Preskočiť na hlavný obsah

Tonymoly - Panda's dream Stick

Ahojte.

Mám tu pre Vás ďalšiu recenziu. Dneska to bude o tejto rozkošnej tyčinke pod oči. Táto chladivá tyčinka pod oči pomáha pri opuchoch očí, tmavých kruhoch pod očami a má bojovať s vráskami.


Ja ho používam cez deň väčšinou doma. Mám ho uložený v chladničke pre väčší chladivý efekt. Dávam si ho hlavne ráno na osvieženie a prekrvenie. Je to skvelý pomocník. Balenie je malé a tak sa určite zmestí do každej kabelky.


Jediné čo má na ňom nejako naštvalo bolo to, že moja mamka si ho raz natrela pod očami večer a ráno mala úplne podliate oči. Mamka ma citlivú pleť a proste sa jej urobila hrozná alergická reakcia, ktorá našťastie za deň zmizla. 
Ja mám pleť bez problémov a nie som ani nejako citlivá na žiadne výrobky  (aspoň zatiaľ som nemala žiadnu alergickú reakciu) takže mne táto tyčinka vyhovuje ale keď máte citlivú pleť asi by som si dala pozor.

Balenie je rozkošné a vyzerá ako panda. Má 9g. Dá sa použiť aj na makeup takže ho môžte kľudne použiť aj v práci. V lete budem mať určite jeden pri sebe stále na osvieženie. Tmavé kruhy pod očami nie sú až tak viditeľné takže svoj účel plní. 


Obsahuje bambusové výťažky,ktoré majú pomáhať pri hydratácii a vyživení pleti.
Má obnoviť prirodzený jas pleti a znižovať výskyt vrások.
Cena je 290 Kč a dá sa kúpiť v Sephore.


Takže ja som s výrobkom spokojná a myslím si, že je to skvelý pomocník.
Na noc používam pod oči kofeinovy krém od Dulcie.


A čo vy? Používate niečo pod oči? Ak áno čo?  Budem rada za každý komentár.

Komentáre

  1. Tuhle tyčinku vidím poprvé a na noc taky používám krém od Dulcie. :-)
    welcometomyworld

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Pěkný článek :) tento panda stick mám také a jsem s ním moc spokojená :)

    -A- from thatismylifeandblog.blogspot.cz

    OdpovedaťOdstrániť
  3. fuuuha,je mi ľúto tej reakcie u tvojej maminy :( už by som sa asi bála ju vyskúšať, lebo ja mám tiež pomerne citlivú pleť...i keď musím uznať že balenie a vyhotovenie je veľmi rozkošné :))
    MakeUpByVeo

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ďakujem. No mňa práve zaujalo to balenie a preto som si ho kúpila (áno niekedy som ako malé dieťa) 😉😁

      Odstrániť
  4. Balení vypadá dobře, ale nějak mě tohle nezaujalo :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. No ja som si ho kúpila pôvodne pre ten obal 😁 ale spotrebujem ho to áno 😉

      Odstrániť

Zverejnenie komentára

Ďakujem za komentár :-)

Obľúbené príspevky z tohto blogu

Moja prvá GIVEAWAY

Ahojky Ako sa máte? :-) Ja celkom v pohode. Konečne je piatok a môžem si užívať voľno :-) Po 5tich nočných to vážne potrebujem :-) Minule som Vám sľúbila, že si môžte zasúťažiť na mojom blogu :-) Pôvodne som chcela aby to bol tajný balíček ale žiaľ nenašla som žiadnú peknú krabičku takže tento balíček uvidíte, že čo bude obsahovať ale čoskoro vymyslím na FB alebo instagrame nejakú súťaž, kde bude výhra prekvapenie :-) A o čo môžte súťažiť? 1. Balea peeling jablko so škoricou 2. Aussie Miracle Recharge Colour (balzám na farbené vlasy) 3. Arad krém na ruky  Recenzia 4. Balea malinový balzám na pery

Fenty Beauty By Rihanna - Lesk na pery

Neviem ako to máte vy, ale ja uprednostňujem určite rúž pred leskom na pery. Na leskoch mi vadí, že dosť lepia a stále sa mi na ústa prilepili aj vlasy. Každopádne som si minule jeden lesk na pery zakúpila a práve o ňom by som vám dnes rada napísala.

Lacná ale účinná dekoratívna kozmetika

Ahojte! Dnes si môžete v mojom článku prečítať o troch produktoch z dekoratívnej kozmetiky, ktoré som v poslednej dobe testovala.