Preskočiť na hlavný obsah

Sencor SHD 7170WH

Ahojky.

Dnešná recenzia bude trošku iná - netypická ale snáď nie až tak zlá :-)
Rada by som Vám predstavila svoj fén na vlasy, ktorý som si minule kúpila. Doma na Slovensku som mala jeden fén, kt. som mala na začiatku rada ale žiaľ časom sa začal prehrievať a preto som si ho do Čiech ani nevzala.

Tento fén ma zaujal na prvý pohľad a to svojím dizajnom. Je celý biely a na boku má kvietinky, kt. sú veľmi pekné a ženské.


Veľkosť fénu je priemerná. Nie je ani veľký ale ani veľmi malý. Rukoveť sa dá zložiť a tak si ho môžte zobrať so sebou kdekoľvek. Nie je ani ťažký takže sa s ním ľahko pracuje a nie je problém s ním pracovať aj dlhšiu dobu. Obsahuje aj závesné očko.
Tento fén ma 3 stupne teploty a 2 stupne rýchlosti.  Bohužiaľ nevýhoda je, že teplota sa dá nastaviť len u najrýchlejšieho stupňa fénovania ale mne to osobne nejako nevadí :-) Potom tu máme ešte tlačítko, kt. si zmeníte teplý vzduch na studený. Aj keď ten studený nie je až taký studený ale skôr vlažný ale mne to nevadí :-)
Tento fén obsahuje vzduchovú trysku a objemový difúzer. Čo je určite veľké plus.
Najlepšie na tomto féne je, že má funkciu Ionizácie. Je veľký rozdiel mekdzi týmto fénom s inonizáciou a mojím fénom, kt. som mala na Slovensku, kde táto funkcia nebola. Vlasy sú lesklejšie, krajšie, a nie sú také rozlietané a neelektrizujú sa.



Technické parametre:
-
príkon: 2000 W
- hmotnosť 360 g
- dĺžka sieťového kábla : 1,7 m

Plusy:
- pekný dizajn
- veľkosť a hmotnosť
- vybavenie
- ionizacia
- cena 399 Kč

Mínusy:
- Nastavenie teploty


Môj celkový názor je, že je to dobrý fén za málo peňazí. Ja by som si ho určite kúpila ešte raz. Ja osobne som si ho kúpila cez MALL.CZ za 399 Kč.










Komentáre

  1. Ja si vlasy nefénujem, ale mala by som asi začať, cez zimu to nebude ľahké a tiež práve premýšlam o kúpe nového fénu :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. No ja si tiež nefénujem vlasy. Ale niekedy nestíham a s mokrými vlasmi by som určite nikde nevyšla (hneď by som bola chorá) a tak som si tento kúpila na takéto občasné sušenie :-)

      Odstrániť
  2. Fén ma naozaj krásny dizajn, škoda toho nastavenia teploty, inak by som ho mala už doma:(
    http://vsetko-co-mam-rada-by-vaja.blogspot.com

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Vypadá dobře a je super, že je i s tou ionizací. :-)
    welcometomyworld

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Ten design i cena jsou prostě super a navíc na cestování je opravdu ideální :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. No tak to áno :-) Najprv som chcela iný ale tie ceny mi prišli šialené :-)

      Odstrániť
  5. Značku Sencor mám docela ráda a mám od ní také fén, teda spíše "kulmofén", bez kterého bych nemohla žít :)
    Jinak moc ráda tě chci pozvat na narozeninovou GIVEAWAY, která probíhá u mě na blogu. :)
    FASHION & BEAUTY | ♥ NAROZENINOVÁ GIVEAWAY ♥

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. No nad kulmofénom som tiež rozmýšľala :-) Ale nikdy sa neviem rozhodnúť, že kt. si mám kúpiť a nakoniec si nekúpim žiaden! :-D

      Ďakujem za pozvanie :-)

      Odstrániť

Zverejnenie komentára

Ďakujem za komentár :-)

Obľúbené príspevky z tohto blogu

Moja prvá GIVEAWAY

Ahojky Ako sa máte? :-) Ja celkom v pohode. Konečne je piatok a môžem si užívať voľno :-) Po 5tich nočných to vážne potrebujem :-) Minule som Vám sľúbila, že si môžte zasúťažiť na mojom blogu :-) Pôvodne som chcela aby to bol tajný balíček ale žiaľ nenašla som žiadnú peknú krabičku takže tento balíček uvidíte, že čo bude obsahovať ale čoskoro vymyslím na FB alebo instagrame nejakú súťaž, kde bude výhra prekvapenie :-) A o čo môžte súťažiť? 1. Balea peeling jablko so škoricou 2. Aussie Miracle Recharge Colour (balzám na farbené vlasy) 3. Arad krém na ruky  Recenzia 4. Balea malinový balzám na pery

Fenty Beauty By Rihanna - Lesk na pery

Neviem ako to máte vy, ale ja uprednostňujem určite rúž pred leskom na pery. Na leskoch mi vadí, že dosť lepia a stále sa mi na ústa prilepili aj vlasy. Každopádne som si minule jeden lesk na pery zakúpila a práve o ňom by som vám dnes rada napísala.

Lacná ale účinná dekoratívna kozmetika

Ahojte! Dnes si môžete v mojom článku prečítať o troch produktoch z dekoratívnej kozmetiky, ktoré som v poslednej dobe testovala.