Preskočiť na hlavný obsah

Yves rocher - Telové mlieko kokos

Ahojte žienky!

Ako sa máte? Dneska som si pre Vás pripravila ďalšiu recenziu na jeden produkt, ktorý som si obľúbila. Reč je o telovom mlieku.


Toto telové mlieko je od značky Yves Rocher a je s vôňou kokosu. Tá vôňa je vážne úplne nádherná. Ak máte radi kokos tak toto telové mlieko musíte doma mať. Po nanesení na pokožku tela je tá vôňa cítiť veľmi dlho, povedala by som, že až pokiaľ sa človek neosprchuje. Vôňa to je príjemná a nie je nejako obťažujúca. Pokožka je po použití tohto mlieka zamatovo jemná na dotyk a hydratovaná.

Konzistencia tohto mlieka je taká akurát. Nie je hutná ale ani nejaká riedka. Je to taký zlatý stred, s ktorým sa človek rýchlo a ľahko natrie. Do pokožky sa rýchlo vpije a nezanecháva pocit masnoty.

Balenie má  390 ml a jeho cena je 169 Kč.
Flakón je recyklovateľný a má praktickú pumpičku, s ktorou si ľahko načapujete presné množstvo, ktoré potrebujete. Ja mám túto fľaštičku na stolíku pri posteli a vždy sa týmto krémom namažem po sprchovaní večer pred spaním.


Zloženie je z viac ako 96% prírodného pôvodu. Je bez minerálnych olejov a parabénov. Obsahuje výťažok z masla bio karité a výťažok z kokosu. Je dermatologicky testované.


Tento produkt je podľa mňa veľmi dobrý. Som s ním spokojná a myslím si, že mu nemám čo vytknúť. Ak momentálne hľadáte nejaký produkt na telo tak určite odporúčam toto mlieko alebo potom olej, o ktorom som Vám písala minule. Toto telové mlieko striedam spolu s olejom od Renovality.

Ak Vás tento produkt zaujal môžte si ho zakúpiť na stránke Yves Rocher alebo v ich kamenných predajniach.

A čo používate na telo Vy? Budem rada ak sa so mnou podelíte v komentári.

S pozdravom Zuzka :-)

Komentáre

  1. Celkově mám produkty od YR ráda, ale konkrétně tenhle jsem nezkoušela. Aktuálně používám věci od Avonu na které je u mě i soutěž a jsou super :)

    MagicBeautyLife

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Miluji produkty s kokosovou vůní, takže tento produkt je jako pro mě dělaný :)

    Nela z blogu Růžová rtěnka

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Jé tak ten potřebuji. Miluji kokos a mám ráda YR. :) Jinak já používám krém od Garnieru a pak od Nivei.

    Somethingbykate

    OdpovedaťOdstrániť

Zverejnenie komentára

Ďakujem za komentár :-)

Obľúbené príspevky z tohto blogu

Moja prvá GIVEAWAY

Ahojky Ako sa máte? :-) Ja celkom v pohode. Konečne je piatok a môžem si užívať voľno :-) Po 5tich nočných to vážne potrebujem :-) Minule som Vám sľúbila, že si môžte zasúťažiť na mojom blogu :-) Pôvodne som chcela aby to bol tajný balíček ale žiaľ nenašla som žiadnú peknú krabičku takže tento balíček uvidíte, že čo bude obsahovať ale čoskoro vymyslím na FB alebo instagrame nejakú súťaž, kde bude výhra prekvapenie :-) A o čo môžte súťažiť? 1. Balea peeling jablko so škoricou 2. Aussie Miracle Recharge Colour (balzám na farbené vlasy) 3. Arad krém na ruky  Recenzia 4. Balea malinový balzám na pery

Fenty Beauty By Rihanna - Lesk na pery

Neviem ako to máte vy, ale ja uprednostňujem určite rúž pred leskom na pery. Na leskoch mi vadí, že dosť lepia a stále sa mi na ústa prilepili aj vlasy. Každopádne som si minule jeden lesk na pery zakúpila a práve o ňom by som vám dnes rada napísala.

Lacná ale účinná dekoratívna kozmetika

Ahojte! Dnes si môžete v mojom článku prečítať o troch produktoch z dekoratívnej kozmetiky, ktoré som v poslednej dobe testovala.