Preskočiť na hlavný obsah

Soaphoria - Hroznový olej

Ahojte :-)

Dnešná recenzia je o tomto oleji. Ja mám v podstate pleť bez problémov. Sem tam sa mi ukáže nejaká vyrážka. Väčšinou to je preto lebo v práci mám dosť blbé prostredie. Mám tam prach a špinu a tak sa mi upchávajú póry. Preto od kedy som v tejto práci som zmenila aj svoju starostlivosť o pleť.
S pleťou mám ešte jeden problém a to, že sa mi niekedy začervená. Inak mám suchšiu pleť a preto potrebujem viac hydratácie. Teraz mám hlavne problém s tým, že moja pleť vyzerá unavene - no áno práca na 3 zmeny dá zabrať. Hlavne to, že keď mám nočnú tak musím spať cez deň a nato ja nie som zvyknutá. Ja sa proste cez deň neviem vyspať a tak moja pleť vyzerá stále unavene aj keď ja sa cítim sviežo. Pozerala som si viacero olejov na pleť a tento sa mi zapáčil najviac.



Je na hydratáciu pokožky čo ja potrebujem! A musím povedať, že tento olej mi veľmi vyhovuje! Je ľahký a super. Do pokožky tváre si ho jemne vmasírujem. Stačí len malé množstvo a tvár hneď vyzerá lepšie . Je krásne prejasnená a hzdratovaná. Tento olej používam už vyše mesiaca a na mojej tvári je vidno, že sa zlepšila. Už ju nemám takú suchú a ani bez života. Cena je tiež veľmi priaznivá. 50ml/3,50 eur v BioBeauty (tam som si ho aj kúpila)

Tento olej je v krásnej fľaštičke so super otváraním :-) Veľmi sa mi páči :-)


Opis od výrobcu:

Za studena lisovaný hroznový olej je veľmi ľahký olej, ktorý sa dobre vstrebáva. Ideálny je pre masáž. Hydratuje pleť bez zanechania ťažkej mastnej vrstvy. Má vysoký obsah bielkovín a jeho sťahujúce účinky pomáhajú pri tonizácii pleti, jej napnutí a ochrane. Tento olej odporúčame na masáže, každodennú hydratáciu pleti , jej tonizáciu a ako ochranný hydratačný prostriedok pre zrelú a unavenú pleť. Taktiež pomáha pri liečbe akné a čistení zanesených pórov. Póry vyčistí a neupcháva. Vhodný pre mastnú aj citlivú pleť.
Krajina pôvodu: Chile
Zloženie: Vitis Vinifera Seed Oil


Ja by som tento olej odporúčila každej, ktorá má suchšiu pokožku tváre a chce si ju hydratovať. Je to môj prvý olej na tvár a veľmi mi vyhovuje. Nemala som s ním žiadnu zlú skúsenosť. Skôr naopak. Veľmi mi pomohol pri boji so suchou pokožkou tváre a s unavenosťou. Hneď po nanesení oleja na tvár vyzerá lepšie a rozjasní ju.


A čo Vy? Používate nejaký olej na pleť? Ak áno, ktorý a ako Vám pomohol?

S pozdravom Vaša Zuzka :-)





Komentáre

  1. Oleje zatiaľ nepoužívam, ale plánujem ich zaradiť do starostlivosti. Jediný olej ,čo som používala bol ricínový na nechty a mihalnice ,ale nejaký viditeľný efekt som si nevšimla :)
    Lavandula Diary

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Zajímavý článek. Na pleti ráda zkouším různé oleje, ale tento jsem ještě neměla. Nejvíc se mi osvědčil růžový a arganový olej.

    OdpovedaťOdstrániť

Zverejnenie komentára

Ďakujem za komentár :-)

Obľúbené príspevky z tohto blogu

Lacná ale účinná dekoratívna kozmetika

Ahojte! Dnes si môžete v mojom článku prečítať o troch produktoch z dekoratívnej kozmetiky, ktoré som v poslednej dobe testovala.

Trio od Uriage

Ahojte! Dneska tu mám pre vás článok o troch produktoch značky Uriage,ktorú určite dobre poznáte. Táto značka sa vyznačuje tým, že ich produkty obsahujú termálnu vodu Uriage.

Blond vlasy bez žltých tónov - Top 3 silver šampóny

Ahojte! Už ste si určite všimli, že som si opäť vlasy prefarbila na blond. Ja mám rada takéto zmeny a vôbec sa im nebránim. Pravidelne si farbím vlasy na čierno a potom na blond už pár rokov. Koncom minulého roka som dostala chuť byť opäť blondínkou a momentálne sa už pomaly približujem ku farbe, akú chcem. So sťahovaním tmavej farby príde niekedy aj ten nechcený žltý efekt a tak mám doma vždy fialový šampón. Dneska vám predstavím top tri šampóny,ktoré sa zbavia žltých tónov.