Preskočiť na hlavný obsah

U - BOX júl 2017


Ahojte krásky!

Dneska som si pre Vás pripravila článok o jednom boxe, ktorý sa predáva na Slovensku. Keďže som šla na dva týždne na Slovensko rozhodla som si tento box objednať na skúšku. Tento box je prekvapením - neviete čo obsahuje. Obsahoval deväť produktov a ja Vám ich tu teraz ukážem.



Boxík ma prekvapil hneď pri prebratí na pošte. Na balení som našla milý odkaz.


Tento boxík bol zaujímavý aj tým, že bol narodeninový. A do určitej doby dávali k nákupu boxu zdarma masku na oči. 


Box bol vážne úplne plný a obsahoval tieto produkty:

Vonné sviečky, ktoré prevoňali celý boxík. Ja sviečky zbožňujem takže ich určite spotrebujem.


Ďalším produktom bola pomôcka do kúpeľa, ktorá je z prírodných materiálov. Má to byť masážna hubka na chrbát a ja som ešte nič podobné doma nemala.


Na vlásky bol v boxe hrebeň z bambusového dreva. Ešte som takýto hrebeň nemala a tak som rada, že ho môžem vyskúšať. 


Ako ďalšie boli v boxe drevené vatové tyčinky. Aj keď sa neodporúča používať vatové tyčinky do uší, niekedy ich používam aj ja. Ale najväčšie využitie majú u mňa doma pri líčení a lakovaní nechtov. Tieto tyčinky sú prírodné a sú zabalené v peknom srdiečkovom obale.


Na tento produkt som bola veľmi zvedavá. HUDA beauty matný lesk. Zbožňujem matné rúže a lesky a tento je vážne skvelý. Farba je pekná a na perách je príjemný. V boxe bola mini verzia tohto produktu.


Ďalší produkt sa určite hodí každej z nás. Sú to silikónové vložky do topánok. Tieto vložky určite uľahčia nosenie vysokých topánok a lodičiek.


Na pleť je v boxe čistiaca voda na oči a tvár BEBE MORE. Je vhodná na ráno aj večer. Pleť nezaťažuje.


Druhým produktom od značky Bebe je BEBE young care. Tento produkt je určený pre mladšiu pleť alebo problémové typy pleti. Do boxov dávali dve verzie. Ja som mala vo svojom čistiacu pleťovú vodu proti čierným bodkám.


Posledným produktom, ktorý box obsahoval je ústna voda Aquafresh. Táto voda má pol litra a určite sa hodí do každej domácnosti.


Takýto box má veľa ľudí rado a veľa zase nie. Ja som zástanca toho názoru, že ak box obsahuje produkty, ktoré nepoznám alebo som ich nemala možnosť vyskúšať, tak splnil svoj účel. Tento box obsahuje všetko to čo som doma ešte nemala a tak sa z neho veľmi teším.

Cena boxu je 11,99 eur. Za poštu som platila 3,40 eur. Takže spolu ma tento box vyšiel na 15,39 eur.
Dá sa objednať na ich facebooku. Čo sa týka Českej republiky tak som sa s nimi bavila a cez školský rok sa dá tento box objednať. Poštovné bude také aké má česká pošta po Českej republike.


Ako sa Vám tento box páči? Boli by ste s ním spokojné? Láka Vás jeho objednanie?

Ja osobne si tento box ešte určite kúpiť.

S pozdravom Zuzka :-)


Komentáre

  1. Odpovede
    1. Nejako som nepozerala na minulé mesiace :-D Videla som jedine ten prémiový ktorý bol na zaplakanie :-/

      Odstrániť
    2. Veď toto.. najkrajší u nás dostupný je asi Sephora box :D

      Odstrániť

Zverejnenie komentára

Ďakujem za komentár :-)

Obľúbené príspevky z tohto blogu

Moja prvá GIVEAWAY

Ahojky Ako sa máte? :-) Ja celkom v pohode. Konečne je piatok a môžem si užívať voľno :-) Po 5tich nočných to vážne potrebujem :-) Minule som Vám sľúbila, že si môžte zasúťažiť na mojom blogu :-) Pôvodne som chcela aby to bol tajný balíček ale žiaľ nenašla som žiadnú peknú krabičku takže tento balíček uvidíte, že čo bude obsahovať ale čoskoro vymyslím na FB alebo instagrame nejakú súťaž, kde bude výhra prekvapenie :-) A o čo môžte súťažiť? 1. Balea peeling jablko so škoricou 2. Aussie Miracle Recharge Colour (balzám na farbené vlasy) 3. Arad krém na ruky  Recenzia 4. Balea malinový balzám na pery

Fenty Beauty By Rihanna - Lesk na pery

Neviem ako to máte vy, ale ja uprednostňujem určite rúž pred leskom na pery. Na leskoch mi vadí, že dosť lepia a stále sa mi na ústa prilepili aj vlasy. Každopádne som si minule jeden lesk na pery zakúpila a práve o ňom by som vám dnes rada napísala.

Lacná ale účinná dekoratívna kozmetika

Ahojte! Dnes si môžete v mojom článku prečítať o troch produktoch z dekoratívnej kozmetiky, ktoré som v poslednej dobe testovala.