Preskočiť na hlavný obsah

Crazy Rumors - Black Cherry




Ahojte.
Neviem či poznáte túto značku balzámov, ale ja som ich minule objavila náhodou. Práve, keď som si prezerala ich širokú ponuku balzámov (je ich viac ako 40 príchutí), tak som sa dostala náhodou na ich FB, kde prave prebiehala akcia, že pošlú jeden balzám blogerke na testovanie. Ja som si vybrala príchuť Black Cherry, ktorá spadá do kategórie - nápoje. Tých kategórií majú dosť.

Všetky ich kategórie:
citrusové
zmrzlinové
kávové
čajové
korenie
limonádové
ovocie a kvetiny
sladkosti
žuvačkové
bylinky
nápoje
sviatočné
na dobrú vec
bez príchute

Ako môžete vidieť, tých kategórií je fakt veľa a určite si každá vyberie ten svoj vysnený balzám s krásnou vôňou!



Značku Crazy Rumors založili Edie a Brian Himelovi v New Yorku. Všetky produkty sú vegánske, prírodné a nie sú testované na zvieratách. Sú vyrábané v Georgii v USA. Okrem balzámov majú v ponuke aj 6 farieb na pery (musím si jeden kúpiť! )

No a teraz k tomu môjmu balzámiku. Balenie je pekné, milé a rozkošné. Je to malý balzám vhodný do kabelky ( má 4,4 ml) Tento hydratačný balzám je ako aj ostatné prírodný s bambuckým maslom a jojobovým olejom.

Celé jeho zloženie:
bio jojobový olej, olej zo semien Makadamie, bio extra panenský olivový olej, bio bambucké maslo, kandelia vosk, sójový vosk, prírodná bio príchuť a/alebo čisté esenciálne oleje, bio karnaubský vosk, výťažok z listu rozmarínu, prírodná stévia.

Moje dojmy:
Ja som veľmi spokojná. Jeho chuť a vôňa je dokonalá ;-) Tento balzám chutí sladko. Je to višňová chuť a ja som si ju dosť obľúbila. Pery sú hydratované a fakt chránené hlavne v tomto počasí. Nemám ich popraskané a vyzerajú krásne a jemne. Ja mám väčšinou problém v tom, že ma pery štípu ale s týmto balzamom sa už toho nemusím báť. Jediný problém je v tom,že ho mám vždy chuť celý zlízať a zjesť! Tento balzám zbožňujem a určite si kúpim ďalší! Ešte žiaden ma tak neohúril ako tento.



Cena: 109 Kč
A môžte si ho zakúpiť na stránke Crazy Rumors
Ale aj na iných e-shopoch, kde majú nejaké druhy.

Tak a čo Vy? Máte ho už doma? Počuli ste už o ňom? Zaujal Vás? Budem rada ak sa so mnou podelíte o svoje dojmy :-)




Sledujte blog aj instagram pretože dnes alebo zajtra sa na oboch objavia súťaže :-) Obe budú iné :-)
Myslím si, že sa máte na čo tešiť :-)
S pozdravom Zuzka :-)

Komentáre

Obľúbené príspevky z tohto blogu

Moja prvá GIVEAWAY

Ahojky Ako sa máte? :-) Ja celkom v pohode. Konečne je piatok a môžem si užívať voľno :-) Po 5tich nočných to vážne potrebujem :-) Minule som Vám sľúbila, že si môžte zasúťažiť na mojom blogu :-) Pôvodne som chcela aby to bol tajný balíček ale žiaľ nenašla som žiadnú peknú krabičku takže tento balíček uvidíte, že čo bude obsahovať ale čoskoro vymyslím na FB alebo instagrame nejakú súťaž, kde bude výhra prekvapenie :-) A o čo môžte súťažiť? 1. Balea peeling jablko so škoricou 2. Aussie Miracle Recharge Colour (balzám na farbené vlasy) 3. Arad krém na ruky  Recenzia 4. Balea malinový balzám na pery

Fenty Beauty By Rihanna - Lesk na pery

Neviem ako to máte vy, ale ja uprednostňujem určite rúž pred leskom na pery. Na leskoch mi vadí, že dosť lepia a stále sa mi na ústa prilepili aj vlasy. Každopádne som si minule jeden lesk na pery zakúpila a práve o ňom by som vám dnes rada napísala.

Lacná ale účinná dekoratívna kozmetika

Ahojte! Dnes si môžete v mojom článku prečítať o troch produktoch z dekoratívnej kozmetiky, ktoré som v poslednej dobe testovala.