Preskočiť na hlavný obsah

Kokosový olej Purity Vision

Kokosový olej Purity Vision (recenzia)

Takže na tento kokosový olej som natrafila náhodou v DM, kde bol pri pokladni. Už predtým som čítala o jeho rôznych využitiach tak som sa rozhodla, že ho vyskúšam aj ja a kúpila som si malú fľaštičku.


Zloženie: 100% kokosový olej lisovaný za studena.
Krajina pôvodu: Filipíny
Dá sa zohnať: Dm drogéria, on-line shopy

Dá sa využiť či už v kuchyni, pri masážach, na tvár a telo alebo aj na vlasy.







Ja osobne som ho začala používať hlavne na vlasy. Moje vlasy boli dosť vysušené, keďže som išla z čiernej farby vlasov na blond.  Takže je samozrejmé, že moje vlasy potrebovali  veľkú pomoc aby som o nich neprišla. Dávam si ho hlavne večer pred spaním. Vlasy si natriem týmto zázrakom a zabalím si ich do uteráka. Ráno, keď sa zobudím tak si vlasy zmyjem. Účinky na mojich vlasoch boli viditeľné hneď po prvom použití.
Niekedy ho nanesiem len tak cez deň na končeky a po takej hodinke si ho zmyjem.

Momentálne sa ho chystám využiť aj v kuchyni ;-) Potom dám vedieť ako to dopadlo ;-)

Moje hodnotenie: 10/10





Komentáre

Obľúbené príspevky z tohto blogu

Moja prvá GIVEAWAY

Ahojky Ako sa máte? :-) Ja celkom v pohode. Konečne je piatok a môžem si užívať voľno :-) Po 5tich nočných to vážne potrebujem :-) Minule som Vám sľúbila, že si môžte zasúťažiť na mojom blogu :-) Pôvodne som chcela aby to bol tajný balíček ale žiaľ nenašla som žiadnú peknú krabičku takže tento balíček uvidíte, že čo bude obsahovať ale čoskoro vymyslím na FB alebo instagrame nejakú súťaž, kde bude výhra prekvapenie :-) A o čo môžte súťažiť? 1. Balea peeling jablko so škoricou 2. Aussie Miracle Recharge Colour (balzám na farbené vlasy) 3. Arad krém na ruky  Recenzia 4. Balea malinový balzám na pery

Fenty Beauty By Rihanna - Lesk na pery

Neviem ako to máte vy, ale ja uprednostňujem určite rúž pred leskom na pery. Na leskoch mi vadí, že dosť lepia a stále sa mi na ústa prilepili aj vlasy. Každopádne som si minule jeden lesk na pery zakúpila a práve o ňom by som vám dnes rada napísala.

Lacná ale účinná dekoratívna kozmetika

Ahojte! Dnes si môžete v mojom článku prečítať o troch produktoch z dekoratívnej kozmetiky, ktoré som v poslednej dobe testovala.