Preskočiť na hlavný obsah

Sagrada Natura - Bio kozmetický arganový olej + súťaž


Ahojte!

Tento článok by som rada venovala tomuto oleju. Dostala som ho na testovanie a bola som veľmi rada, že ho môžem vyskúšať na vlastnej koži. Skúšala som ho skoro dva mesiace aby som Vám mohla podať recenziu. Tento olej je drahší a tak som nechcela odporúčať/neodporúčať niečo čo som poriadne nevyskúšala.



Arganový olej z Maroka sa získava z plodov arganovníka. Kozmetický olej sa používa na celú pokožku tela, vlasy a nechty. Pomáha pri kožných problémoch. Napriek tomu, že je arganový olej mastný, do pokožky sa rýchlo vstrebe a neupcháva póry. Pomáha aj pri stárnuti pleti. Má veľa vitamínov a to ma za následok to, že má schopnosť napnúť pokožku, vyhladiť jemné vrásky a spevniť ju. Je vhodný pre všetky typy pokožky a aj pre deti.
Skvelý je aj pri použití na vlasy. Môžme ho použiť ako masku alebo zábal. Vlasy sú lesklejšie, pevnejšie a ľahšie sa rozčesávajú. Pozitívne účinky má aj na pokožku hlavy - zabraňuje tvorbe lupín.

Mám zmiešanú pleť a tento olej používam hlavne na noc. Nenecháva na pleti mastný film a ráno mám pleť jemnú a hydtratovanú. Tento olej testujem v zime a musím povedať, že je skvelým spoločníkom aj na popraskané pery. Vôňa je podľa mňa neutrálna. Skoro vôbec ju necítim. Používam ho aj na ruky, ktoré mám v tejto zime veľmi suché. Tento olej mi ich super hydratuje. Pomáha mi aj s malými jazvičkami na tvári, ktoré sú vidieť menej.

Používala som ho aj na vlasy a je viditeľné, že moje končeky nie sú až také rozštiepené. Sú lesklejšie a nemusím už používať ani žiaden sprej na rozčesávanie.


Doma mám 50 ml fľaštičku v skle s praktickým kvapkadlom na dávkovanie. Cena tejto fľaštičky je 439 Kč/ 16,50 eur. Cena je síce vyššia ale stojí za každú jednu korunu čo zaňho dáte.


Tento olej si môžete zakúpiť a viac si o ňom prečítať na ich oficiálnych stránkach pre  Českú republiku a Slovenskú republiku

A ak chcete tento olej vyskúšať zdarma na vlastnej koži tak tu mám pre Vás 3 fľaštičky. O dve 10ml fľaštičky budete súťažiť tu na blogu a o jednu sa bude súťažiť na Instagrame.


Podmienky súťaže pre blog:

1, Odoberať môj blog a napísať mi meno pod akým ma sledujete
2. Napísať mi, že či používate nejaké oleje

Ďalší komentár si môžte dať za zdieľanie ( je potrebné poslať aj odkaz kde zdieľate túto súťaž)
A ďalší komentár si môžete napísať za sledovanie na FB (je potrebné uviesť aj meno pod akým ma tam sledujete.

Takže to je jeden komentár, ktorý je povinný a dva sú dobrovoľné.

Pre väčšiu šancu si môžte zasúťažiť aj na Instagrame. Podmienky budú napísané tam.

Súťaž ukončím 26.02.2017 a víťazku vyhlásim 27.02.2017. Výherca mi musí napísať mail sám.

Zapojiť sa môžu čitatelia z Českej a Slovenskej republiky.

Prajem veľa šťastia v súťaži :-)


Komentáre

  1. GFC Genevra. V poslední době jsem si tyto pleťové oleje moc oblíbila a taky je používám na noc. :-)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. GFC: Alexandra Petriková
    Pouzivam ricinovy olej a kokosovy olej :)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Sleduji jako Tereza Blog
    Na obličej používám Arganový olej, na tělo kokosový :-)

    OdpovedaťOdstrániť
  4. ahoj sledujem ako nikola benková
    na tvar pouzivam granatovojablkovy od weleda , potom kokosovy obcas na vlasy :D a to je vsetko , vela pouzivam ale bambucke maslo

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Ahoj, mam dve male holcicky a rikam si, ze misto oleju co jsem kupovala v drogerii je ted zkusim mazat tim arganovym olejem, zkousela jsem i kokosovy ale cetla jsem ze ten po case vysusuje a ze je lepsi ten arganovy, tak vyzkousim a jsem zvedava :-) Miroslava

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Ahoj, krásná soutěž! :) Já osobně používám oleje a další přírodní produkty strašně ráda. Na pleť i na vlasy dávám kokosový olej, odličuji se hydrofilním od Saloosu nebo si dělám masku na vlasy z olivového oleje :) Arganový jsem ještě nezkoušela a výhra by mě moc potěšila! Sleduji tě zde jako Nicol Fleisig.

    OdpovedaťOdstrániť
  7. FB Martina Korcová pouzivam oleje a to makadamiovy,šipkovy,mandlovy.

    OdpovedaťOdstrániť
  8. blog odoberám pod JanaZaple a používám olej z granatoveho jablka od Saloos, dale arganový olej od fi Argane oil a nejvíc asi Bi-Oil ten má úžasnou vůni. Parfém produkty mám moc ráda.

    OdpovedaťOdstrániť
  9. GFC - Kristýna Košuličová
    tynka.kosulicova@seznam.cz
    já teda jenom používám olejíček na vlasy ♥ ted používám nějaký od Avonu, takže jsmem zvědavá jestli bude pomáhat .)

    OdpovedaťOdstrániť
  10. Tento komentár bol odstránený autorom.

    OdpovedaťOdstrániť
  11. GFC : Števka Galandová
    stefka.galandova@gmail.com
    Používam denne Bio 100% kokosový olej, ktorému sa teší pokožka celého tela a tváre, vlásky a zúbky. Okrem toho používam na pleť 100% levanduľový olej, do vody si pridávam 100% citrónový olej.
    A ako záchranu pri akomkoľvek poranení čajovníkový olej (100%).
    Olejov máme doma viac. Všetky sú 100% a sú na vonkajšie i vnútorné použitie. Skvelá medicína takmer pri všetkým problémoch a chorobách, nádherné vône a úžasné účinky. :) Len odporúčam investovať do olejčekov. :)

    OdpovedaťOdstrániť
  12. Sleduji blog i Instagram... miluju přírodní oleje např. Od Karel Hádek ❤ nebo kokosový olej- ten je všestranný 👌

    OdpovedaťOdstrániť

Zverejnenie komentára

Ďakujem za komentár :-)

Obľúbené príspevky z tohto blogu

Lacná ale účinná dekoratívna kozmetika

Ahojte! Dnes si môžete v mojom článku prečítať o troch produktoch z dekoratívnej kozmetiky, ktoré som v poslednej dobe testovala.

Trio od Uriage

Ahojte! Dneska tu mám pre vás článok o troch produktoch značky Uriage,ktorú určite dobre poznáte. Táto značka sa vyznačuje tým, že ich produkty obsahujú termálnu vodu Uriage.

Blond vlasy bez žltých tónov - Top 3 silver šampóny

Ahojte! Už ste si určite všimli, že som si opäť vlasy prefarbila na blond. Ja mám rada takéto zmeny a vôbec sa im nebránim. Pravidelne si farbím vlasy na čierno a potom na blond už pár rokov. Koncom minulého roka som dostala chuť byť opäť blondínkou a momentálne sa už pomaly približujem ku farbe, akú chcem. So sťahovaním tmavej farby príde niekedy aj ten nechcený žltý efekt a tak mám doma vždy fialový šampón. Dneska vám predstavím top tri šampóny,ktoré sa zbavia žltých tónov.