Preskočiť na hlavný obsah

Príspevky

Zobrazujú sa príspevky z dátumu január, 2018

Neutrogena Visibly Clear

Pekný deň prajem! Dneska tu mám pre Vás typ na dva produkty, ktoré som si veľmi obľúbila. Oba sú od značky Neutrogena a zakúpila som si ich ešte niekedy v minulom roku, takže ich testujem už dlhšiu dobu.

Textílne masky Jeu´Demeure

Ahojte! Kto ma sleduje na instagrame , tak už určite vie, že cez týždeň som dostala na testovanie balíček plný masiek. Tieto masky sú Kórejskej značky kozmetiky a už neraz som sa presvedčila o tom, že Kórejská kozmetika mi veľmi vyhovuje. Eshop  nadherna-plet.cz  k nám začala distribuovať radu Jeu´Demeure od Cellion Lab. Ako prvé sú na ich eshope práve spomínané masky, ktoré mám aj ja možnosť otestovať. Dostala som "Ochutnávkový balíček" , ktorý obsahuje dvakrát po štyri druhy masiek. Tento balíček je vhodný práve na otestovanie toho aká maska je pre našu pleť najvhodnejšia.

BECCA Glow on the Go Kit

Ahojte krásky! Dneska tu mám pre Vás recenziu na jeden kozmetický set, ktorý som si veľmi obľúbila v minulom roku. Túto sadu som si kúpila ešte v lete v Sephore .

Nákup šiat na Zoot.cz

Prajem pekný deň krásky! Včera mi prišla moja prvá objednávka zo stránky Zoot  . Túto objednávku som robila 11.01.2018 večer a z balíka som sa radovala 15.01.2018. Takže za mňa rýchle doručenie. Balík bol zabalený starostlivo a prebrala som ho bez problémov. (Nechala som si ho zaslať českou poštou a na dobierku). Objednávala som na skúšku a tak som si vybrala len jedne šaty ale už teraz viem, že to nebola moja posledná objednávka.

Súťaž o produkty v hodnote cca 1200 Kč

Ahojte krásky! Dneska tu mám pre Vás súťaž o pár produktov, ktoré som pre Vás vybrala. Dúfam, že jednej z Vás urobia radosť. Čo konkrétne v tomto balíčku nájdete?

Sephora Cream Lip Stain

Ahojte! Toto je môj prvý článok v tomto roku. Žiaľ nový rok som začala s chorobou a tak sa dávam ešte stále dokopy aby som mohla konečne normálne pracovať a venovať sa na plno veciam, ktorým sa venovať chcem. Prvý tohtoročný článok bude o rúžoch, ktoré som si minulý rok veľmi obľúbila. Patria k mojím TOP tekutým rúžom! Popravde je mi veľmi ľúto, že mám doma len dva tieto rúže ale to sa časom zmení. Ja osobne som sa do týchto rúžov zamilovala a plánujem si kúpiť aj ďalšie odtiene. Jediným problémom je, že si stále zakúpim nejaký iný rúž od konkurenčnej značky a tak si stále poviem, že momentálne nepotrebujem ďalší Cream Lip Stain od Sephory .

Brandnooz box december 2017 a Glanc box 2017

Ahojte! Ešte pred sviatkami mi prišli ďalšie dva boxy. Jeden s jedlom a jeden s drogériou. Brandnooz box december