Preskočiť na hlavný obsah

Darčeková sada Lady

Ahojte krásky!

Dneska tu mám pre Vás pripravenú recenziu na jednu sadu pre ženy. Na stránke Kosmeticke Štetce si môžte vybrať aká je najvhodnejšia pre Vás a aj to za akú cenu ju chcete.

Ja mám doma Darčekovú sadu Lady. Táto sada je plná pekných vecí. Každý tento balíček obsahuje osobné venovanie aj s ďalšou zľavou na nákup. Plus tam máte presne vypísané čo ten balíček obsahuje.



Táto sada bola veľmi pekne zabalená a každá vec bola zabalená zvlášť.


Prvým čím by som začala by boli štetce na líčenie. Tieto štetce sú značky Jessup. V balíčku si môžte vybrať aj to akú farbu štetcov chcete. Ja osobne mám doma White Rosegold, ktoré sú na pohľad veľmi elegantné. Táto sada obsahuje 10 štetcov. Všetky sú z príjemného materiálu a sú dosť husté a nevypadávajú. Sú vyrobené zo syntetických štetín a neboli testované na zvieratách.


Táto sada obsahuje:
1. Štetec na makeup

2. Štetec na púder

3. Štetec na kontúrovanie

4. Štetec na lícenku

5. Štetec na nanesenie a zapudrovanie korektoru


6. Blendovací štetec na nanesenie očných tieňov

7. Štetec pre nanesenie tuhých očných tieňov presne nad líniu rias

8. Štetec na blendovanie a vykreslenie tvaru oka v hornom zahýbe

9. Štetec na aplikáciu krémových očných tieňov

10. Štetec na precízne vykreslenie obočia alebo očných liniek


Všetky tieto štetce sú veľmi príjemné a veľmi jednoducho sa s nimi pracuje. Ja som s nimi veľmi spokojná a určite ich odporúčam pre začiatočníkov.

Ako ďalšie čo bolo v boxe bola priesvitná kozmetická taštička. V tejto taštičke mám momentálne sadu štetcov. Myslím si, že každá z nás jej nájde nejaké uplatnenie.


Ďalším produktom je hypoalergénna elastická hubička značky Cocute. S touto hubkou si viete na tvári vykúzliť vážne pekný makeup.


Ako ďalšie tam bola elastická pomôcka na čistenie štetcov, ktorú som si ihneď zamilovala. Štetece sa s ňou čistia jedna báseň.


Objavila som tam aj Choker v zlatej farbe, ktorý je dosť populárny. Je jednoduchý ale vyzerá pekne. Ja žiaden iný doma nemám ale tento určite využijem.


Predposlednou vecou je Twilly šatka na krk, kabelku...Táto šatka má veľa využití a je len na Vás ako ju použijete Vy.


Posledným produktom je paletka očných tieňov. Táto paletka obsahuje skvelé tiene na nude líčenie. Úprimne ja som zvyknutá na paletky tieňov inej cenovej kategórie ale aj s týmito sa dá vyhrať. Trošku viac prášia a žiaľ nie všetky tiene majú nejakú skvelú intenzitu na viečku po nejakej dobe. Ja napr. používam pod všetky tiene podkladovú bázu a tým sa aj z tých horších tieňov stavajú skvelé. Ale musím povedať, že pigmentacia týchto tieňov nie je vôbec až taká zlá.




Cena tejto sady je 1 499Kč a môžte si ju zakúpiť online na Kosmeticke Štetce

Tak ako sa Vám takáto sada páči? Myslím si, že by som sa bez nejakých vecí zaobišla ale celkovo sa mi táto sada páči.

S pozdravom Zuzka

Komentáre

  1. Cena mi za tuto sadu přijde dost vysoká, ale ty štětce se mi líbí. :-)
    welcometomyworld

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Sada není vůbec špatná, ale já osobně bych si jí nekoupila. Jsou v ní ale hezké věci :)

    Nela z blogu Růžová rtěnka

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Tak sada za mě úplně perfektní! A parádní look! ♥

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Great post dear. Thanks for following. I am following you too 😊
    www.deriasworld.blogspot.com

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Nice products dear. I am following you and I hope you follow back 😊
    www.deryaninsporgunlugu.com

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Thank you 😊 I followed 😊 Your blog is great 😉

      Odstrániť

Zverejnenie komentára

Ďakujem za komentár :-)

Obľúbené príspevky z tohto blogu

Moja prvá GIVEAWAY

Ahojky Ako sa máte? :-) Ja celkom v pohode. Konečne je piatok a môžem si užívať voľno :-) Po 5tich nočných to vážne potrebujem :-) Minule som Vám sľúbila, že si môžte zasúťažiť na mojom blogu :-) Pôvodne som chcela aby to bol tajný balíček ale žiaľ nenašla som žiadnú peknú krabičku takže tento balíček uvidíte, že čo bude obsahovať ale čoskoro vymyslím na FB alebo instagrame nejakú súťaž, kde bude výhra prekvapenie :-) A o čo môžte súťažiť? 1. Balea peeling jablko so škoricou 2. Aussie Miracle Recharge Colour (balzám na farbené vlasy) 3. Arad krém na ruky  Recenzia 4. Balea malinový balzám na pery

Fenty Beauty By Rihanna - Lesk na pery

Neviem ako to máte vy, ale ja uprednostňujem určite rúž pred leskom na pery. Na leskoch mi vadí, že dosť lepia a stále sa mi na ústa prilepili aj vlasy. Každopádne som si minule jeden lesk na pery zakúpila a práve o ňom by som vám dnes rada napísala.

Lacná ale účinná dekoratívna kozmetika

Ahojte! Dnes si môžete v mojom článku prečítať o troch produktoch z dekoratívnej kozmetiky, ktoré som v poslednej dobe testovala.