Preskočiť na hlavný obsah

Dermacol Aroma Ritual - Karibský sen





Ahojky kočky! :-)

  Vonku je ešte stále upršané a pochmúrne počasie a tak som sa rozhodla, že sa vrátim aspoň v sprche do čias, keď bolo teplo a slniečko príjemne svietilo. Túto atmosféru som si chcela pritiahnuť sprchovým gélom značky Dermacol z rady Aroma Ritual s vôňou Karibský sen.

  Podľa popisu a obrázka som pochopila, že to má byť vôňa ananásu a kokosu. Tieto vône mám veľmi rada. Hlavne vôňu kokosu. Tu radím medzi jedné z mojich naj vôní. No ale žiaľ neviem ako je to možné, ale tu sa mi  táto vôňa vôbec nepáči. Nepripomína mi to vôbec kokos a ananás a už vôbec mi to nepripomína Karibský sen. Vôbec som pri tejto vôni nezrelaxovala.

  Tento sprchový gél pení ako aj ostatné. Takže tomu nie je čo vytknúť. Pokožka je čistá. Na obale sa píše, že pokožka má byť príjemne vláčna ale ja som to na sebe nezaregistrovala.




Gél je priesvitný a veľmi riedky.

  Potom tu mám ešte aj telové mlieko z tej istej edície. Toto telové mlieko sľubuje, že intenzívne vyživí pokožku tela, podporí jej regeneráciu a hydratáciu, zjemní ju a bude ju chrániť pred vonkajšími vplyvmi. A zase ma človek pri tejto vôni zrelaxovať.

  Tak tú vôňu už nebudem komentovať. Myslím si, že každý pochopil, že mne sa vôbec nepáči ale to je len môj subjektívny názor. Čo sa mne nepáči môže niekto iný milovať.
A čo sa týka tej hydratácie a všetkého toho čo to telové mlieko sľubuje sa u mňa nejako neprejavili. Nemám suchú pokožku ale tento krém mi proste nejako nesedí. Ako nejaka hydratácia tam je ale podľa mňa to nie je žiadna sláva.


  Celkové moje hodnotenie je žiaľ veľmi zlé. Určite by som si to už v budúcnosti nekúpila. Nechápem ako to je možné, keď ostatné sprcháče mám veľmi rada. Aj minule som Vám písala pozitívnu recenziu, kt. si môžte prečítať tu: Dermacol Aroma Ritual - Melón

  S pozdravom Vaša Suesanqa :-)



Komentáre

  1. Já mám tedka ten kávoví a musím říct že je užasnej
    www.roxi--blogg.blogspot.cz

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Mám ten sprchový gel a moc mi voní, ale tak každému nemůže vonět vše :)

    Nela z Beauty Charm
    GIVEAWAY - O krásné šperky

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Skvelá spomienka na leto, zbožńujem túto vôňu :)

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Ja som si povedala, že hmm to musí perfektne voňať a teraz neviem, čo si myslieť :) asi musím očuchať v drogérií :D

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Škoda,vypadají pěkně, ráda bych přivoněla. :-)
    welcometomyworld

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Mně by se možná vůně líbila, já tenhle typ můžu :) Z řady Aroma Ritual jsem už pár výrobků měla a většinou mi sedly :)

    OdpovedaťOdstrániť

Zverejnenie komentára

Ďakujem za komentár :-)

Obľúbené príspevky z tohto blogu

Moja prvá GIVEAWAY

Ahojky Ako sa máte? :-) Ja celkom v pohode. Konečne je piatok a môžem si užívať voľno :-) Po 5tich nočných to vážne potrebujem :-) Minule som Vám sľúbila, že si môžte zasúťažiť na mojom blogu :-) Pôvodne som chcela aby to bol tajný balíček ale žiaľ nenašla som žiadnú peknú krabičku takže tento balíček uvidíte, že čo bude obsahovať ale čoskoro vymyslím na FB alebo instagrame nejakú súťaž, kde bude výhra prekvapenie :-) A o čo môžte súťažiť? 1. Balea peeling jablko so škoricou 2. Aussie Miracle Recharge Colour (balzám na farbené vlasy) 3. Arad krém na ruky  Recenzia 4. Balea malinový balzám na pery

Fenty Beauty By Rihanna - Lesk na pery

Neviem ako to máte vy, ale ja uprednostňujem určite rúž pred leskom na pery. Na leskoch mi vadí, že dosť lepia a stále sa mi na ústa prilepili aj vlasy. Každopádne som si minule jeden lesk na pery zakúpila a práve o ňom by som vám dnes rada napísala.

Lacná ale účinná dekoratívna kozmetika

Ahojte! Dnes si môžete v mojom článku prečítať o troch produktoch z dekoratívnej kozmetiky, ktoré som v poslednej dobe testovala.