Preskočiť na hlavný obsah

Taký bol júl


Ahojte!

Dneska by som sa s Vami rada podelila o to aký som mala tento mesiac. Tento článok bude hlavne o fotkách. Veľa

Tak čo ma tento mesiac potešilo? Samozrejme to, že začalo leto. Ja zbožňujem leto. Milujem večerné prechádzky. To, že som oblečená naľahko. Letné opekačky, grilovačky, túry, sedenie na terase s kamarátmi a popíjanie dobrých drinkov. Proste leto je úžasné obdobie, keď mi príde, že je každý človek uvoľnenejší a spokojnejší.

Bývam v malom mestečku (dedine) v Čechách, kde je jednou z výhod to, že máte to blízko do Prahy, Plzne a tak. Ale aj to, že tu v okolí je krásna príroda. Môžte tu robiť pešie túry ale aj opekačky. My s manželom chodíme vonku do prírody celkom často. Ak netrávime víkend v Prahe tak sa túlame tuto v okolí. Máme tu tri rybníky. Krásne lesy. Neďaleko je aj Karlštejn, ktorý je za mňa fakt dokonalý :-)

Tu som si pre Vás pripravila pár fotiek aby ste sami posúdili či sa Vám tu páči alebo nie :- )






Ako som už vravela zbožňujem opekačky a momentálne si ich stále spájame aj s menšou túrou po okolí :-)











Ako ďalšie čo ma potešilo bol pribalený darček k časopisu Žena a život a to koncentrovaný sprchový gél. Táto vôňa je veľmi pekná a mala som doma tento sprchový gél ale klasický. 


Prišiel mi aj balíček od značky Renovality v rámci spolupráce. Dostala som tri oleje, ktoré od prvého dňa testujem. Na článok sa môžete určite tešiť onedlho. 


V rámci spolupráce som si objednala fotozošit, ktorý ste mohli vidieť na mojom fb alebo instagrame. Ja som bola s ním veľmi spokojná a tak už teraz sa chystám objednať si fotoknihu, kde dám fotky z Tatier :-) 

Od Albi som dostala v rámci spolupráce voňavý balíček, o ktorom si už čoskoro budete môcť prečítať.



V polke júla som šla na dva týždne na Slovensko. Strávila som týždeň s rodinou a potom týždeň len s mojím manželom v Tatrách.








A čo bolo na mojom blogu? Mohli ste si prečítať rôzne recenzie a ja dúfam, že sa Vám páčia.

Na začiatku mesiaca ste si mohli prečítať o dvoch antiperspirantoch 


O osviežení s termálnou vodou od Avéne.


Mohli ste si prečítať o tom ako sa starám o svoje vlasy

.
O CC krému, ktorý som si zamilovala.


Testovala som aj ľadovú masku.


O dvoch penách z Dm drogérie.


V časopise Žena a život bol jeden super krém o ktorom ste si mohli u mňa na blogu prečítať.


Mohli ste si prečítať o jednej drahej a jednej lacnej maske.


Na konci mesiaca ste si mohli pozrieť čo obsahoval ďalší zelený box. 


A aký bol Váš mesiac? Čo Vám urobilo najväčšiu radosť?

S pozdravom Zuzka :-) 

Komentáre

Zverejnenie komentára

Ďakujem za komentár :-)

Obľúbené príspevky z tohto blogu

Moja prvá GIVEAWAY

Ahojky Ako sa máte? :-) Ja celkom v pohode. Konečne je piatok a môžem si užívať voľno :-) Po 5tich nočných to vážne potrebujem :-) Minule som Vám sľúbila, že si môžte zasúťažiť na mojom blogu :-) Pôvodne som chcela aby to bol tajný balíček ale žiaľ nenašla som žiadnú peknú krabičku takže tento balíček uvidíte, že čo bude obsahovať ale čoskoro vymyslím na FB alebo instagrame nejakú súťaž, kde bude výhra prekvapenie :-) A o čo môžte súťažiť? 1. Balea peeling jablko so škoricou 2. Aussie Miracle Recharge Colour (balzám na farbené vlasy) 3. Arad krém na ruky  Recenzia 4. Balea malinový balzám na pery

Fenty Beauty By Rihanna - Lesk na pery

Neviem ako to máte vy, ale ja uprednostňujem určite rúž pred leskom na pery. Na leskoch mi vadí, že dosť lepia a stále sa mi na ústa prilepili aj vlasy. Každopádne som si minule jeden lesk na pery zakúpila a práve o ňom by som vám dnes rada napísala.

Lacná ale účinná dekoratívna kozmetika

Ahojte! Dnes si môžete v mojom článku prečítať o troch produktoch z dekoratívnej kozmetiky, ktoré som v poslednej dobe testovala.