Preskočiť na hlavný obsah

Glanc Box marec 2017

Ahojky!

Dneska tu mám pre Vás ukážku toho čo obsahoval tento fialový balíček, ktorý je po prvý krát v tomto roku.



1. K2r - Čistič práčky 3v1
Odstraňuje vodný kameň, prináša sviežosť, čistí a odstraňuje zbytky pracieho prostriedku a aviváže.
Určite sa do každej domácnosti hodí. Ja som si minule kúpila čistič na pračku aj na umývačku riadu ale určite vyskúšam aj tento. Pripravujem pre Vás aj článok o domácnosti takže tam zrecenzujem aj tento čistič okrem iného.
Cena: od 69,90 Kč



2. Signal - Long Active White Fresh
Zubná pasta sa určite v každej domácnosti využije. Keď spotrebujem svoju momentálnu zubnú pastu určite vyskúšam aj túto.
Cena: 53,90 Kč



3. Fa - Soft&Control Caring Lila deospray
Tento antiperspirant má ochrániť až 48 hodín a má vôňu fialky. Skúsila som ho a vôňa sa mi páči. Až spotrebujem momentálne čo používam vrhnem sa do tohto spreja.
Cena: 79,90 Kč



4. Garnier - Čistiaci micerálny gél
Je vhodný pre všetky typy pleti a to aj pre citlivú. Je vraj ideálny pre použitie v sprche. Mne moja micerálka momentálne dochádza takže začnem používať túto. O mojom momentálnom odličovaní si môžete prečítať tu.
Cena: 119 Kč


5. Dove - Nourishing secrets Body wash
Je to nová kolekcia starostlivosti o pokožku tela a vlasy. Spája sa v nej výťažok z kvetu lotosu a ryžovej vody. Pokožka by mala byť po použití hebká.
Cena: 72,90 Kč


6. Dove - Nourishing secrets Shampoo
Patrí do tej istej kolekcii, ktorá je inšpirovaná rituálom krásy japonských žien. Vlasy majú byť hladké, žiarivé a hlboko vyživené.
Cena: 79,90 Kč



Takže v tomto boxe bolo spolu 6 produktov, ktoré určite využijem. Mne osobne sa tieto veci páčia. Možno by som jedine vymenila tú zubnú pastu ale to nevadí.


Box si môžte kúpiť do konca tohto mesiaca alebo do vypredania zásob s kódom  A102KPM8O7V za 299 Kč.

Tak ako sa Vám tento Glanc box páči?

S pozdravom Zuzka :-)

Komentáre

  1. No aspon je tam konecne viac kozmetiky ako domacnosti. Ale som raa, ze som neobjednavala. Najviac by ma potesil asi micelarny gel.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Tak ja v podstate využijem aj veci do domácnosti takže mi to je nejako jedno, že či je viac kozmetický alebo je skôr zameraný na domácnosť :-) Tak na ten gél sa teším najviac ;-)

      Odstrániť
  2. Ten balíček nevypadá špatně, většinou mi přijdou horší :)

    eLblog

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Já bych byla spokojená, vypadá fakt dobře tohle vydání. :)

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Obsah boxu je určitě využitelný, ale není to nic extra, takže ani nelituji, že jsem neobjednávala. :-)
    welcometomyworld

    OdpovedaťOdstrániť

Zverejnenie komentára

Ďakujem za komentár :-)

Obľúbené príspevky z tohto blogu

Moja prvá GIVEAWAY

Ahojky Ako sa máte? :-) Ja celkom v pohode. Konečne je piatok a môžem si užívať voľno :-) Po 5tich nočných to vážne potrebujem :-) Minule som Vám sľúbila, že si môžte zasúťažiť na mojom blogu :-) Pôvodne som chcela aby to bol tajný balíček ale žiaľ nenašla som žiadnú peknú krabičku takže tento balíček uvidíte, že čo bude obsahovať ale čoskoro vymyslím na FB alebo instagrame nejakú súťaž, kde bude výhra prekvapenie :-) A o čo môžte súťažiť? 1. Balea peeling jablko so škoricou 2. Aussie Miracle Recharge Colour (balzám na farbené vlasy) 3. Arad krém na ruky  Recenzia 4. Balea malinový balzám na pery

Fenty Beauty By Rihanna - Lesk na pery

Neviem ako to máte vy, ale ja uprednostňujem určite rúž pred leskom na pery. Na leskoch mi vadí, že dosť lepia a stále sa mi na ústa prilepili aj vlasy. Každopádne som si minule jeden lesk na pery zakúpila a práve o ňom by som vám dnes rada napísala.

Lacná ale účinná dekoratívna kozmetika

Ahojte! Dnes si môžete v mojom článku prečítať o troch produktoch z dekoratívnej kozmetiky, ktoré som v poslednej dobe testovala.