Preskočiť na hlavný obsah

Bio kozmetika



Moje začiatky s Bio kozmetikou




Stále som chcela vyskúšať bio kozmetiku a tak som si ešte v decembri kúpila BioBeauty krabičku krásy. Krabička bola krásna a s výrobkami som bola veľmi spokojná. Najviac ma očarili tieto veci.

















Morská soľ s vôňou marakuje, ktorá krásne vonia. A jej balenie sa mi tiež veľmi páči. Balenie má 150 gramov. A ešte jej trošku mám. V dohľadnej dobe si chcem zadovážiť aj iné balenia :-) A dúfam, že s nimi budem taká spokojná ako som s touto.
E-shop BioBeauty



Balzám na pery Figs&Rouge Vanilla Orange ma veľmi potešil. Hydratácia je veľmi dobrá, hlavne teraz v tomto počasí. Vôňa je veľmi jemná takže je to skvelý spoločník na každý deň. Malé balenie je vhodné do každej kabelky ;-) Jediným pre mňa mínusom je nanášanie :-) Ale to je len také moje, že nerada nanášam balzámy prstom.
E-shop BioBeauty


Bola tam aj vzorka telového suflé citrusová bomba. S týmto výrobkom som asi najviac spokojná. Krásna vôňa (milujem citrusové vône), na pokožke sa príjemne rozleje ako olej. Krásne hydratuje a vôňa na pokožke je docela dlhá :-) Určite si kúpim aj dospelácke balenie ;-)
E-shop BioBeauty


Bio očné tiene Cosm ´etika - Matná gaštanová (Matt chestnut) ma veľmi očarili. Ľahko sa nanášajú a majú dlhú výdž. Vôbec sa neprášia a nepotrebovala som si ani dať podkladovú bázu. Určite si zadovážim aj iné farby a k tomu si kúpim aj tú paletku ;-)
E- shop BioBeauty






 Potom som si ešte osobitne zadovážila aj krém na ruky.

 Krém na ruky French Vanilla príjemná vôňa. Bohužiaľ ja nemám rada krémy na ruky. Ale tento bol vcelku príjemný. Na rukách mi vôbec nevadil. A teraz mám zálusk vyskúšať aj Mocha Orange :-)

Komentáre

Obľúbené príspevky z tohto blogu

Moja prvá GIVEAWAY

Ahojky Ako sa máte? :-) Ja celkom v pohode. Konečne je piatok a môžem si užívať voľno :-) Po 5tich nočných to vážne potrebujem :-) Minule som Vám sľúbila, že si môžte zasúťažiť na mojom blogu :-) Pôvodne som chcela aby to bol tajný balíček ale žiaľ nenašla som žiadnú peknú krabičku takže tento balíček uvidíte, že čo bude obsahovať ale čoskoro vymyslím na FB alebo instagrame nejakú súťaž, kde bude výhra prekvapenie :-) A o čo môžte súťažiť? 1. Balea peeling jablko so škoricou 2. Aussie Miracle Recharge Colour (balzám na farbené vlasy) 3. Arad krém na ruky  Recenzia 4. Balea malinový balzám na pery

Fenty Beauty By Rihanna - Lesk na pery

Neviem ako to máte vy, ale ja uprednostňujem určite rúž pred leskom na pery. Na leskoch mi vadí, že dosť lepia a stále sa mi na ústa prilepili aj vlasy. Každopádne som si minule jeden lesk na pery zakúpila a práve o ňom by som vám dnes rada napísala.

Lacná ale účinná dekoratívna kozmetika

Ahojte! Dnes si môžete v mojom článku prečítať o troch produktoch z dekoratívnej kozmetiky, ktoré som v poslednej dobe testovala.