Preskočiť na hlavný obsah

Yankee candle a podobne :-)


Tento článok je plný krásnych vôní a fotiek.

Zbožňujem sviečky a ich pálenie. Najobľúbenejšie sú určite yankee candle. Či už vosky, sviečky samplers alebo veľké sviečky. V tomto príspevku Vám ukážem celú moju malú zbierku a časom tu budem prispievať kratučkými recenziami. Snáď sa Vám tieto články budú páčiť a možno Vám aj pomôžem pri rozhodovaní.
























Tak to je moja skromná zbierka, ktorá sa pomaly rozrastá :-)

A čo vy? Pálite? Ak áno čo? Aké vône máte radi?

Prajem pekný deň :-) Zuzka

Komentáre

  1. skromná? máš toho milion :D taky jsem vždycky chtěla tyto svíčky sbírat, jinak bych asi nejvíc chtěla vyzkoušet christmas cookie, to musí vonět užasně :)
    Jinak bych tě chtěla pozvat ke mně na blog, kde právě probíhá giveaway kdyby jsi měla zájem:
    http://www.terripeterk.com/2016/11/lets-celebrate-two-years-with-giveaway.html

    OdpovedaťOdstrániť

Zverejnenie komentára

Ďakujem za komentár :-)

Obľúbené príspevky z tohto blogu

Lacná ale účinná dekoratívna kozmetika

Ahojte! Dnes si môžete v mojom článku prečítať o troch produktoch z dekoratívnej kozmetiky, ktoré som v poslednej dobe testovala.

Trio od Uriage

Ahojte! Dneska tu mám pre vás článok o troch produktoch značky Uriage,ktorú určite dobre poznáte. Táto značka sa vyznačuje tým, že ich produkty obsahujú termálnu vodu Uriage.

Blond vlasy bez žltých tónov - Top 3 silver šampóny

Ahojte! Už ste si určite všimli, že som si opäť vlasy prefarbila na blond. Ja mám rada takéto zmeny a vôbec sa im nebránim. Pravidelne si farbím vlasy na čierno a potom na blond už pár rokov. Koncom minulého roka som dostala chuť byť opäť blondínkou a momentálne sa už pomaly približujem ku farbe, akú chcem. So sťahovaním tmavej farby príde niekedy aj ten nechcený žltý efekt a tak mám doma vždy fialový šampón. Dneska vám predstavím top tri šampóny,ktoré sa zbavia žltých tónov.