Preskočiť na hlavný obsah

Yankee Candle - Fall In Love

Ahojte!

Jeseň sa už blíži a ja tu mám dneska pre Vás recenziu na 4 vosky od Yankee Candle z kolekcie Fall In Love. Tieto vosky sú jesenné novinky a musím sa priznať, že všetky sú veľmi krásne a sú úplne dokonalé na také upršané jesenné večery.



Autumn Glow


Krásna vôňa ako keby nejakého luxusného dámskeho parfému. Je to veľmi príjemná silná vôňa. Pri jej zapálení sa cítim ako keby som sa prechádzala po lese, kde sú krásne farebné listy práve v jesennom období. Je to veľmi luxusná vôňa a etiketa a farba vosku sú veľmi pekné.

Vibrant Saffron


Vôňa je veľmi intenzívna a silná. Táto vôňa je skvelá na relax. Je to taká orientálna vôňa ale myslím si, že bude veľa ľudí ktorým sa bude zdať až veľmi korenená a veľmi silná. Ale ja si myslím, že stojí za vyskúšanie aspoň v tom vosku. Krásna farba etikety a vosku.

Warm Cashmere


Etiketa a a farba vosku je veľmi pekná a vo mne evokuje to teplo domova. Je to veľmi príjemná vôňa na také chladné večery. Pri pálení sa cítim ako keby som sa zababušila do nejakého svetra, ktorý je navoňaný nejakým príjemným jemným dámskym parfémom. Táto vôňa je čistá a úplne krásna. Tento vosk som si veľmi obľúbila. Je tam cítiť santálové drevo, trošku vanilky a niečo čo neviem popísať ale kombinácia týchto vôní ma vážne dostala. Je to veľmi príjemná teplá vôňa. Intenzita je na začiatku trošku slabšia ale čím dlhšie sa páli tým je viac a viac intenzívnejšia.

Mulberry & Fig Delight


Opäť etiketa a farba vosku je dokonalá. Nad touto vôňou rozmýšľam, že či si nemám kúpiť aj sviečku lebo je to veľmi príjemná vôňa. Je to vôňa plná ovocia. Je svieža a veľmi sa hodí na jeseň. Je to intenzívna sladká vôňa. Kombinácia fíg a moruše je skvelá a mňa najviac zaujala. Ovocné vône mám veľmi rada a túto radím k tým veľmi podareným.

Táto kolekcia sa podľa mňa YC veľmi podarila. Všetky 4 druhy voskov sú skvelé a všetky ma oslovili, keď som si ich zapálila. Myslím si, že tieto vône by mal človek aspoň vyskúšať vo vosku.

Môžte si ich zakúpiť napr. na YankeeSvicky.cz alebo Nejsvicky.cz

Máte nejakú z týchto vôní doma? Zaujala Vás nejaká?

S pozdravom Zuzka


Komentáre

  1. Nemám žádnou doma ale chtěla bych je vyzkoušet. Až na ně narazím určitě si jednu nebo dvě koupím :) .

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Ten kašmír a lístky mám a kašmír už jsem si stihla zapálit, jen mě teda přišel ohromně sladký a na sladké moc nejsem :( samotné voní krásně :) asi si ten zbytek (pálím po kouskách) zavřu do skříně ke svetrům :D

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Aj ja niektoré vosky dávam do skríň 😉😊 aj už pálené, ktoré už v aromke tak nevoňajú ale v skrini sú dosť cítiť.

      Odstrániť
  3. Určitě si ten poslední vosk pořídím :)

    Nela z blogu Růžová rtěnka

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Warm cashmere musí krásně vonět. Yankee pálím každý den a dlouho jsem nic nového nekoupila.
    welcometomyworld

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Aj ja pálim skoro každý deň a tak veľmi rada skúšam nové a nové vosky 😊

      Odstrániť
  5. Mě voní z těchto jen ta poslední ovocná, ta je boží! :)

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Yankee candle mám hrozně ráda:D tyhle vosky musím mít!
    Windy pink style

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Zatím jsem si vůně očuchala v obchodě, ale všechny 4 se jim opravdu povedly. Nejvíce mě oslovila vůně Warm Cashmere :)
    Inspiration by Linda

    OdpovedaťOdstrániť

Zverejnenie komentára

Ďakujem za komentár :-)

Obľúbené príspevky z tohto blogu

Moja prvá GIVEAWAY

Ahojky Ako sa máte? :-) Ja celkom v pohode. Konečne je piatok a môžem si užívať voľno :-) Po 5tich nočných to vážne potrebujem :-) Minule som Vám sľúbila, že si môžte zasúťažiť na mojom blogu :-) Pôvodne som chcela aby to bol tajný balíček ale žiaľ nenašla som žiadnú peknú krabičku takže tento balíček uvidíte, že čo bude obsahovať ale čoskoro vymyslím na FB alebo instagrame nejakú súťaž, kde bude výhra prekvapenie :-) A o čo môžte súťažiť? 1. Balea peeling jablko so škoricou 2. Aussie Miracle Recharge Colour (balzám na farbené vlasy) 3. Arad krém na ruky  Recenzia 4. Balea malinový balzám na pery

Fenty Beauty By Rihanna - Lesk na pery

Neviem ako to máte vy, ale ja uprednostňujem určite rúž pred leskom na pery. Na leskoch mi vadí, že dosť lepia a stále sa mi na ústa prilepili aj vlasy. Každopádne som si minule jeden lesk na pery zakúpila a práve o ňom by som vám dnes rada napísala.

Lacná ale účinná dekoratívna kozmetika

Ahojte! Dnes si môžete v mojom článku prečítať o troch produktoch z dekoratívnej kozmetiky, ktoré som v poslednej dobe testovala.