Preskočiť na hlavný obsah

Belleza Castillo Edge Cutimal Sheep


Ahojte!

Dneska tu pre Vás mám recenziu na jednu masku. Táto maska je od značky Belleza Castillo. Od tejto značky si môžte vybrať zo štyroch druhov masiek. Ja som si vybrala hydratačnú. A čím sú napríklad tieto masky zaujímavé? V tom, že sú úplne rozkošné a tým, že sa v nich zmeníte na zvieratko ;-)


Prasiatko - pleťová maska s kolagénom
Tiger - maska pre vyhladenie vrások a vypnutie pleti
Mačka - pleťová maska s bieliacim účinkom
Ovečka - hydratačná pleťová maska

Ja osobne som skúšala len jednu z týchto masiek ale rozmýšľam, že vyskúšam ešte nejakú ďalšiu. Maska ovečka je na pleti veľmi príjemná, textil je úplne nasiaknutý tekutinou. Na tvári sedí a počas celej doby pôsobenia na pleti bola mokrá. Jedine na problémových miestach bola suchšia. Tam kde som potrebovala poriadnu dávku hydratácie si ju moja pleť vzala z tejto masky. Maska z pleti nekĺže dole a tekutina nesteká.

Ja masky zbožňujem. Je to pre mňa taký malý relax a táto je ešte k tomu aj fotogenická. Určite ju odporúčam ak budete mať s kamarátkou nejakú tú babskú jazdu. Určite si s týmito maskami užijete veľa srandy a ešte Vám bude aj Vaša pleť vďačná. Maska ovečka mi pleť poriadne zhydratovala a efekt bol viditeľný ešte aj na druhý deň. Cena tejto masky je síce vyššia ale na občasné použitie to nie je až také hrozné.


Použitie tejto masky je veľmi jednoduché. Stačí ju vybrať z obalu a dať na pleť. Masku necháme pôsobiť 30 minút. Ja si vždy zvyšok masky v masírujem do pleti a na krk. Po použití je pleť jemná na dotyk a vyzerá zdravšie a sviežo. Túto masku som použila, keď som mala pleť trochu podráždenú zo slnka a skvelo mi ju skľudnila.

Táto maska je určená pre suchú a namáhanú pleť.

Maska je vyrobená z vlákien Tencel, ktoré dokonalo priľnú k pokožke a umožňujú úplnú absorbciu aktívnych zložiek.


Je vyrobená v Južnej Kórei.

Môžte si ju zakúpiť za 119 Kč na Notino.cz

Zaujala Vás táto maska? Skúšali ste nejakú masku od tejto značky?

S pozdravom Zuzka

Komentáre

  1. Skutočne milučká maska, najradšej mám však tie klasické :D

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Maska je skvělá, už jsem pár takových ksichtíkových vyzkoušela. Když si mám vybrat mezi plátýnkovou nebo krémovou, raději sáhnu po plátýnkové :-)
    All my cosmetics

    OdpovedaťOdstrániť

Zverejnenie komentára

Ďakujem za komentár :-)

Obľúbené príspevky z tohto blogu

Moja prvá GIVEAWAY

Ahojky Ako sa máte? :-) Ja celkom v pohode. Konečne je piatok a môžem si užívať voľno :-) Po 5tich nočných to vážne potrebujem :-) Minule som Vám sľúbila, že si môžte zasúťažiť na mojom blogu :-) Pôvodne som chcela aby to bol tajný balíček ale žiaľ nenašla som žiadnú peknú krabičku takže tento balíček uvidíte, že čo bude obsahovať ale čoskoro vymyslím na FB alebo instagrame nejakú súťaž, kde bude výhra prekvapenie :-) A o čo môžte súťažiť? 1. Balea peeling jablko so škoricou 2. Aussie Miracle Recharge Colour (balzám na farbené vlasy) 3. Arad krém na ruky  Recenzia 4. Balea malinový balzám na pery

Fenty Beauty By Rihanna - Lesk na pery

Neviem ako to máte vy, ale ja uprednostňujem určite rúž pred leskom na pery. Na leskoch mi vadí, že dosť lepia a stále sa mi na ústa prilepili aj vlasy. Každopádne som si minule jeden lesk na pery zakúpila a práve o ňom by som vám dnes rada napísala.

Lacná ale účinná dekoratívna kozmetika

Ahojte! Dnes si môžete v mojom článku prečítať o troch produktoch z dekoratívnej kozmetiky, ktoré som v poslednej dobe testovala.