Preskočiť na hlavný obsah

Benefit - Do the Hoola


Čaute!

Dneska tu pre Vás mám ukážku jedného setu, ktorý myslím, že stojí za zmienku. Určite sa bude hodiť hlavne teraz, keď už bude toho slniečka vonku viac.



Tento set je od Benefitu a obsahuje 5 vecí.


1. Bronzujúci púder Hoola (3g) so štetcom 
Tento bronzer je skvelý na kontúrovanie ale aj na bronzovanie. Je to studený odtieň, ktorý ale podľa mňa nie je vhodný pre svetlé typy ako som ja. Inak nepráši a ľahko sa s ním pracuje.



2. Dew The Hoola - tekutý bronzer na tvár (7ml)
Na pleti je príjemný, nerobí fľaky. Momentálne si ho neviem na sebe predstaviť. Hlava by mi oproti telu dosť svietila. Ale v lete bude určite dokonalo ladiť s opáleným telom.



3. Benebalm - farebný hydratačný balzám na pery (1,4g)
Pery príjemne hydratuje a jemne ich zafarbí dočervena. Pery sa jemne lesknú. Vôňa je neutrálna.




4. Ultra Plush In Hoola - lesk na pery (6,5ml)
Na perách nelepí, obsahuje zlaté trblietky. Je veľmi príjemný a pekne vonia.



5. They´re Real! - riasenka (3g)
Je to jedna z mojich najobľúbenejších riaseniek. Riasy krásne predĺži. Na túto riasenku chystám recenziu spolu s inými riasenkami.


Táto sada ešte obsahuje aj typy na líčenie sa s ňou. A má aj zabudované zrkadielko.



Táto sada stojí 1090 Kč a dá sa kúpiť v Sephore


Benefit má tých sád viac a určite si človek vyberie tú pravú pre seba. Ako sa Vám páči táto sada? Máte niečo z toho čo obsahuje doma? Ja som pred touto sadou mala doma riasenku a púder.

Prajem Vám pekný slnečný deň :-)


Komentáre

  1. Já jsem si nejvíce zamilovala hoola bronzer :) nevím proč ale ty lesky ani ta řasenka mi moc nesedli :/ raději si koupím jen jednu část z toho a ve velkém balení a budu více spokojena :)

    -A- from thatismylifeandblog.blogspot.cz

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Tak samozrejme že každému sedí niečo iné 😉 Tieto sady sú skôr len nato aby toho človek vyskúšal viac 😊

      Odstrániť
  2. Sada vypadá hezky. Nejvíce mě zaujala řasenka a balzám na rty. Od této značky jsem ještě nic nezkoušela.
    welcometomyworld

    OdpovedaťOdstrániť

Zverejnenie komentára

Ďakujem za komentár :-)

Obľúbené príspevky z tohto blogu

Moja prvá GIVEAWAY

Ahojky Ako sa máte? :-) Ja celkom v pohode. Konečne je piatok a môžem si užívať voľno :-) Po 5tich nočných to vážne potrebujem :-) Minule som Vám sľúbila, že si môžte zasúťažiť na mojom blogu :-) Pôvodne som chcela aby to bol tajný balíček ale žiaľ nenašla som žiadnú peknú krabičku takže tento balíček uvidíte, že čo bude obsahovať ale čoskoro vymyslím na FB alebo instagrame nejakú súťaž, kde bude výhra prekvapenie :-) A o čo môžte súťažiť? 1. Balea peeling jablko so škoricou 2. Aussie Miracle Recharge Colour (balzám na farbené vlasy) 3. Arad krém na ruky  Recenzia 4. Balea malinový balzám na pery

Fenty Beauty By Rihanna - Lesk na pery

Neviem ako to máte vy, ale ja uprednostňujem určite rúž pred leskom na pery. Na leskoch mi vadí, že dosť lepia a stále sa mi na ústa prilepili aj vlasy. Každopádne som si minule jeden lesk na pery zakúpila a práve o ňom by som vám dnes rada napísala.

Lacná ale účinná dekoratívna kozmetika

Ahojte! Dnes si môžete v mojom článku prečítať o troch produktoch z dekoratívnej kozmetiky, ktoré som v poslednej dobe testovala.