Preskočiť na hlavný obsah

Práca, práca, práca....

Ahojte. Ja viem hrozné to je so mnou, že sa neozývam pravidelne ale v práci to je neskutočné. Celý týždeň robím od poobedia až do rána. Tým pádom cez deň len spím a nič nevládzem. Je to neskutočne niečo :-/ A budúci týždeň nemá byť o nič lepší :-/ Už aby bol víkend. Hoci si myslím, že celý prespím :-/ Ale určite pôjdeme aj s manželom niekde :-)

Takže teraz pokiaľ nebudem robiť v práci normálne tak nemám čas ani napísať žiaden článok ani recenziu. Ani v práci nemám dostatok času aby som niečo napísala tak sa Vám veľmi ospravedlňujem. A snáď už budem robiť čím skôr normálne a to Vám potom všetko vynahradím :-) A urobím už aj tú sľúbenú GA :-)

Tak ešte raz prepáčte.

S pozdravom Zuzka :-)

Komentáre

  1. Zvládni to v práci a moc se těšíme se na další článeček :)!!

    voguetheresa.blogspot.cz

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ďakujem veľmi pekne :-) Žiaľ najbližšie tri týždne to budem mať v práci rovnaké :-/ Ale snáď sa mi podarí spraviť aspoň pár článkov :-)

      Odstrániť

Zverejnenie komentára

Ďakujem za komentár :-)

Obľúbené príspevky z tohto blogu

Lacná ale účinná dekoratívna kozmetika

Ahojte! Dnes si môžete v mojom článku prečítať o troch produktoch z dekoratívnej kozmetiky, ktoré som v poslednej dobe testovala.

Trio od Uriage

Ahojte! Dneska tu mám pre vás článok o troch produktoch značky Uriage,ktorú určite dobre poznáte. Táto značka sa vyznačuje tým, že ich produkty obsahujú termálnu vodu Uriage.

Blond vlasy bez žltých tónov - Top 3 silver šampóny

Ahojte! Už ste si určite všimli, že som si opäť vlasy prefarbila na blond. Ja mám rada takéto zmeny a vôbec sa im nebránim. Pravidelne si farbím vlasy na čierno a potom na blond už pár rokov. Koncom minulého roka som dostala chuť byť opäť blondínkou a momentálne sa už pomaly približujem ku farbe, akú chcem. So sťahovaním tmavej farby príde niekedy aj ten nechcený žltý efekt a tak mám doma vždy fialový šampón. Dneska vám predstavím top tri šampóny,ktoré sa zbavia žltých tónov.