Preskočiť na hlavný obsah

Soaphoria - šumivá guľa Ovocný sad




Ahojte krásky!

Ako sa máte? :-) Ja sa už pomaly dávam dokopy a neskutočne sa teším na Slovensko! Dnešný príspevok bude o šumivej bombe.

Doma mám už len dve ale táto je moja obľúbenkyňa a tak som sa rozhodla, že sa s Vami podelím o svoje dojmy. Môj relax mám buď vo vani alebo pri káve. Po práci si rada doprajem dobrú sprchu ale sem tam padne dobre aj kúpeľ. Žiaľ nemám až takú super veľkú vaňu ale to ma neodradí od toho aby som si aj v tej svojej mini vani neurobila aspoň trošku pohody. (Jeden z dôvodov prečo sa teším na Slovensko je aj to, že si tam každý večer užijem normálnu vaňu so všetkými mojimi soľami, penami a šumivými bombami. Nech sa tešia na účet za vodu...hahaha )

Takže tento článok je o šumivej bombe: Soaphoria - Ovocný sad. 

Za mňa to je jedna z najlepších šumivých vecí do vane. Je to čisto prírodná záležitosť a to je super. Guľa je zabalená v prehľadnom sáčiku s etiketami, kde je popis a názov.


Hneď ako otvoríte sáčik tak Vás okúzli príjemná vôňa. Taká sladká ale pritom nie je presladená.
Guľa po dotyku s vodou začne reagovať a rozpúšťať sa. Nie je to nejaké rýchle....pravdupovediac som si myslela, že to bude reakcia rýchla ako je to pri šumienkach. Ale táto guľa sa pomaly rozpúšťala čo bolo fakt dobré, pretože s každou malou bublinkou sa do vzduchu dostávala príjemná vôňa. Je cítiť dosť výrazne po jablkách a šípkach. A hlavne mi veľmi pripomína čaj(najskôr zelený alebo ibištekový?) Je to fakt príjemná vôňa. Lesné ovocie cítim až ako druhotnú vôňu. Je taká nenápadnejšia ale to vôbec nevadí. Táto kombinácia sa mi veľmi páči a určite by som na nej nič nemenila. Aj keď som očakávala viac vôňu po lesnom ovocí. Táto vôňa sa určite hodí na relaxáciu. Ja sa pri nej stále uvoľním.
Voda je sfarbená do slabo červena a plávajú v nej malé čiastočky.

Na pokožke zanecháva mastný-olejový pocit a aj na hladine vody je vidno mastné fliačiky. Na tele to nie je vôbec nepríjemné, práve naopak. Pokožka je jemná a hebká.

Popis od výrobcu:
Táto guľa obsahuje olivový, palmový a kokosový olej.
Obsahuje jablčnú dužinu, plody šípky, trnky, lesné ovocie, pomarančovú kôru a kvety ibišteka.
Vzbudzuje dobrú náladu - čo môžem potvrdiť.
Osviežuje, oživuje myslenie, prekrvuje pokožku a dezinfikuje.
Kúpeľ prešumí a uvoľní doň arómu éterického oleja s parfémom a uhličitan sodný zmäkčuje vodu.

Ja osobne som si túto malú radosť kúpila v BioBeauty . Ale majú ju samozrejme aj na Soaphoria
Cena: 1,99  / 53,77 Kč

Osobne by som tento produkt odporúčala každému, kto ma suchšiu pokožku a chce si užiť vo vani relax.

Šumivú guľu Mliečne potešenie som ešte neskúšala a tak Vám neviem povedať aká je. Ale určite Vám napíšem mini recenziu na FB alebo Instagrame, keď ju vyskúšam.

A čo Vy? Mali ste už túto bombu? Alebo nejakú inú?

S pozdravom Zuzka :-)

Komentáre

  1. v takýchto prípadoch ľutujem že nemám vaňu :)) ale zase nikdy ma nebavilo sa ta dlho čvachtať (samej :D ) a aspoň nie je vysoká spotreba vody :))

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ja som niekedy neznášala dlhý kúpeľ a teraz by som tam strávila aj hodiny :-D No dvom je určite lepšie ako samému ;-) S tou vodou plne súhlasím! Mám potvrdené od mamy, že od kedy som sa odsťahovala tak dosť ušetrila! :-D

      Odstrániť
  2. Škoda, že nemáme vanu. Já mám z řady ovocný sad tělový peeling a tělové suflé a jsou to skvělé výrobky. Velmi jsem si Soaphorii oblíbila.
    welcometomyworld

    OdpovedaťOdstrániť

Zverejnenie komentára

Ďakujem za komentár :-)

Obľúbené príspevky z tohto blogu

Moja prvá GIVEAWAY

Ahojky Ako sa máte? :-) Ja celkom v pohode. Konečne je piatok a môžem si užívať voľno :-) Po 5tich nočných to vážne potrebujem :-) Minule som Vám sľúbila, že si môžte zasúťažiť na mojom blogu :-) Pôvodne som chcela aby to bol tajný balíček ale žiaľ nenašla som žiadnú peknú krabičku takže tento balíček uvidíte, že čo bude obsahovať ale čoskoro vymyslím na FB alebo instagrame nejakú súťaž, kde bude výhra prekvapenie :-) A o čo môžte súťažiť? 1. Balea peeling jablko so škoricou 2. Aussie Miracle Recharge Colour (balzám na farbené vlasy) 3. Arad krém na ruky  Recenzia 4. Balea malinový balzám na pery

Fenty Beauty By Rihanna - Lesk na pery

Neviem ako to máte vy, ale ja uprednostňujem určite rúž pred leskom na pery. Na leskoch mi vadí, že dosť lepia a stále sa mi na ústa prilepili aj vlasy. Každopádne som si minule jeden lesk na pery zakúpila a práve o ňom by som vám dnes rada napísala.

Lacná ale účinná dekoratívna kozmetika

Ahojte! Dnes si môžete v mojom článku prečítať o troch produktoch z dekoratívnej kozmetiky, ktoré som v poslednej dobe testovala.