Preskočiť na hlavný obsah

Kozmetické oleje od Renovality - Moringový, Arganový a Banánový olej

Ahojte!

Dneska by som Vám rada napísala o troch olejoch od značky Renovality. Táto značka sa špecializuje na distribúciu kozmetických olejov. Ja som dostala v rámci spolupráce na vyskúšanie oleje a dva z nich som ešte doma nemala. Tieto oleje som testovala dlhodobo a teraz by som sa rada s Vami podelila o svoje skúsenosti.



Všetky tieto oleje majú CPK čiže Certifikát prírodnej kvality. Majú 100 ml a sú vo fialových fľaštičkách - Miron Violet. Tieto fľaštičky predlžujú životnosť a účinnosť produktov. Každá táto fľaštička má praktické kvapátko čo umožňuje ľahké nanášanie oleja na potrebné miesta.

Prvým olejom, ktorým by som rada začala je Moringový olej.
Tento olej som mala možnosť vyskúšať po prvýkrát. Používala som ho hlavne na pleť a to každý večer. Keď som bola v Tatrách tento olej som používala aj cez deň. Musím povedať, že na pleti je veľmi príjemný. Pleť je trošku mastná ale to je logické, keďže je to olej. Vôňu je cítiť pri nanášaní na pleť. Mne pripomína nejakú zmes ihličia a kofeínu. Na pleti však vôňu vôbec necítim. Musím povedať, že tento olej mi veľmi pomohol keď som si spiekla tvár na horskom slniečku. Zachránil ma od nepekných pigmentových škvŕn a musím uznať, že sa mi pokožka pleti vôbec nelúpala. Začal sa mi trošku lúpať nos ale po používaní tohto oleja každé ráno a večer sa mi nezlúpal. Takže mojej pleti fakt neskutočne pomohol. Ak ho používam cez deň bez make-upu tak je vidno, že tón mojej pleti je zjednotený. Hydratácia tohto oleja je fakt skvelá. Hlavne v lete, keď mám viditeľne suchšiu pokožku mi veľmi pomohol.
Tento olej by mal pomôcť pri redukovaní vrások na tvári, krku a v okolí očí. Podporuje vitalitu a pevnosť pleti. Pomáha pri boji s akné. Pôsobí proti tvorbe lupín a proti svrbeniu pokožky. Je vhodný pre suché a lámavé vlasy.
Olej je lisovaný za studena a má takú žltú až zelenú farbu. Je vhodný pre všetky typy pleti. Ja som si ho veľmi obľúbila. Je to vážne skvelý spoločník a určite Vám ho môžem odporučiť. Ja som z jeho účinkov unesená.


Druhým olejom je Arganový olej.
Tento olej som už pred tým skúšala od inej značky. Už vtedy som si ho zamilovala. Arganový olej je skvelý pomocník či už na pleť alebo na vlasy. Keďže som teraz na pleť testovala Moringový olej, tento arganový som sa rozhodla testovať na vlasoch a nechtoch. A aké sú moje výsledky? Tento olej mi pekne zregeneroval vlasy, po použití sú jemnejšie, lesklejšie, na pohľad živšie. Nejako som si obľúbila taký ten rituál, keď som si na celé vlasy a aj na pokožku hlavy tento olej dala a vmasírovala ho do nej. Vlásky som si potom zabalila do nahriateho uteráku. Následne som si ho poriadne vymyla z vlasov. Tento olej má jemnú nevtieravú vôňu. Pripomína mi oriešky alebo niečo také. Argánový olej mám veľmi rada a myslím si, že každá žienka si ho zamiluje - či už na pleti, vlasoch alebo ako starostlivosť o nechty. Mne sa používaním tohto oleja nechty stali pevnejšími a zdravšími. Ruky mám po ňom úplne hebké a jemné. Tento olej je tiež lisovaný za studena. Je vhodný na všetky typy pleti.


Tretím a posledným olejom, ktorý som vyskúšala je Banánový olej.
Tento olej som používala hlavne na masáže a na prevoňanie a starostlivosť o celú pokožku tela. Masírovanie týmto olejom bolo veľmi príjemné. Vôňa je krásna silná po banánoch a tak sa môžte úplne uvoľniť. Do pokožky sa rýchlo vstrebal a zanechal ju hebkú na dotyk s krásnou jemnou vôňou. Skúšala som ho aj na vlasoch ale tam mi nejako nevyhovoval. Dosť dlho mi trvalo kým som si ho vymyla z vlasov takže účinky na vlasoch neviem posúdiť. Pokožka tela sa mi zdá používaním tohto oleja jemnejšia a taká živšia. A hlavne je viac hydratovaná. Pomohol mi hlavne pri suchých lakťoch, ktoré sú používaním tohto oleja vyživené a hydratované. Do pokožky sa rýchlo vstrebe a je veľmi príjemný.



Tieto oleje som si obľúbila a rada Vám ich odporúčam. Na stránke Renovality si môžte vybrať olej, ktorý bude presne vyhovovať aj Vám. Ja som rada, že som mala túto možnosť a určite vyskúšam aj nejaké iné produkty tejto značky. Mňa tieto oleje milo prekvapili.


Skúšali ste nejaký olej od tejto značky? Alebo máte skúsenosť s nejakým olejom?

S pozdravom Zuzka :-)


Komentáre

  1. Oleje vypadají skvěle a tuto značku vidím poprvé. Stejně tak jako banánový olej. :-)
    welcometomyworld

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Určite odporúčam nejaký olej od tejto značky vyskúšať 😊 A ten banánový som ešte nikdy pred tým nevidela preto som ho chcela vyskúšať.

      Odstrániť
  2. Oleje v kozmetike úplne znožňujem, spravádzajú moju každodennú rutinu takže ma článok veľmi zaujímal. Arganový olej je osvedčená klasika, moringový či banánový som však nikdy nemala a znie to super :)

    BeYOUtiful

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Aj ja som si nejako zvykla na oleje 😊 A ten moringový olej je na pleti dokonalý 😊 Mne vyhovuje viac ako arganovy.

      Odstrániť
  3. Ten banánový musí být skvělý :3

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Tuto značku neznám, ale tý jo banánový olej. :)

    OdpovedaťOdstrániť

Zverejnenie komentára

Ďakujem za komentár :-)

Obľúbené príspevky z tohto blogu

Moja prvá GIVEAWAY

Ahojky Ako sa máte? :-) Ja celkom v pohode. Konečne je piatok a môžem si užívať voľno :-) Po 5tich nočných to vážne potrebujem :-) Minule som Vám sľúbila, že si môžte zasúťažiť na mojom blogu :-) Pôvodne som chcela aby to bol tajný balíček ale žiaľ nenašla som žiadnú peknú krabičku takže tento balíček uvidíte, že čo bude obsahovať ale čoskoro vymyslím na FB alebo instagrame nejakú súťaž, kde bude výhra prekvapenie :-) A o čo môžte súťažiť? 1. Balea peeling jablko so škoricou 2. Aussie Miracle Recharge Colour (balzám na farbené vlasy) 3. Arad krém na ruky  Recenzia 4. Balea malinový balzám na pery

Fenty Beauty By Rihanna - Lesk na pery

Neviem ako to máte vy, ale ja uprednostňujem určite rúž pred leskom na pery. Na leskoch mi vadí, že dosť lepia a stále sa mi na ústa prilepili aj vlasy. Každopádne som si minule jeden lesk na pery zakúpila a práve o ňom by som vám dnes rada napísala.

Lacná ale účinná dekoratívna kozmetika

Ahojte! Dnes si môžete v mojom článku prečítať o troch produktoch z dekoratívnej kozmetiky, ktoré som v poslednej dobe testovala.