Preskočiť na hlavný obsah

Veľký špeciál o vlasoch č.2

Ahojte!

Dneska som si pre Vás pripravila ďalší článok. Ešte veľmi dávno som Vám písala o starostlivosti o moje vlasy. Ak máte záujem môžte si ho pozrieť TU. Toto je také menšie pokračovanie. Je to také spísanie toho čo som dlhšiu dobu používala a čo používam momentálne.

Tento článok sa bude venovať vlasom. A aké sú moje vlasy? Momentálne nie sú farbené od Veľkej noci. Vtedy som si ich naposledy farbila na čierno-modrú farbu. Teraz im dávam pauzu od farby. Časom sa uvidí čo s nimi zase spravím. Ďalej mám vlasy celkom v poriadku. Nemastia sa mi nejako extrémne. Jediné čo ma štve, že moje končeky sú suchšie.



Ako prvým by som začala tým, že aké používam šampóny. Nestriedam ich nejako extrémne často. Tu máte výber pár šampónov s ktorými som spokojná a ktoré rada používam.


Dove Regenerate Nourichment pre veľmi poškodené vlasy. Používam ho hlavne preto lebo farba mi trošku zničila vlasy. Hlavne tie prechody z čiernej na blond a podobne. Tento šampón je obohatený o červenú riasu a Keratin Nutri Complex, vyživuje poškodené a unavené vlasy. Musím povedať, že používaním tohto šampóna sa mi kvalita vlasov zlepšila. Používala som ho hlavne v období kedy som si často farbila vlasy. Dal mi ich dokopy a vyzerali zdravšie.

Dove Glowing Ritual - Rozžiarujúci šampón. Obsahuje výťažok z ružového lotosu a ryžovej vody. Tento šampón má veľmi príjemnú jemnú vôňu. Vlasy sú po ňom krásne lesklé a jemné. Balenie má 250 ml.

Douglas - Ultimate Shine šampón pre maximálny lesk. Tento šampón mám v mini balení. Je určený pre suché vlasy. Moje vlasy krásne vyživil a dodal im prirodzený lesk. Nad kúpou tohto šampóna v plnom balení už dlhšie rozmýšľam.

2SIS TYKOKOS tuhý šampón. O tomto šampóne ste si mohli prečítať recenziu na mojom blogu. Momentálne používam jedine tento šampón. Mojím vlasom vyhovuje. Ak ho konečne celý použijem skúsim ďalší šampón, ktorý tu mám už pripravený v malom balení. Podľa toho sa rozhodnem aký si kúpim v plnom balení, keďže skúšam prejsť na prírodnú kozmetiku čo sa týka vlasov. Uvidíme, že či mi to bude vyhovovať.

Ďalším produktom je kondicionér. Dlhú dobu používam jeden, ktorý mi zatiaľ vyhovuje so všetkými šampónmi, ktoré som používala.


Cien Professional Repair Conditioner  regeneračný kondicionér s keratínom. Má obnoviť vlasovú štruktúru a dodať mimoriadny lesk. Tento produkt mi vyhovuje. Vlasy sú lesklé, hebké na dotyk a ľahko sa rozčesávajú. Cena je nízka (momentálne si presnú cenu nepamätám) a je dostupný v Lidli. Balenie má 200ml.

Na svoje vlasy rada používam aj kondicionér v spreji. Používam ho väčšinou do suchých vlasov na také menšie osvieženie a ľahšie rozčesávanie po práci (v práci mám vlasy stále zopnuté a väčšinou mám drdol)


Gliss Kur Oil Nutritive na vlasy náchylné na štiepenie končekov. Musím povedať, že od kedy používam tento sprej zdá sa mi, že moje končeky sa až tak veľmi neštiepia. Ale samozrejme neviem zaručiť, že to robí len tento sprej - môže to byť kombinácia všetkých produktov, ktoré používam.

Tak a to by bolo pre dnešok asi tak všetko o mojich vlasoch. Momentálne testujem ešte jeden sprej na vlasy, ktorý Vám určite po dlhšom testovaní tiež predstavím. Do budúcna by som chcela ešte urobiť jedno také zhrnutie toho čo používam na vlasy ale skôr by som sa zamerala na suché šampóny, na laky a tak podobne. Určite mi dajte v komentári vedieť, že či by Vás takýto článok zaujímal.

Tieto všetky produkty môžem za seba určite odporúčať. Moje vlasy sú s nimi spokojné.

A čo používate na vlasy Vy? Používate chémiu alebo prírodné produkty? :-)

Budem rada ak mi dáte vedieť.

S pozdravom Zuzka :-)


Komentáre

  1. Ja som si na vlasy dávala od palette šampon taky dosť tmavy tiež sa mi páčia tmave vlasy ja mam svoje take hnede ale už dlho si ich nijako nefarbím a končeky sa mi stále strapatia a tak doma si ich sem tam obstrihávam:)) ja ten kondicioner z lidla používam a som sním nadmieru spokojná vlasky su naozaj jemne a na pohľad zdravšie:)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Tak to áno. Ten kondicionér je vážne fajn :-) No ja mám raz vlasy svetlé potom zase tmavé. Vždy podľa nálady :-)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Ten sprej od Gliss Kur mám také, ale také nemohu pořádně říct, jestli fakt pomáhá nebo je to tím, že jsem se k vlasům začala mnohem lépe chovat.

    Little Dreamer

    OdpovedaťOdstrániť

Zverejnenie komentára

Ďakujem za komentár :-)

Obľúbené príspevky z tohto blogu

Moja prvá GIVEAWAY

Ahojky Ako sa máte? :-) Ja celkom v pohode. Konečne je piatok a môžem si užívať voľno :-) Po 5tich nočných to vážne potrebujem :-) Minule som Vám sľúbila, že si môžte zasúťažiť na mojom blogu :-) Pôvodne som chcela aby to bol tajný balíček ale žiaľ nenašla som žiadnú peknú krabičku takže tento balíček uvidíte, že čo bude obsahovať ale čoskoro vymyslím na FB alebo instagrame nejakú súťaž, kde bude výhra prekvapenie :-) A o čo môžte súťažiť? 1. Balea peeling jablko so škoricou 2. Aussie Miracle Recharge Colour (balzám na farbené vlasy) 3. Arad krém na ruky  Recenzia 4. Balea malinový balzám na pery

Fenty Beauty By Rihanna - Lesk na pery

Neviem ako to máte vy, ale ja uprednostňujem určite rúž pred leskom na pery. Na leskoch mi vadí, že dosť lepia a stále sa mi na ústa prilepili aj vlasy. Každopádne som si minule jeden lesk na pery zakúpila a práve o ňom by som vám dnes rada napísala.

Lacná ale účinná dekoratívna kozmetika

Ahojte! Dnes si môžete v mojom článku prečítať o troch produktoch z dekoratívnej kozmetiky, ktoré som v poslednej dobe testovala.