Preskočiť na hlavný obsah

Porovnanie micerálnych vôd


Keď bola možnosť získať micerálne vody zdarma tak som ich využila. Hlavne preto aby som zbytočne nekupovala veľké balenie, ktoré by mi možno nesadli.

Vichy Purete Thermale - micerálna voda 3v1

Táto značka sľubuje, že je schopná zachytiť nečistoty bez podráždenia pleti. Obsahuje termálnu vodu a formulu založenú na technológii micel. Má byť vhodná pre citlivú pleť a oči.
Hypoalergénna. Bez alkoholu a parabénov.

Teraz môj dojem. Takže túto micerálnu vodu používam ešte len pár dní. Väčšinou si s ňou čistím pleť, keď prídem z práce. Totižto môj problém je, že pracujem v prašnom prostredí a tak sa ten prach bohužiaľ usádza aj na mojej pleti. Ale táto micerálna voda mi pleť fakt pekne vyčistí a neštípe ma ani v okolí očí. Malé množstvo vody si dám na tampón a jemne ním prechádzam po tvári. Pleť nie je po nej nejako napnutá a ani suchá. Uvidím ako po dlhšom užívaní a hlavne musím ju ešte vyskúšať aj na odlíčenie. Ale zatiaľ je fajn a uvažujem aj nad jej kúpou.

Bioderma Sensibio H2O

Takže Bioderma sľubuje, že odlíči aj vodeodolný make-up. Sľubuje aj, že pomôže pri červenaní sa pleti. Práve preto ma zaujala. Lebo niekedy mám červené líca. Má taktiež utíšiť pálenie pokožky. Je hypoalergénna. Určená je pre citlivú, suchú a normálnu pokožku.

No a môj dojem? Podľa mňa je to dobrá micerálka. Nie je parfémovana a to mi veľmi vyhovuje. Odlíčenie s touto micerálkou je veľmi jednoduché. Netreba skoro vôbec tlačiť na pleť aby ste si ju vyčistili. Skúšala som aj vodeodolnú riasenku a pre Biodermu to nebol žiaden problém. Oči neštípe a nemám na ňu ani žiadnu reakciu. Teraz už len čakám či mi pomôže aj so začervenaním :D
O tejto micerálnej vode je pre mňa rozhodnuté. Určite si kúpim aj veľké balenie.

Používala som aj micerálku od Dermacolu ale tá mi žiaľ vôbec nevyhovovala. Takže som ju pekne krásne nechala na Slovensku :D

Prajem Vám krásny deň :-) 

Komentáre

  1. Biodermu si neviem vynachváliť, už ju používam roky a veľmi mi vyhovuje. Mám citlivú pleť a po jej aplikácii sa nekoná žiadne začervenanie či pozdráždenie. Pre mňa TOP! :)
    theVandasdiary

    OdpovedaťOdstrániť

Zverejnenie komentára

Ďakujem za komentár :-)

Obľúbené príspevky z tohto blogu

Lacná ale účinná dekoratívna kozmetika

Ahojte! Dnes si môžete v mojom článku prečítať o troch produktoch z dekoratívnej kozmetiky, ktoré som v poslednej dobe testovala.

Trio od Uriage

Ahojte! Dneska tu mám pre vás článok o troch produktoch značky Uriage,ktorú určite dobre poznáte. Táto značka sa vyznačuje tým, že ich produkty obsahujú termálnu vodu Uriage.

Blond vlasy bez žltých tónov - Top 3 silver šampóny

Ahojte! Už ste si určite všimli, že som si opäť vlasy prefarbila na blond. Ja mám rada takéto zmeny a vôbec sa im nebránim. Pravidelne si farbím vlasy na čierno a potom na blond už pár rokov. Koncom minulého roka som dostala chuť byť opäť blondínkou a momentálne sa už pomaly približujem ku farbe, akú chcem. So sťahovaním tmavej farby príde niekedy aj ten nechcený žltý efekt a tak mám doma vždy fialový šampón. Dneska vám predstavím top tri šampóny,ktoré sa zbavia žltých tónov.