Preskočiť na hlavný obsah

Nákupy na Dny Marianne 2017

Ahojky!

Ako sa máte? Ja som si dneska pre Vás pripravila článok, ktorý je taký nakupovací. Určite viete, že tento víkend boli Dny Marianne a ja som sa ich po prvýkrát zúčastnila.  Musím povedať, že po prvýkrát som takto nakupovala so zľavovými kupónmi a bola to celkom príjemná vec. Časopis s týmito kupónmi stál 110 Kč ale mne sa to už pri prvom nákupe vrátilo a ešte som aj ušetrila peniaze navyše. A čo som si kúpila? To si môžte pozrieť v tomto článku. Musím ale na začiatok povedať, že som išla na nákupy presne s tým, že čo chcem a snažila som sa nekupovať si veci, ktoré by mi doma opäť len stáli ;-)



Prvý môj nákup bol vo Fann Parfumerii, kde som šla po paletku od Gosh. Myslela som si, že si vezmem ešte jednu inej farby ale žiaľ ani jedna z nich ma naživo tak neohromila ako táto. Z internetu som si ešte objednala aj riasenku od Gosh za 99 Kč a darček pre švagra 😉

Cena pred zľavou 399 Kč po zľave 279 Kč a ako darček som dostala zľavovú poukázku na ďalší nákup a masku.


Ďalší nákup bol v Sephore. Keďže bola plná a ja som sa vážne nechcela nejako predierať cez ľudí vzala som si Sephora Cream Stain.

Pôvodná cena 290 Kč a po zľave ma vyšiel na 232 Kč. K tomuto nákupu som dostala zdarma miniaturu balzámu Kiss Me Balm a voucher na denné líčenie plus nejaké vzorky.



V Dm drogerii som si nakúpila tri produkty, ktoré som chcela vyskúšať.
Balea náplaste na nos, textílna maska a čistiace utierky na tvár. K nákupu nad 100 Kč som dostala sprchový gél značky Balea a Smoothie.


V CCC som si kúpila kabelku. Pôvodná cena bola 699 Kč po zľave ma vyšla na 503 Kč.


Baťa ma krásne topánky a ja som si tiež jedne vzala. Pôvodná cena bola 1999 Kč a po zľave ma vyšla na 1599 Kč.


Za päť účteniek ste si mohli v  Marianne Lounge prísť po darček. Keďže sme išli náhodou okolo a rad bol krátky, tak som sa rozhodla, že si ten darček vyberiem.


Okrem obchodov, ktoré som sa do tejto akcie som zašla aj do ďalších.

V New Yorkeri som si kúpila nohavice ( konečne nie rifle) a obyčajné tričko s dlhým rukávom.


V Decathlone sme si s manželom nakúpili tých vecí viac. Ja osobne som si vzala jedne topánky na cestu do práce alebo do lesa. Mikinu, ponožky,karimatku a činky.


Tieto nákupy som si užila. Okrem Sephory boli obchody celkom v pohode. Nikde nebol nejaký nával. Som rada, že som sa do tohto zapojila a budúci rok pôjdem určite tiež. Človek si dokáže pekné peniaze ušetriť ak nakupuje striedmo a vie čo chce.

Cez víkend sme ešte s manželom urobili objednávku na Sports Directe.

A čo Vy? Boli ste si tiež nakúpiť? Ak áno čo? Podeľte sa so mnou v komentári.

S pozdravom Zuzka :-)

Komentáre

  1. Já těchto slev nevyužila, ale tobě se opravdu oplatily. Jinak super nákupy.
    welcometomyworld

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Veľmi pekné nákupy, tie čižmičky sú bomba! ♥
    Girl with pink nails

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Hezké kousky sis pořídila :) nejvíce se mi líbí ty botky.

    Nela z blogu Růžová rtěnka

    OdpovedaťOdstrániť
  4. The Shopping was so good. all the clothes and beauty products that you buy are so amazing. You do not need to be worried about dressing if you are going for a party.

    OdpovedaťOdstrániť

Zverejnenie komentára

Ďakujem za komentár :-)

Obľúbené príspevky z tohto blogu

Moja prvá GIVEAWAY

Ahojky Ako sa máte? :-) Ja celkom v pohode. Konečne je piatok a môžem si užívať voľno :-) Po 5tich nočných to vážne potrebujem :-) Minule som Vám sľúbila, že si môžte zasúťažiť na mojom blogu :-) Pôvodne som chcela aby to bol tajný balíček ale žiaľ nenašla som žiadnú peknú krabičku takže tento balíček uvidíte, že čo bude obsahovať ale čoskoro vymyslím na FB alebo instagrame nejakú súťaž, kde bude výhra prekvapenie :-) A o čo môžte súťažiť? 1. Balea peeling jablko so škoricou 2. Aussie Miracle Recharge Colour (balzám na farbené vlasy) 3. Arad krém na ruky  Recenzia 4. Balea malinový balzám na pery

Fenty Beauty By Rihanna - Lesk na pery

Neviem ako to máte vy, ale ja uprednostňujem určite rúž pred leskom na pery. Na leskoch mi vadí, že dosť lepia a stále sa mi na ústa prilepili aj vlasy. Každopádne som si minule jeden lesk na pery zakúpila a práve o ňom by som vám dnes rada napísala.

Lacná ale účinná dekoratívna kozmetika

Ahojte! Dnes si môžete v mojom článku prečítať o troch produktoch z dekoratívnej kozmetiky, ktoré som v poslednej dobe testovala.