Preskočiť na hlavný obsah

Ľadová maska na tvár s olivovým olejom - spolupráca s Bioruža.sk



Dneska som si tu pre Vás pripravila ďalšiu recenziu. Tento produkt som dostala v rámci spolupráce s Bioruža.sk a o ďalších dvoch produktoch ste sa mohli dočítať už minule na mojom blogu. Dneska by som Vám rada predstavila tretí produkt a to masku. Áno doma ich má veľa a každú jednu skúšam a testujem. Masky ma proste bavia. A v čom je napríklad odlišná táto od tých ostatných? Tak to sa o chvíľu dozviete :-)




Táto maska sa používa každý deň po dobu dvadsiatich dní. Dá sa použiť dvoma spôsobmi. Každá z Vás si musí zvoliť ten, ktorý jej bude vyhovovať.

Takže túto masku by ste mali podľa návodu rozdeliť na dvadsať častí a dať zamraziť. Ak by Vám nevyhovovala zmrazená, dá sa použiť aj chladená - to znamená, že si ju uložíte len v chladničke.


Kryoterapia (potieranie pokožky tváre maskou vo forme kociek ľadu) ľadovou maskou zlepšuje tón pleti, osviežuje a zlepšuje jej krvný obeh.

Ja som zostala pri mrazenej verzii lebo moja pokožka nie je citlivá na nízke teploty. Teraz v lete je táto maska určite ideálna. Pleť nabudí a poriadne prekrví. Maska sa má používať ráno poprípade doobedu.

Použitie:
Každé ráno som si vybrala jednu zmrazenú kocku a potierala som si ňou celú tvár. Trvalo to asi dve minútky. Nanášanie je jednoduché. V oblastí očí to trošku pálilo(myslím tým od toho ľadu) ale nebolo to nič neznesiteľné. Maska je na tvári príjemná. Vôňa je príjemná - nie je nejaká extra aromatická. Sem tam som cítila ako keby mi maska stekala po tvári ale nebolo to tak. Alebo aspoň mi nestiekla dole z tváre. Príjemne chladí a keď som si aj ja dokázala o 20 minút privstať tak určite to dokáže každý :-D
Masku necháme na pleti 15 minút pôsobiť. Oplachujeme ju vlažnou vodou.


Hneď po prvom použití bola pleť úplne napnutá - ale nie nejako nepríjemne. Proste bola fakt pevná a rozjasnená. Práve preto ma začala baviť. Málo kedy sa mi stane, že po prvom použití je vidieť takéto super výsledky.

Po používaní tejto masky som mala pleť viac hydratovanú. Nemám už tak viditeľné suché miesta. Pleť vyzerá zdravšie a je jemná na dotyk. Od ukončenia tohto 20 dňového programu prebehol týždeň a moja pleť ešte stále vyzerá dobre a spokojne. Pomohla mi aj s začervenanou pokožkou. Pleť je vypnutejšia.

Ak Vás táto maska zaujala môžte si ju zakúpiť na stránke Bioruža.sk kde si o nej môžete aj niečo viac prečítať.

Mňa táto maska zaujala a myslím si, že stojí za vyskúšanie.

Zaujala Vás táto maska? Chceli by ste ju vyskúšať?

S pozdravom Zuzka :-)


Komentáre

  1. Tato maska vypadá skvěle. Já bych asi vybrala jen chlazenou variantu, ale nevím, zda by se mi chtělo každé ráno vstávat dříve jen kvůli masce. :-D
    welcometomyworld

    OdpovedaťOdstrániť
  2. váhala som nad touto a detoxikačnou maskou , a vybrala som si nakoniec detoxikačnú :) ale vidím, že ani s touto ľadovou by som nespravila krok vedľa :) vyzerá naozaj zaujímavo :)
    MakeUpByVeo

    OdpovedaťOdstrániť

Zverejnenie komentára

Ďakujem za komentár :-)

Obľúbené príspevky z tohto blogu

Moja prvá GIVEAWAY

Ahojky Ako sa máte? :-) Ja celkom v pohode. Konečne je piatok a môžem si užívať voľno :-) Po 5tich nočných to vážne potrebujem :-) Minule som Vám sľúbila, že si môžte zasúťažiť na mojom blogu :-) Pôvodne som chcela aby to bol tajný balíček ale žiaľ nenašla som žiadnú peknú krabičku takže tento balíček uvidíte, že čo bude obsahovať ale čoskoro vymyslím na FB alebo instagrame nejakú súťaž, kde bude výhra prekvapenie :-) A o čo môžte súťažiť? 1. Balea peeling jablko so škoricou 2. Aussie Miracle Recharge Colour (balzám na farbené vlasy) 3. Arad krém na ruky  Recenzia 4. Balea malinový balzám na pery

Fenty Beauty By Rihanna - Lesk na pery

Neviem ako to máte vy, ale ja uprednostňujem určite rúž pred leskom na pery. Na leskoch mi vadí, že dosť lepia a stále sa mi na ústa prilepili aj vlasy. Každopádne som si minule jeden lesk na pery zakúpila a práve o ňom by som vám dnes rada napísala.

Lacná ale účinná dekoratívna kozmetika

Ahojte! Dnes si môžete v mojom článku prečítať o troch produktoch z dekoratívnej kozmetiky, ktoré som v poslednej dobe testovala.