Preskočiť na hlavný obsah

Moja výhra v GA :-)


Ááá :-) Včera mi prišiel balíček ale až dnes som si ho mohla otvoriť. A v tom balíčku bola moja výhra z blogu Byť ženou je úžasné 
Tento blog ma milé žieňa menom Lucia. Komunikácia s ňou bola veľmi super :-) Okrem sľúbenej výhry mi poslala aj nejaké vzorky :-) Za túto výhru jej veľmi pekne ďakujem :-) 

A tu je foto mojej výhry ;-) 



Balíček obsahuje:
púder,lícenku a rúž Luxe
čiernu ceruzku na oči Colortrend
riasenku Winged out
náušníčky

Momentálne na jej blogu prebieha ďalšia súťaž tak sa určite zapojte ;-)


Komentáre

Zverejnenie komentára

Ďakujem za komentár :-)

Obľúbené príspevky z tohto blogu

Lacná ale účinná dekoratívna kozmetika

Ahojte! Dnes si môžete v mojom článku prečítať o troch produktoch z dekoratívnej kozmetiky, ktoré som v poslednej dobe testovala.

Trio od Uriage

Ahojte! Dneska tu mám pre vás článok o troch produktoch značky Uriage,ktorú určite dobre poznáte. Táto značka sa vyznačuje tým, že ich produkty obsahujú termálnu vodu Uriage.

Blond vlasy bez žltých tónov - Top 3 silver šampóny

Ahojte! Už ste si určite všimli, že som si opäť vlasy prefarbila na blond. Ja mám rada takéto zmeny a vôbec sa im nebránim. Pravidelne si farbím vlasy na čierno a potom na blond už pár rokov. Koncom minulého roka som dostala chuť byť opäť blondínkou a momentálne sa už pomaly približujem ku farbe, akú chcem. So sťahovaním tmavej farby príde niekedy aj ten nechcený žltý efekt a tak mám doma vždy fialový šampón. Dneska vám predstavím top tri šampóny,ktoré sa zbavia žltých tónov.