ten odtieň baví. Teraz v jeseni s ňou trávim veľa dní.


Všetky tieto odtiene sa mi veľmi páčia a určite nezostanem len pri nich. Už teraz mám v pláne si kúpiť aj nejaké ďalšie odtiene.


Ja som si tieto kupovala na stránke Notino.cz kde majú dosť veľké množstvo odtieňov.


Máte skúsenosť s touto ceruzkou? Alebo odporúčali by ste mi nejakú inú? Budem rada ak mi napíšete v komentári.

S pozdravom Zuzka :-)

Komentáre

  1. Osobně s ní zkušenost nemám. Hrozně se mi ale líbí ten nejtmavší odstín -keep it classy tuším :D ten vypadá opravdu nádherné :)

    MagicBeautyLife

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Nějaký ten pátek mám ten odstín 210 a na podzim ideální :)

    Nela z blogu Růžová rtěnka

    OdpovedaťOdstrániť
  3. farby maju naozaj krásne a take sýte už som ich v predajni obzerala :)

    OdpovedaťOdstrániť

Zverejnenie komentára

Ďakujem za komentár :-)

Obľúbené príspevky z tohto blogu

Moja prvá GIVEAWAY

Ahojky Ako sa máte? :-) Ja celkom v pohode. Konečne je piatok a môžem si užívať voľno :-) Po 5tich nočných to vážne potrebujem :-) Minule som Vám sľúbila, že si môžte zasúťažiť na mojom blogu :-) Pôvodne som chcela aby to bol tajný balíček ale žiaľ nenašla som žiadnú peknú krabičku takže tento balíček uvidíte, že čo bude obsahovať ale čoskoro vymyslím na FB alebo instagrame nejakú súťaž, kde bude výhra prekvapenie :-) A o čo môžte súťažiť? 1. Balea peeling jablko so škoricou 2. Aussie Miracle Recharge Colour (balzám na farbené vlasy) 3. Arad krém na ruky  Recenzia 4. Balea malinový balzám na pery

Fenty Beauty By Rihanna - Lesk na pery

Neviem ako to máte vy, ale ja uprednostňujem určite rúž pred leskom na pery. Na leskoch mi vadí, že dosť lepia a stále sa mi na ústa prilepili aj vlasy. Každopádne som si minule jeden lesk na pery zakúpila a práve o ňom by som vám dnes rada napísala.

Lacná ale účinná dekoratívna kozmetika

Ahojte! Dnes si môžete v mojom článku prečítať o troch produktoch z dekoratívnej kozmetiky, ktoré som v poslednej dobe testovala.