Preskočiť na hlavný obsah

Casting Crème Gloss 1010 Blond světlá ledová



Popis od výrobcu :
Casting Crème Gloss je semipermanentná farba na vlasy na 28 umytí. Vďaka tomu je možné meniť ju tak často, ako len chceš. Či už si chceš zafarbiť vlasy prvýkrát alebo chceš experimentovať s farbou svojich vlasov často, farba Casting Crème Gloss so šetrným zložením bez amoniaku je pre teba tou ideálnou voľbou. A navyše vlasom dodá žiarivý lesk a úžasnú hebkosť vďaka ochrannej materskej kašičke.





Takže táto farba ma zaujala lebo je bez amoniaku. Tak som ju chcela skúsiť. 
Nanášanie farby bolo jednoduché. Prekvapilo ma ale koľko málo je tam tej farby. Keď som mala dlhé vlasy tak som vždy používala dve farby. Teraz mám polodlhé vlasy a jedna krabička mi vyšla ltt. Určite mi trebalo dve krabičky ale bohužiaľ myslela som si, že mi bude stačiť iba jedna. 

Pri korienkoch, kde som vlasy mala už trochu odrastené tak mi ich ani nezosvetlilo. Celé vlasy, ktoré som mala dosť svetlé až biele chytili tmavo. A to som dodržiavala návod ako dlho ich mám držať. 
Momentálne ju mám  týždeň a už vidím ako sa mi pomaly vymýva. Doteraz som ešte nemala so žiadnou farbou problém. Či som používala tmavé odtiene alebo svetlé odtiene tak sa mi tak skoro žiadna farba nevymývala. A k tomu mám vlasy aj dosť suché. Vôňa sa mi tiež nepáči. A to ani keď som si vlasy farbila a ani teraz ako ju mám na vlasoch. Prvý deň som mala problém ju prestriekať so sprejom na vlasy s vôňou. Od tejto farby som toho čakala viac. Nabudúce si ju určite nekúpim. Takže bohužiaľ za mňa nie.












Komentáre

  1. Moc krásný studený odstín blond :)
    Nemám ráda barvy, které chytají do žluta, tato vypadá skvěle! ;)
    Na mém blogu právě probíhá giveaway o náhrdelník, budu ráda, když se podíváš a třeba i zapojíš :)
    GIVEAWAY

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. No to aj ja neznášam keď farba chytí do žlta :-)
      Ďakujem za pozvanie a určite sa rada pozriem :-)
      Pekný deň.

      Odstrániť

Zverejnenie komentára

Ďakujem za komentár :-)

Obľúbené príspevky z tohto blogu

Moja prvá GIVEAWAY

Ahojky Ako sa máte? :-) Ja celkom v pohode. Konečne je piatok a môžem si užívať voľno :-) Po 5tich nočných to vážne potrebujem :-) Minule som Vám sľúbila, že si môžte zasúťažiť na mojom blogu :-) Pôvodne som chcela aby to bol tajný balíček ale žiaľ nenašla som žiadnú peknú krabičku takže tento balíček uvidíte, že čo bude obsahovať ale čoskoro vymyslím na FB alebo instagrame nejakú súťaž, kde bude výhra prekvapenie :-) A o čo môžte súťažiť? 1. Balea peeling jablko so škoricou 2. Aussie Miracle Recharge Colour (balzám na farbené vlasy) 3. Arad krém na ruky  Recenzia 4. Balea malinový balzám na pery

Fenty Beauty By Rihanna - Lesk na pery

Neviem ako to máte vy, ale ja uprednostňujem určite rúž pred leskom na pery. Na leskoch mi vadí, že dosť lepia a stále sa mi na ústa prilepili aj vlasy. Každopádne som si minule jeden lesk na pery zakúpila a práve o ňom by som vám dnes rada napísala.

Lacná ale účinná dekoratívna kozmetika

Ahojte! Dnes si môžete v mojom článku prečítať o troch produktoch z dekoratívnej kozmetiky, ktoré som v poslednej dobe testovala.