Preskočiť na hlavný obsah

Garnier Skin Naturals Aqua Bomb

Ahojte :-)

Dneska by som Vám rada napísala o jednom kréme, ktorý používam na noc. Moja pleť je suchá a tak sa ju snažím všemožne hydratovať. Keď som objavila tento krém veľmi ma zaujal a tak som si povedala, že ho vyskúšam a musím povedať, že ma milo prekvapil. Krém nemá klasickú textúru čo je veľmi príjemne. Je to gélový krém, ktorý na tvári chladí. Ľahko sa nanáša a rýchlo sa vstrebe do tváre. Na tvári je príjemný a má jemnú vôňu, ktorú nie je po nanesení skoro vôbec cítiť a to mi vyhovuje. Na pleti nemá mastný ani lepkavý efekt. Ráno je pleť krásne svieža a hydratovaná. Je jemná a výsledky je vidno už po pár použitiach. Stačí použiť len malé množstvo krému na vyčistenú a suchú tvár.



Popis:
Tento krém prináša viac ako klasická starostlivosť, je to účinná bomba, ktorá hydratuje až 5 vrstiev pokožky a pomáha regenerovať pleť počas celej noci. Jeho vysokoúčinné hydratujúce a antioxidačné zloženie obsahuje:
Účinný antioxidant zo superovocia: výťažok z granátového jablka, ktoré napomáha neutralizovať škodlivé účinky každodenných agresívnych vplyvov. Na ochranu pleti a zachovanie jej mladistvého vzhľadu.
Glycerín, ktorý pomáha pleti doplniť vodu a udržať ju hydratovanú až na 72 hodín.

Moja pleť sa zlepšuje ale s tým, že by mala byť hydratovaná až 72 hodín nejako nesúhlasím. Ale ráno je fakt hydratovanejšia a krajšia. Tento krém má byť vhodný pre všetky vekové kategórie. Ak máte problém so suchou pleťou tak tento krém Vám môžem odporúčať. Ja som s ním veľmi spokojná. Používam ho už dlhšie stále pred spaním a nejako z neho ani veľmi neubúda takže určite vydrží dlho.



Balenie má 50 ml a môžte si ho zakúpiť na NOTINO.cz

Garnier má aj denný gelový krém 3v1. Momentálne cez deň používam iný takže tento som ešte nevyskúšala ale ak je taký ako je ten nočný tak to musí byť super kombinácia. O kréme, ktorý používam na deň sa dočítate v druhom článku, ktorý mám pre Vás pripravený.

Dá sa zakúpiť aj textilná maska z tej istej rady a o tom ako som bola s ňou spokojná si môžete prečítať TU

Takže ak hľadáte vhodnú starostlivosť o vašu dehydrovanú pleť myslím si, že táto kombinácia sa Vám bude páčiť. Ceny sú prijateľné a pleť sa Vám určite poďakuje.



Používate nejaký krém na noc? Ak áno aký? Skúšali ste tento?
Budem rada za každý komentár.

S pozdravom Zuzka :-)



Komentáre

  1. Tenhle krém mě docela láká. I když mi Garnier moc sympatický není, tak ho asi vyzkouším, vypadá fakt dobře.
    HAUTE BASICS

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Krém vypadá dobře ,maska mi seděla, já krémy používám na den, a na noc Arganový olej :-)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Na noc som tiež používala Arganový olej ale tomuto krému som neodolala a je fajn. Potom sa ale asi zase vrátim k oleju 😉

      Odstrániť
  3. tento som ešte neskúšala, pretože mám doma ešte iné zatiaľ. ale podľa mňa musí byť super ;)

    OdpovedaťOdstrániť

Zverejnenie komentára

Ďakujem za komentár :-)

Obľúbené príspevky z tohto blogu

Moja prvá GIVEAWAY

Ahojky Ako sa máte? :-) Ja celkom v pohode. Konečne je piatok a môžem si užívať voľno :-) Po 5tich nočných to vážne potrebujem :-) Minule som Vám sľúbila, že si môžte zasúťažiť na mojom blogu :-) Pôvodne som chcela aby to bol tajný balíček ale žiaľ nenašla som žiadnú peknú krabičku takže tento balíček uvidíte, že čo bude obsahovať ale čoskoro vymyslím na FB alebo instagrame nejakú súťaž, kde bude výhra prekvapenie :-) A o čo môžte súťažiť? 1. Balea peeling jablko so škoricou 2. Aussie Miracle Recharge Colour (balzám na farbené vlasy) 3. Arad krém na ruky  Recenzia 4. Balea malinový balzám na pery

Fenty Beauty By Rihanna - Lesk na pery

Neviem ako to máte vy, ale ja uprednostňujem určite rúž pred leskom na pery. Na leskoch mi vadí, že dosť lepia a stále sa mi na ústa prilepili aj vlasy. Každopádne som si minule jeden lesk na pery zakúpila a práve o ňom by som vám dnes rada napísala.

Lacná ale účinná dekoratívna kozmetika

Ahojte! Dnes si môžete v mojom článku prečítať o troch produktoch z dekoratívnej kozmetiky, ktoré som v poslednej dobe testovala.