Preskočiť na hlavný obsah

SEBAMED DEO SPRAY FRESH

Ahojte!

Táto recenzia je krátka a dosť aktuálna v lete. Je o dezodorante, ktorý som si veľmi obľúbila.



Tento dezodorant neobsahuje farbiva, konzervanty, soľ hliníku či nejaké dráždivé chemické prísady. Má zamedziť zápachu bez upchatia pórov.




 V práci mám dosť horúco a tento dezodorant mi zabezpečuje to, že sa až tak nepotím a hlavne, že ma nie je cítiť. Čo ma na ňom prekvapilo bolo hlavne balenie. Do podpazušia sa nastrieka ako voňavka. Vôňa je príjemná, vonia za čistotou.


Tomuto dezodorantu by som nič nevytkla. Jedine možno ten dizajn, ktorý by mohli trochu prepracovať ale to je len taká moja pripomienka. Balenie je v skle a je dosť ťažké. V kabelke ho radšej nenosím. Má 75 ml.


Ak radi nakupujete na internete ako ja tak si môžete nájsť najlepšiu cenu Sebamed Deo Sprayu nájsť na Srovname.cz

Komentáre

Zverejnenie komentára

Ďakujem za komentár :-)

Obľúbené príspevky z tohto blogu

Lacná ale účinná dekoratívna kozmetika

Ahojte! Dnes si môžete v mojom článku prečítať o troch produktoch z dekoratívnej kozmetiky, ktoré som v poslednej dobe testovala.

Trio od Uriage

Ahojte! Dneska tu mám pre vás článok o troch produktoch značky Uriage,ktorú určite dobre poznáte. Táto značka sa vyznačuje tým, že ich produkty obsahujú termálnu vodu Uriage.

Blond vlasy bez žltých tónov - Top 3 silver šampóny

Ahojte! Už ste si určite všimli, že som si opäť vlasy prefarbila na blond. Ja mám rada takéto zmeny a vôbec sa im nebránim. Pravidelne si farbím vlasy na čierno a potom na blond už pár rokov. Koncom minulého roka som dostala chuť byť opäť blondínkou a momentálne sa už pomaly približujem ku farbe, akú chcem. So sťahovaním tmavej farby príde niekedy aj ten nechcený žltý efekt a tak mám doma vždy fialový šampón. Dneska vám predstavím top tri šampóny,ktoré sa zbavia žltých tónov.