Preskočiť na hlavný obsah

Spotrebované výrobky do marca 2017


Ahojte!

Dneska tu mám pre Vás taký súhrn toho čo sa mi tu nazbieralo za dlhšiu dobu a čo som spotrebovala. Týchto pár výrobkov som si odkladala poctivo do jednej krabice a samozrejme som na ňu už aj zabudla ale dneska som ju našla a tak som sa rozhodla, že Vám to tu hodím. Takýto článok so spotrebovanými produktami by som chcela robiť pravidelne, keď sa mi ich nazbiera viac. Niektoré tieto výrobky som ani nejako nerecenzovala. Sem tam som o nich napísala na Instagrame. No a teraz už môžme prejsť k tým výrobkom.




Na vlasy tu mám farbu na vlasy od Palette odtieň 909 a za mňa je to jedna z najlepších farieb. Super je aj tá maska, ktorá je k farbe. Balea šampón a kondicioner sú fakt fajn. Toto je už moje druhé spotrebované balenie a na vlasoch sú veľmi príjemné a vyhovujú mi. Syoss maska na farbené vlasy je príjemná a určite si ju ešte niekedy kúpim. Ďalšou maskou na vlasy je od Douglasu a tá ma očarila asi najviac. Vlasy sú po nej jemné. Tieto všetky výrobky odporúčam a časom si ich opäť kúpim.


Sprchové gély. Musím povedať, že ja nemám nejaký problém s pokožkou a tak mi je v podstate jedno aký sprcháč si kúpim. Mojou jedinou podmienkou je aby pekne voňal a zmyl zo mňa špinu. Oba odporúčam.


Deo spreje a antiperspiranty musia proste vydržať so mnou aj v práci. Boratalco má príjemnú vôňu a aj vydrž bola fajn. Sem tam som objavila nejaký ten biely fliačik ale to mu odpustím keďže v práci bol skvelým spoločníkom. Na deo od Sebamedu si môžete prečítať recenziu tu. Antiperspiranty YR a B.U. sú tiež dobré ale ďalšie balenie by som si už asi nekúpila.


Suché šampóny od Batiste zbožňujem. Niekedy pred prácou moje vlasy nevyzerajú až tak super ako by som chcela a tieto suché šampóny sú skvelou záchranou ak nemáte čas na umytie hlavy. Všetky sú super ale vôňa sweetie by som si už nekúpila. Táto vôňa mi proste nejako nesadla.


Masky zbožňujem. Používam ich ako svoj taký relax a ako si môžte všimnúť používam hlavne masky od Sephory. Recenziu si môžete prečítať tu. Essence maska ma príjemne prekvapila a keď na ňu ešte niekde natrafím tak si ju určite kúpim. Essence pásiky sú fajn ale myslím, že nejako veľmi nepomáhajú. Ešte im ale dám šancu a uvidím. Starskin maska bola super a tú si určite ešte kúpim.


Na odlíčenie používam hlavne tampóny zo Sephory, ktoré mi vyhovujú. Ak mi dojdu a nemám cestu do Prahy tak si kúpim tu v našom lokálnom obchode nejaké a musím povedať, že Linteo a Bel sú celkom v pohode. Svoje spravia a nemám im čo vytknúť. Sem tam používam na odlíčenie aj utierky a tie od Baley sú super. S jednou utierkou si dám dole celý make-up. Všetko odporúčam.


Potom tu mám ešte micerálku od Biodermy, ktorá bola fajn ale viac mi vyhovuje tá zelená rada. Od Lirene tu mám hydratačné tonikum, ktoré bolo dobré ale už by som si asi ďalšie nekúpila. Nezaujalo ma až na toľko žeby som si ho opäť kúpila.


Zubné pasty sa u nás dosť často menia. Nejako sa veľmi nezaoberám výberom. Ale najviac ma momentálne zaujala tá, ktorá je určená pre ženy a tu aj momentálne používam v plnom balení. Všetky by som si kúpila opäť.


Z kozmetiky som toho nejako veľa nespotrebovala. TF riasenku mám veľmi rada a mám doma už asi piate balenie a proste nemám jej v podstate čo vytknúť. Riasy robí pekné a veľké. Báza od TF a Sephory sú celkom fajn. Ale nemám na nich ešte nejaký názor. Sú to len vzorky. Od Sephory mám doma aj plné balenie a zatiaľ je v pohode.


Mám tu aj dva make-upy a to od Dermacolu a Yves Rocher. Oba boli na pleti v pohode. Ten od YR mi ale vyhovoval viac. Je určený na bezproblémovú pleť a mne celkom sadol. Odporúčam oba.


Balea soľ na nohy bol príjemným relaxom a určite odporúčam. Pekná vôňa a nôžky boli jemné. Soaphoria šumivá bomba mliečne potešenie je dokonalá. Krásna vôňa a určite si kúpim ďalšiu keď budem mať vaňu. Balea kostka do kúpeľa ma nejako neohúrila. Už by som si ju nekúpila.


Tous som používala v práci ale bolo to skôr len preto, žeby mi nestála niekde v skrini. Vôňa sa mi až tak veľmi nepáčila. Bond Girl je pre mňa dokonalá vôňa. Dosť dlho som si ju šetrila ale žiaľ už som ju spotrebovala. Škoda, že sa už nevyrába.


Balea krém na nohy je úplne super a nemám mu čo vytknúť. Tento krém si kupujem pravidelne a určite odporúčam na unavené a poškodené nôžky. Balea na nohy a do topánok kupujeme s manželom dosť často. Ja ich používam hlavne v práci, kde musím nosiť stupidné pracovné topánky a za tieto spreje som fakt vďačná. Essence odlakovač ma zaujal hlavne svojou vôňou. Všetky produkty odporúčam.


Takže to je pre dnešok všetko. Tak ako? Používate niečo z toho? Alebo niečo Vás zaujalo. Na prípadne otázky Vám rada odpoviem :-)

S pozdravom Zuzka


Komentáre

Obľúbené príspevky z tohto blogu

Moja prvá GIVEAWAY

Ahojky Ako sa máte? :-) Ja celkom v pohode. Konečne je piatok a môžem si užívať voľno :-) Po 5tich nočných to vážne potrebujem :-) Minule som Vám sľúbila, že si môžte zasúťažiť na mojom blogu :-) Pôvodne som chcela aby to bol tajný balíček ale žiaľ nenašla som žiadnú peknú krabičku takže tento balíček uvidíte, že čo bude obsahovať ale čoskoro vymyslím na FB alebo instagrame nejakú súťaž, kde bude výhra prekvapenie :-) A o čo môžte súťažiť? 1. Balea peeling jablko so škoricou 2. Aussie Miracle Recharge Colour (balzám na farbené vlasy) 3. Arad krém na ruky  Recenzia 4. Balea malinový balzám na pery

Fenty Beauty By Rihanna - Lesk na pery

Neviem ako to máte vy, ale ja uprednostňujem určite rúž pred leskom na pery. Na leskoch mi vadí, že dosť lepia a stále sa mi na ústa prilepili aj vlasy. Každopádne som si minule jeden lesk na pery zakúpila a práve o ňom by som vám dnes rada napísala.

Lacná ale účinná dekoratívna kozmetika

Ahojte! Dnes si môžete v mojom článku prečítať o troch produktoch z dekoratívnej kozmetiky, ktoré som v poslednej dobe testovala.