Preskočiť na hlavný obsah

TVOJ Dvojfázový odličovač s Q10

Ahojte krásky!

Dneska by som Vám rada predstavila jeden prírodný odličovač, ktorý som si veľmi obľúbila.


Dvojfázový odličovač jemne odstraňuje všetky zvyšky make-upu a zároveň čistí a vyživuje pokožku. Obsah šípkového oleja a koenzýmu Q10 napomáha pri každodennom boji s jemnými vráskami. Ružová voda prirodzene hydratuje a hĺbkovo vyživuje pokožku, má viditeľné protizápalové účinky. Prírodná alternatíva klasickým odličovačom. Vhodný aj pre citlivú pokožku a očné okolie.

Použitie: Priložte vatový tampón k hrdlu fľaštičky a pretrepte, aby sa jednotlivé fázy spojili. Postup opakujte podľa potreby.

Zloženie: ružová voda BIO, hroznový olej, mandľový olej, šípkový olej, koenzým Q10, vitamín E, extrakt z grepových jadierok


Ja osobne som si už dávnejšie dvojfázové odličovače obľúbila.  Zatiaľ som skúšala však len tie z drogérie a tak som veľmi rada, že som mohla konečne otestovať aj prírodný. Fľaštička je priesvitná a tak môžte vidieť čo obsahuje. Krásne tam môžte vidieť dve zložky - ružovú vodu, v ktorej sú oleje. Je to krásne vidieť ako to je oddelené. Po pretrepaní sa tieto dve zložky spoja a vzniká oranžová tekutina. Tento odličovač používam na odlíčenie celej tváre a očí. Je veľmi príjemný. Vôňa je neutrálna - trošku cítim ružu ale na pleti  necítim vôbec nič. Pleť krásne odlíči a zanechá jemnú. Zanecháva jemný mastný film ale nie je potrebné si tvár po použití hneď umyť. Aspoň mne trošku tej mastnoty nevadí. Pokožka je vyživená hneď po odlíčení. Je príjemná na dotyk. Tento odličovač je vážne skvelý. Nie je potrebné tvár drhnúť - make-up ľahko odstráni pri použití malého množstva. Skvelé je, že nedráždi ani oči. 


Tento odličovač určite odporúčam. Ak chcete vyskúšať aj niečo prírodné určite vyskúšajte tento. Malé balenie môžte so sebou kľudne brať aj na cesty.

Balenie má 100 ml a môžte si ho zakúpiť napr. na Lilibela.cz





Komentáre

  1. Tiež mám veľmi rada dvojfázové odličovače naposledy som skúšala od Astridu a bol super ;)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ja som mala zatiaľ len tento a pred tým ten od Garnier 😊

      Odstrániť
  2. Od tejto kozmetiky som ešte neskúšala nič ale takyto prirodny dvojfazovy idličovač je určite skvelý, ja mám už strašne dlho od nivei dvojfázový a asi ho už nikdy neminiem mala som pocit že rozmazáva a od špiraly sommala po tvari čierne fľaky :))

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Tak takový odličovač jsem ještě nikdy nezkoušela, ale láká mě :)

    Nela z blogu Růžová rtěnka

    OdpovedaťOdstrániť
  4. mám ho a je najlepší :) behom chvíľky makeup dá dole a aj sa mi riadne zlepšila pleť, len tá cena je trošku na hrane, ale zas prírodná kozmetika no :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Veď práve je super. No mne pripadá, že stále je všetko drahšie a drahšie a hlavne tá prírodná kozmetika.

      Odstrániť

Zverejnenie komentára

Ďakujem za komentár :-)

Obľúbené príspevky z tohto blogu

Moja prvá GIVEAWAY

Ahojky Ako sa máte? :-) Ja celkom v pohode. Konečne je piatok a môžem si užívať voľno :-) Po 5tich nočných to vážne potrebujem :-) Minule som Vám sľúbila, že si môžte zasúťažiť na mojom blogu :-) Pôvodne som chcela aby to bol tajný balíček ale žiaľ nenašla som žiadnú peknú krabičku takže tento balíček uvidíte, že čo bude obsahovať ale čoskoro vymyslím na FB alebo instagrame nejakú súťaž, kde bude výhra prekvapenie :-) A o čo môžte súťažiť? 1. Balea peeling jablko so škoricou 2. Aussie Miracle Recharge Colour (balzám na farbené vlasy) 3. Arad krém na ruky  Recenzia 4. Balea malinový balzám na pery

Fenty Beauty By Rihanna - Lesk na pery

Neviem ako to máte vy, ale ja uprednostňujem určite rúž pred leskom na pery. Na leskoch mi vadí, že dosť lepia a stále sa mi na ústa prilepili aj vlasy. Každopádne som si minule jeden lesk na pery zakúpila a práve o ňom by som vám dnes rada napísala.

Lacná ale účinná dekoratívna kozmetika

Ahojte! Dnes si môžete v mojom článku prečítať o troch produktoch z dekoratívnej kozmetiky, ktoré som v poslednej dobe testovala.