Preskočiť na hlavný obsah

Lirene CC Cream - Magic make-up

Pred nejakým časom som mala možnosť otestovať CC Cream od Lirene a ja som veľmi rada, že som túto možnosť dostala. Ako viete testovala som aj ďalšie ich produkty, ktoré si môžete prečítať na mojom blogu. A to Lirene krém na suchú až veľmi suchú pokožku a Lirene Fyziologický Micelárny Odličovací krém. Pred týmto produktom som ešte žiadno CCčko nemala. Tento CC krém sa nachádza v čiernej tube, ktorá podľa mňa vyzerá celkom luxusne. Je z pevného plastu s matným efektom a má strieborné viečko. V jednoduchosti je krása a mne sa to páči.



Popis:
Inovatívne zloženie CC krému okamžite zjednocuje tón pleti a poskytuje extra starostlivosť v jednom kroku pre dokonale vyzerajúco pokožku. Unikátna technológia toneADAPT využíva inteligentné guličky, ktoré umožňujú dosiahnuť perfektnú zhodu medzi CC krémom a prirodzenom tónom pleti. Pomáha zakryť všetky typy nedokonalostí a okamžite pleti dodáva zdravo vyzerajúci vzhľad, sviežosť a žiarivý tón.

Je určený pre všetky typy pleti.
Aktívne ingrediencie:
-výťažok z morskej riasy
-vitamín E
-technológia toneADAPT



Krém je celkom hustý. Po vytlačení z tuby vyjde biely krém, ktorý si aplikujeme na  pleť.


Tento krém reaguje s pleťou a zmení sa na farbu tak aby Vám sedela. Krém sa jednoducho prispôsobí každému typu pleti. S týmto krémom sa jednoducho pracuje a pekne sa zapracuje do pleti. Odporúčam na nanášanie používať prsty alebo aspoň mne sa s ním takto pracuje najlepšie. Pleť vyzerá po nanesení sviežo a bez chyby (nemám problémovú pleť). Hydratuje aj moju suchú pokožku - nie je potrebné pod tento krém použiť ešte nejaký iný. Pleť mám zjednotenú. Následne používam ešte púder, keďže na niektorých miestach sa mi pleť dosť leskne. Takže púdrom si ju trošku zmatním.


Krém je určite vhodný hlavne teraz v lete. Ja ho momentálne používam skoro stále a nemám s ním žiaden problém. Tento krém ale neobsahuje žiadne SPF takže ho teraz používam aj s krémom, ktorý ho obsahuje. Výdrž na pleti je dobrá a vydrží mi celý deň v práci.

Krém si môžete zakúpiť na stránke Notino.cz

Skúšali ste nejaký CC krém? A boli ste s ním spokojné?

Prajem pekný deň :-)

Zuzka :-)


Komentáre

  1. Slyším na něj samou chválu jako, takže asi opravdu bude stát za to! :)

    OdpovedaťOdstrániť

Zverejnenie komentára

Ďakujem za komentár :-)

Obľúbené príspevky z tohto blogu

Moja prvá GIVEAWAY

Ahojky Ako sa máte? :-) Ja celkom v pohode. Konečne je piatok a môžem si užívať voľno :-) Po 5tich nočných to vážne potrebujem :-) Minule som Vám sľúbila, že si môžte zasúťažiť na mojom blogu :-) Pôvodne som chcela aby to bol tajný balíček ale žiaľ nenašla som žiadnú peknú krabičku takže tento balíček uvidíte, že čo bude obsahovať ale čoskoro vymyslím na FB alebo instagrame nejakú súťaž, kde bude výhra prekvapenie :-) A o čo môžte súťažiť? 1. Balea peeling jablko so škoricou 2. Aussie Miracle Recharge Colour (balzám na farbené vlasy) 3. Arad krém na ruky  Recenzia 4. Balea malinový balzám na pery

Fenty Beauty By Rihanna - Lesk na pery

Neviem ako to máte vy, ale ja uprednostňujem určite rúž pred leskom na pery. Na leskoch mi vadí, že dosť lepia a stále sa mi na ústa prilepili aj vlasy. Každopádne som si minule jeden lesk na pery zakúpila a práve o ňom by som vám dnes rada napísala.

Lacná ale účinná dekoratívna kozmetika

Ahojte! Dnes si môžete v mojom článku prečítať o troch produktoch z dekoratívnej kozmetiky, ktoré som v poslednej dobe testovala.