Preskočiť na hlavný obsah

Niečo na vlasy ;-) Balea Trend It up Crazy Vanilla & Essence Ultime Crystal Shine





Ahojte.

Dneska som sa rozhodla, že Vám predstavím sprej na tepelnú ochranu a lak na vlasy.

Vlasy som si najprv natočila (ako tepelnú ochranu som použila Schwarzkopf essence ultime crystal shine sprej) Tento sprej je fakt úžasný. Vlasy sú po ňom pekné a vôbec nie sú zlepené. A ten lesk je fakt úžasný :-) Určite je to jeden z produktov, ktoré budem používať dlhšie. Má ochrániť pred teplom až do 220° čo je celkom dosť si myslím. Ja som použila kulmu na 180 °. Síce tam nepíše, že by tento sprej mal ochrániť aj pred kulmou ale myslím si, že je jedno či použijem tento sprej pred žehlením alebo fénovaním. Má aj peknú vôňu čo je pozitívum :-)


Laky na vlasy som už dlho nepoužívala lebo som si nejako neupravovala vlasy ale tento lak ma zaujal svojím obalom :D Je fakt pekný a milý. Ako druhé ma zaujala vôňa. Za mňa to je celkom dobrý lak. Naposledy som ho použila v piatok, keď som išla na jarmok.

 Potom som použila lak na vlasy
BALEA TREND IT UP - CRAZY VANILLA lak na objem Vlasy mi pekne držali aj keď trošku fúkalo. Vôňu bolo cítiť ešte aj v sobotu. Vlasy neboli nejako zaťažené a neboli ani zlepené. Tento lak má byť na objem. Vlasy som mala určite objemnejšie.  Za mňa to je celkom dobrý lak za dobrý peniaz. Obsahuje UV ochranu a provitamin B5. A tento lak na vlasy má byť vegan.
Určite by som si ho kúpila aj nabudúce.



A čo Vy? Aké laky používate? :-) A používate niečo pred žehlením alebo kulmovaním? :-)

  S pozdravom Vaša Sue :-)

Komentáre

  1. Odpovede
    1. Tak tento by si mala vyskúšať tiež ak si ho ešte neskúšala :-)

      Odstrániť
  2. Lak od Balei a veganské zloženie ? tak to musím mať doma :D

    Moja giveaway

    OdpovedaťOdstrániť
  3. hledám nějaky lak na objem, a tenhle vypadá suprově
    terievans98.blogspot.cz

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Laky na vlasy nepoužívám, ale mám sprej na tepelnou ochranu od Got2be a jsem taky spokojená. :-)
    welcometomyworld

    OdpovedaťOdstrániť

Zverejnenie komentára

Ďakujem za komentár :-)

Obľúbené príspevky z tohto blogu

Moja prvá GIVEAWAY

Ahojky Ako sa máte? :-) Ja celkom v pohode. Konečne je piatok a môžem si užívať voľno :-) Po 5tich nočných to vážne potrebujem :-) Minule som Vám sľúbila, že si môžte zasúťažiť na mojom blogu :-) Pôvodne som chcela aby to bol tajný balíček ale žiaľ nenašla som žiadnú peknú krabičku takže tento balíček uvidíte, že čo bude obsahovať ale čoskoro vymyslím na FB alebo instagrame nejakú súťaž, kde bude výhra prekvapenie :-) A o čo môžte súťažiť? 1. Balea peeling jablko so škoricou 2. Aussie Miracle Recharge Colour (balzám na farbené vlasy) 3. Arad krém na ruky  Recenzia 4. Balea malinový balzám na pery

Fenty Beauty By Rihanna - Lesk na pery

Neviem ako to máte vy, ale ja uprednostňujem určite rúž pred leskom na pery. Na leskoch mi vadí, že dosť lepia a stále sa mi na ústa prilepili aj vlasy. Každopádne som si minule jeden lesk na pery zakúpila a práve o ňom by som vám dnes rada napísala.

Lacná ale účinná dekoratívna kozmetika

Ahojte! Dnes si môžete v mojom článku prečítať o troch produktoch z dekoratívnej kozmetiky, ktoré som v poslednej dobe testovala.