Preskočiť na hlavný obsah

Moje odličovanie - Garnier a Cien


Ahojky!

Dneska sa budem venovať odličovaniu. V poslednej dobe som si veľmi obľúbila dvojfázovú micerálnu vodu 3v1 od Garnier a odličovač očného okolia od Cien.



Garnier dvojfázová micerálka sľubuje: 

1. odstránenie všetkých typov make-upu
2. eliminuje nečistoty
3. upokojenie pleti

Zloženie je obohatené o micely, odličovacie oleje a známy argánový olej. Ako výsledok by mala byť pleť hebká a bez mastného filmu. Má byť vhodná pre všetky typy pleti. vrátane citlivej.


Pred použitím je potrebné micerálku trochu pretrepať aby sa tie dve zložky spolu spojili a naniesť na odličovací tampón. Oleju je tam menej ale po nanesení na pleť zistíte, že ho tam je dostatočne veľa. 


S touto micerálkou som veľmi spokojná. Pleť mi celú pekne odlíči. Používam ju aj na oči a v očiach ma neštípe. Pleť je po odlíčení hebká a príjemná na dotyk. Vôňa je veľmi príjemná. Na túto micerálku som si dosť zvykla a tak to určite nie je moje posledné balenie. 
Povedala by som, že všetko čo sľubuje aj spĺňa. Odličuje sa s ňou ľahko a príjemne. Na pleti nezostáva mastný film - pleť zostáva hebká.



Balenie má 400 ml a veľmi dobre sa drží v rukách. Cena tejto micerálky je 5,40 eur napr. na notino.sk alebo 140Kč na notino.cz 


Ďalším produktom na odlíčenie je tento odličovač očného okolia od Cien. Mala som ho skôr ako Garnier micerálku a musím uznať, že som si ho veľmi obľúbila. Cena je nízka a oči skvele odlíči. Dávkovanie sa mi na ňom veľmi páči - tampón dám na celú plochu dávkovača a jemne ho stlačím smerom dolu. Na tampón sa dá presné množstvo odličovača. Je to vážne jednoduché a ani jedna kvapka sa mi nevyleje pomimo. 


Sľubuje, že odlíči aj vodeodolný make-up. S tým ale skúsenosť nemám takže to neviem posúdiť. 


Balenie má 150 ml. Zakúpiť si ho môžete v Lidli a jeho cena je 39,90 Kč.

Oba produkty odporúčam a som rada, že som ich vyskúšala. 
A čo Vy? Aké produkty na odličenie používate? :-)







Komentáre

  1. páči sa mi ten dávkovač na Cien odličovači :) konečne by mi nevytieklo toľko vedľa :)
    ja používam momentálne odličovač očí Mary Kay, a na pleť Loréal micelárku :)
    MakeUpByVeo

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Já mám teď micelární vodu od Nivei. Ta od Garnier se mi líbí, že je dvousložková. :-)
    welcometomyworld

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Je to moja prvá takáto dvojzložková minerálka a veľmi som si ju obľúbila 😊

      Odstrániť
  3. Ja používam na odlíčenie podobne ako ty micelárku a na oči odličovač na to určený. Na túto dvojfázovú micelárku od Garnier som čítala a počula len samé pozitíva, zrejme ju budem musieť i ja vyskúšať :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. No aj ja som predtým čítala len samu chválu a tak som si povedala, že ju vyskúšam 😊

      Odstrániť
  4. Cien odličovač očí mám a jsem s ním naprosto spokojená :)
    Giveaway Saloos

    OdpovedaťOdstrániť

Zverejnenie komentára

Ďakujem za komentár :-)

Obľúbené príspevky z tohto blogu

Moja prvá GIVEAWAY

Ahojky Ako sa máte? :-) Ja celkom v pohode. Konečne je piatok a môžem si užívať voľno :-) Po 5tich nočných to vážne potrebujem :-) Minule som Vám sľúbila, že si môžte zasúťažiť na mojom blogu :-) Pôvodne som chcela aby to bol tajný balíček ale žiaľ nenašla som žiadnú peknú krabičku takže tento balíček uvidíte, že čo bude obsahovať ale čoskoro vymyslím na FB alebo instagrame nejakú súťaž, kde bude výhra prekvapenie :-) A o čo môžte súťažiť? 1. Balea peeling jablko so škoricou 2. Aussie Miracle Recharge Colour (balzám na farbené vlasy) 3. Arad krém na ruky  Recenzia 4. Balea malinový balzám na pery

Fenty Beauty By Rihanna - Lesk na pery

Neviem ako to máte vy, ale ja uprednostňujem určite rúž pred leskom na pery. Na leskoch mi vadí, že dosť lepia a stále sa mi na ústa prilepili aj vlasy. Každopádne som si minule jeden lesk na pery zakúpila a práve o ňom by som vám dnes rada napísala.

Lacná ale účinná dekoratívna kozmetika

Ahojte! Dnes si môžete v mojom článku prečítať o troch produktoch z dekoratívnej kozmetiky, ktoré som v poslednej dobe testovala.