Preskočiť na hlavný obsah

Soaphoria Mliečne potešenie

Ahojky!

Tak ako si užívate leto kočky? Ja to zatiaľ prežívam v pohode. V práci je síce strašne horúco ale dá sa to zniesť. A ešte chvíľka a začne mi krátka dovolenka na Slovensku v kruhu mojej rodiny a mojich kamarátov. Ale dosť bolo o tom. Určite ste tu neprišli čítať moje vylievanie srdca :D

  Dnešná recenzia bude o jednom telovom suflé, ktoré som mala najprv ako vzorku. Vôňa ma tak očarila, že som si musela kúpiť aj plné balenie. 





 Toto suflé mám už 2 mesiace a musím povedať, že sa mi páči stále viac a viac. Je od Slovenskej značky Soaphorie. Toto telové suflé je fakt husté a super vyšľahané. Na pokožke sa pomaly roztápa a mení konzistenciu ako keby na olej. Je to veľmi príjemné. Pokožka je po nanesení tohto suflé hebká a jemná. Používam ho hneď po osprchovaní. Vôňa je fakt krásna. Môjmu manželovi pripomína kokos. Ja tú vôňu neviem presne identifikovať ale je taká sladká, jemná a intenzita na tele je fakt skvelá. Ešte na druhý deň ju na sebe trošku cítim. Balenie je veľmi pekné. Toto suflé je v sklenenom pohári čo mi príde originálne a praktické. 



Niečo o suflé od výrobcu....


"Telové maslo unikátnej penovej konzistencie si hneď zamilujete. Pri dotyku s pokožkou sa roztopí a premení na olejovo-mliečny film, ktorý hĺbkovo hydratuje a vyživuje aj veľmi vysušenú pokožku. Maslá a oleje organického pôvodu dodajú jej hodvábne jemnú starostlivosť a hebkosť, kým pridané esenciálne oleje omamnú vôňu.
Bez živočíšnych tukov, chemických a konzervačných prísad."

Ja som s výrobkom veľmi spokojná. Teraz v lete mám pokožku suchšiu a toto suflé je môj skvelý pomocník. A je super aj pri masáži. Človek sa pri tej vôni uvoľní a príjemne zrelaxuje. 

Toto suflé som si kúpila v e-shope Dekorativka.cz a stál 197 Kč.




Komentáre

Obľúbené príspevky z tohto blogu

Lacná ale účinná dekoratívna kozmetika

Ahojte! Dnes si môžete v mojom článku prečítať o troch produktoch z dekoratívnej kozmetiky, ktoré som v poslednej dobe testovala.

Trio od Uriage

Ahojte! Dneska tu mám pre vás článok o troch produktoch značky Uriage,ktorú určite dobre poznáte. Táto značka sa vyznačuje tým, že ich produkty obsahujú termálnu vodu Uriage.

Blond vlasy bez žltých tónov - Top 3 silver šampóny

Ahojte! Už ste si určite všimli, že som si opäť vlasy prefarbila na blond. Ja mám rada takéto zmeny a vôbec sa im nebránim. Pravidelne si farbím vlasy na čierno a potom na blond už pár rokov. Koncom minulého roka som dostala chuť byť opäť blondínkou a momentálne sa už pomaly približujem ku farbe, akú chcem. So sťahovaním tmavej farby príde niekedy aj ten nechcený žltý efekt a tak mám doma vždy fialový šampón. Dneska vám predstavím top tri šampóny,ktoré sa zbavia žltých tónov.