Preskočiť na hlavný obsah

Essence - all about Greys paletka



Ahojte :-)

Dneska som si pre Vás pripravila menšiu recenziu na túto paletku :-)
Po polroku v Čechách som prišla nato,že nemám žiaden čierny tieň ;-) Samozrejme,že som si svoju paletku,kde som mala aj čierne tiene zabudla na Slovensku :-D No čo už....aspoň som mala ďalší dôvod naštíviť DM ;-)
Pozerala som si tam rôzne tiene, keď som zrazu zbadala túto paletku a hneď sa mi zapáčila :-) A musím uznať,že neľutujem,že som si ju kúpila ;-) Je to novinka od Essence a volá sa All about Greys.


 Keď som ich skúšala na ruke tak už tá pigmentácia nebola až taká super. Ale nie je až taká hrozná :-) Za tú cenu si myslím, že to je celkom prijateľná paletka :-) Jej cena bola myslím 120 korún.



Pod tiene vždy používam bázu a ani pri tejto paletke to nebolo inak :-) Skúsila som ju v piatok po práci lebo k nám mala prísť poobede návšteva,tak som si povedala,že sa trochu poľudštím ;-)
S tienmi sa pracuje jednoducho a ani sa veľmi neprášili. Jedine čierny tieň sa trošku prášil :-)

A tu je výsledok:



A čo Vy? :-) Už ste vyskúšali nejakú paletku od Essence z novej kolekcie? :-) Lebo táto ako viete nie je jediná. Je ich celkom 5: all about NUDES, all about BRONZE, all about ROSES, all about VINTAGE a samozrejme paletka all about GREYS :-)

Prajem Vám pekný zvyšok dňa :-) A užite si krásny večer :-) Žiaľ mňa dneska čaká nočná :-/

S pozdravom Zuzka :-)

Komentáre

  1. paletka vypadá užasně
    terievans98.blogspot.cz

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Nejakou paletku bych si take rada poridila.
    http://www.style-and-smile15.blogspot.cz

    OdpovedaťOdstrániť
  3. krásne farbičky :) tešim sa na tieto nove paletky , každy ich velmi vychvaluje :) dam ti maly tip , skus tie tiene trošku viac rozmazat... zapoj sa do mojej giveaway ak chceš :D
    http://www.sweetlollipopqueen.blogspot.sk/2015/09/orly-giveaway.html

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ďakujem za radu :-) Potrebujem si kúpiť nejaký štetec :-) Nevieš náhodou aký je dobrý? :-)

      Odstrániť

Zverejnenie komentára

Ďakujem za komentár :-)

Obľúbené príspevky z tohto blogu

Moja prvá GIVEAWAY

Ahojky Ako sa máte? :-) Ja celkom v pohode. Konečne je piatok a môžem si užívať voľno :-) Po 5tich nočných to vážne potrebujem :-) Minule som Vám sľúbila, že si môžte zasúťažiť na mojom blogu :-) Pôvodne som chcela aby to bol tajný balíček ale žiaľ nenašla som žiadnú peknú krabičku takže tento balíček uvidíte, že čo bude obsahovať ale čoskoro vymyslím na FB alebo instagrame nejakú súťaž, kde bude výhra prekvapenie :-) A o čo môžte súťažiť? 1. Balea peeling jablko so škoricou 2. Aussie Miracle Recharge Colour (balzám na farbené vlasy) 3. Arad krém na ruky  Recenzia 4. Balea malinový balzám na pery

Fenty Beauty By Rihanna - Lesk na pery

Neviem ako to máte vy, ale ja uprednostňujem určite rúž pred leskom na pery. Na leskoch mi vadí, že dosť lepia a stále sa mi na ústa prilepili aj vlasy. Každopádne som si minule jeden lesk na pery zakúpila a práve o ňom by som vám dnes rada napísala.

Lacná ale účinná dekoratívna kozmetika

Ahojte! Dnes si môžete v mojom článku prečítať o troch produktoch z dekoratívnej kozmetiky, ktoré som v poslednej dobe testovala.