Preskočiť na hlavný obsah

Dermacol 16h lip colour


Ahojte krásky!

Dneska tu mám dva rúže, o ktorých sa už dlho rozpráva a ja by som Vám rada napísala svoju skúsenosť. Konkrétne sú to rúže 16h lip colour od Dermacolu.


Ja mám osobne doma dva odtiene. Jeden výraznejší a jeden v podstate v nude odtieni. Oba tieto rúže majú klasické balenie, ktoré neohúri ale ani nesklame. Rúž sa skladá z dvoch častí. Jedna strana obsahuje farbu na pery a druhá starostlivosť o pery a lesk. Oba uzávery sa šrubujú a obsahujú penový aplikátor.


Použitie je jednoduché. Najprv sa dá slabšia vrstva farby, počká sa asi minútku kým zaschne a následne sa dá na pery tá bezfarebná časť. Problém je, že tej farby musíte dať vážne len málo pretože, pri silnejších vrstvách sa začína droliť, čo určite žiadna z nás nechce. Čo sa výdrže týka tak tá je vážne skvelá. Ja tieto rúže používam hlavne do práce, kde vážne nemám čas si kontrolovať, či mám na mieste svoj rúž. Kľudne s nimi môžem jesť, piť, rozprávať sa. Po pár hodinách je ale vidno, že sa v strede pier farba zlupuje. Na tom svetlom (prirodzenejšom odtieni) to nie je až tak vidno ale na tom sýtejšom je to dosť očividné.

Tieto rúže používam vždy s oboma vrstvami. Čítala som niekde, že ženy používajú len tú farebnú vrstvu ale ja som to osobne neskúšala. Kým čakám tú minútu po aplikácii farebnej časti, kým si dám tu bezfarebnú časť, sú moje pery ako keby lepkavé takže si neviem veľmi predstaviť, žeby som si to mala nechať len takto. Mne tento rúž vyhovuje s oboma vrstvami. Na perách sú rúže príjemné a nevysušujú mi ich.

S odlíčením je trošku problém. Treba na to použiť dvojfázový odličovač a aj to musím trochu tie pery drhnúť, čo nie je až tak veľmi príjemné. Rúže vážne držia ako pribité. 

Ako som už spomínala ja mám doma dva odtiene a to:

Odtieň č. 12, ktorý sa krásne prispôsobí perám. Je to menej výrazná farba ale je veľmi pekná. Túto používam najčastejšie do práce. 

Odtieň č. 03 je výrazný a na perách je sýty. Je to taká ružovo červená farba, ktorá sa mi veľmi páči. 

Odtiene na fotkách sú dosť skreslené. Nedokážem ich až tak zachytiť.

Na stránke Notino si môžte jednoducho vyfiltrovať značku Dermacol, kde nájdete všetky produkty od tejto značky. 

A čo Vy? Skúšali ste tieto rúže? Ste s nimi spokojné?

S pozdravom Zuzka

Komentáre

  1. ja sa musím priznať, že som ich ešte neskúsila, ale nejako ma moc ani nezaujali ;)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Moc pekne urcite vyzkousim ;) Jinak ja si pred chvili objednala tuto rtenku https://www.decodoma.cz/Pruhledna-rtenka-s-kvetinou.html tak se moc tesim, az dorazi. Mate s ni nekdo zkusenosti?

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ja osobne skúsenosť s týmto rúžom nemám 😊 Prajem príjemné testovanie 😉

      Odstrániť
  3. môžem iba súhlasiť :) tiež som veľmi spokojná s výdržou, až po dlhšom čase sa zo stredu pier odlupujú, ale pri tom nude odtieni je to vidieť minimálne :) a rovnako ho nosím do práce ako ty :)
    MakeUpByVeo

    OdpovedaťOdstrániť

Zverejnenie komentára

Ďakujem za komentár :-)

Obľúbené príspevky z tohto blogu

Moja prvá GIVEAWAY

Ahojky Ako sa máte? :-) Ja celkom v pohode. Konečne je piatok a môžem si užívať voľno :-) Po 5tich nočných to vážne potrebujem :-) Minule som Vám sľúbila, že si môžte zasúťažiť na mojom blogu :-) Pôvodne som chcela aby to bol tajný balíček ale žiaľ nenašla som žiadnú peknú krabičku takže tento balíček uvidíte, že čo bude obsahovať ale čoskoro vymyslím na FB alebo instagrame nejakú súťaž, kde bude výhra prekvapenie :-) A o čo môžte súťažiť? 1. Balea peeling jablko so škoricou 2. Aussie Miracle Recharge Colour (balzám na farbené vlasy) 3. Arad krém na ruky  Recenzia 4. Balea malinový balzám na pery

Fenty Beauty By Rihanna - Lesk na pery

Neviem ako to máte vy, ale ja uprednostňujem určite rúž pred leskom na pery. Na leskoch mi vadí, že dosť lepia a stále sa mi na ústa prilepili aj vlasy. Každopádne som si minule jeden lesk na pery zakúpila a práve o ňom by som vám dnes rada napísala.

Lacná ale účinná dekoratívna kozmetika

Ahojte! Dnes si môžete v mojom článku prečítať o troch produktoch z dekoratívnej kozmetiky, ktoré som v poslednej dobe testovala.