Preskočiť na hlavný obsah

Gosh Copenhagen - To Party In London

Prajem pekný deň krásky!

Ja idem o chvíľku na poobednú zmenu a úprimne veľmi sa mi nechce. Radšej by som leňošila doma ale to nevadí. Už len dvakrát do práce a máme tu víkend. Ja sa tento víkend chystám na ísť do Plzne, tak snáď bude počasie lepšie ako je dnes. No ale samozrejme o tomto nebude dnešný článok. Dneska by som Vám rada predstavila jednu paletku na oči. Ak ma sledujete na instagrame mohli ste si v poslednej dobe všimnúť, že som si obľúbila jednu paletku a práve dnes by som Vám tu ju rada ukázala. Tam si môžte pozrieť aj líčenia :-)



Oficiálny popis:
Londýnska kombinácia ultra metalických textúr bola inšpirovaná aktuálnymi trendy odtieňami - od zlatej po nugátovú a tehlovú po sýtu fialovú farbu.


Táto paletka sa skladá z deviatich tieňov. Všetky tieto tiene sú veľmi pekné a mňa zaujala už dávnejšie na instagrame. Počas dní Marianne som sa ju rozhodla zakúpiť vo Fann. Musím povedať, že to bol veľmi dobrý nákup. Táto paletka obsahuje 9 pekných metalických odtieňov, ktoré sú stvorené teraz na jeseň. Človek ich môže pekne kombinovať alebo si môžte dať na viečko iba jednu farbu. Pomocou tejto paletky si môžte vykúzliť veľmi pekné líčenie napr. aj v kombinácii s matnými tieňmi. Je vhodná ako na denné tak aj na večerné líčenie. Je len na Vás ako ju použijete.


Čo sa týka kvality tieňov je veľmi dobrá. Ja som skúšala na testeroch aj iné paletky od Gosh a musím povedať, že táto ma jediná zaujala. Tiene sú jemné a veľmi dobre pigmentované. Majú takú krémovejšiu konzistenciu a veľmi dobre sa s nimi pracuje. Na viečkach mi držia perfektne a držia na svojom mieste. Pri nanášaní trošku opadávajú ale nie je to nič hrozné. Farby týchto tieňov sú poskladané super a každý jeden z nich určite využijem. Nájdete tam svetlejšie ale aj tmavšie tiene.

Prvý rad
Stredný rad
Tretí rad

Paletku som si veľmi obľúbila. Obal je kvalitný a vyzerá veľmi elegantne. Okrem deviatich tieňov, táto paletka obsahuje aj zrkadielko.

Túto paletku odporúčam.
Cena: 399 Kč a môžte si ju zakúpiť v kamennej predajni alebo na stránke Fann.cz


Doma mám ešte jednu paletku s metalickými odtieňmi a recenziu na ňu si môžte prečítať na mojom Instagrame

Oslovila Vás táto paletka? Aké odtiene používate cez jeseň Vy?

S pozdravom Zuzka :-)

Komentáre

  1. naozaj nádherné farby :) hlavne teraz na jeseň by som si ich vedela predstaviť v líčení spolu s nejakým bordovým rúžom :)
    MakeUpByVeo

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Tak to áno. Práve v kombinácii s takým rúžom je skvelá

      Odstrániť
  2. Paletka má krásně sestavené odstíny. Pigmentace je super a celkově se mi moc líbí.
    welcometomyworld

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Vypadá to hezky, takové příjemné barvy. Já měla "za život" asi 4 paletky, moc na tom neujíždím, když už ale, tak volím ty přírodní odstíny hnědé, mám ráda i ty třpytky a zlaté teplejší. Jinak na barevné paletky jsem nikdy moc nebyla. :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ja sa veľmi rada hrám s paletkami 😉 Vždy podľa nálady 😊

      Odstrániť
  4. Ta paletka je naozaj super, tiež ju doma mám a rada by som s ňou urobila nejaké líčenie :)
    LIFE IN PICTURES BY LU

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. S touto paletkou si žena urobí skvelé líčenie 😊

      Odstrániť
  5. O paletce Gosh přemýšlím už hodně dlouho ale pořád jsem se k ní nerozhoupala. Tahle novinka vypadá krásně, škoda že neobsahuje i nějaký matný stín, byla by tak univerzálnější. Pigmentace vypadá slušně.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Tak táto paletka sa mi práve páči preto že neobsahuje matné tiene 😊 Na to mám iné paletky

      Odstrániť
  6. jeeee, ty barvy ♥♥ já si teď pořídila paletku od Makeup Revolution London a taky vypadá super :)

    OdpovedaťOdstrániť

Zverejnenie komentára

Ďakujem za komentár :-)

Obľúbené príspevky z tohto blogu

Moja prvá GIVEAWAY

Ahojky Ako sa máte? :-) Ja celkom v pohode. Konečne je piatok a môžem si užívať voľno :-) Po 5tich nočných to vážne potrebujem :-) Minule som Vám sľúbila, že si môžte zasúťažiť na mojom blogu :-) Pôvodne som chcela aby to bol tajný balíček ale žiaľ nenašla som žiadnú peknú krabičku takže tento balíček uvidíte, že čo bude obsahovať ale čoskoro vymyslím na FB alebo instagrame nejakú súťaž, kde bude výhra prekvapenie :-) A o čo môžte súťažiť? 1. Balea peeling jablko so škoricou 2. Aussie Miracle Recharge Colour (balzám na farbené vlasy) 3. Arad krém na ruky  Recenzia 4. Balea malinový balzám na pery

Fenty Beauty By Rihanna - Lesk na pery

Neviem ako to máte vy, ale ja uprednostňujem určite rúž pred leskom na pery. Na leskoch mi vadí, že dosť lepia a stále sa mi na ústa prilepili aj vlasy. Každopádne som si minule jeden lesk na pery zakúpila a práve o ňom by som vám dnes rada napísala.

Lacná ale účinná dekoratívna kozmetika

Ahojte! Dnes si môžete v mojom článku prečítať o troch produktoch z dekoratívnej kozmetiky, ktoré som v poslednej dobe testovala.